- 4 Kasım 2015
- 100
- 66
- 98
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Siz nedne özür diliyorsunuz, est. Bahsi geçince bile ateş bastı, onu anlatmaya çalıştım.Çok özür dilerim...
Ne yazık ki dünya korkunç bir yer.Ben de yıllar önce benzer bir şey izlemiştim,birkaç gün sarsılmıştım,insanlığımdan utandım,kendimi o insanların yerine koyup ''ya ben olsaydım'' psikolojisine girdim.Tabii kendi problemlerimiz yüzünden bir süre sonra unutulup gidiyor her şey,en iyisi siz kafanızı dağıtmaya çalışın,birkaç gün hiç haber okumayın.
Açıkçası şu an en uzak olduğum şey din. Sebep olanların benzini mi diyeyim amacı mı diyeyim dini korumak ve misilleme yapmaktı.Ben böyle durumlarda bi güzel abdest alır hacet namazı kılarım canım. Unutmak istediğin etkisi altında kalmak istemediğin her ne ise namaz ve duadan sonra bi ferahlık gelir. Hatta okuman varsa kuran okumanı tavsiye ederim yüzünden
Geceninde etkisi vardır, sabaha hersey hallolur merak etmeOf demeyin ya, gerçekten mi?
Çok saçma bir kısır döngü içindeyim. Gözümü kapatmamak için uyumaya direniyorum.
Çok teşekkür ederim, sağ olun.Yo dine yaklaş demek istemedim aslında. O sebep olanların gerekçeleri de hakeza. Nasıl anlatsam allaha inancın varsa -ki olmayadabilir herkesin kendi düşüncesidir bişey demek haddimize değil- unutmak için yardım iste. Yahut Sıkıntı anlarında sana ne iyi gelirse enerjini kimden neyden alıyorsan ona meylet. Elden ne gelir umarım çok çabuk toparlanırsın
Gece izlemedim, yani son 1-2 saatte izlemedim. Dün gördüm ve dünden beri azalmadı. Gece 6-7 kere tuvalet için kalktım, su içmeye diye kalktım. Yani, aslında biliyorum ki bunlar için kalkmadım, beynim uyandırıp durdu beni, ben kendimi telkin ediyorum tuvaletim var diye kalktım, susadım diye kalktım diyerek...Geceninde etkisi vardır, sabaha hersey hallolur merak etme
Ses de vardı.Bazı görüntüler ne kadar acı da olsa zihnimizden silinmemeli.
Sesli izlemediğinizi umuyorum.
Konuyu araştırmaktan vazgeçin. Ekşi sözlükte hayata dair iç burkan detaylar ve çocuklarla girilen komik diyaloglar başlıklarını okuyorum böyle durumlarda.
Şiddet içermeyen bir dizi/film izlemeyi deneyin. Klasiklerden olabilir forrest gump gibi..Ses de vardı.
Jane Eyre kitabını bir kez daha okumaya karar verdim, çok teşekkür ederim yardımınız için.Şiddet içermeyen bir dizi/film izlemeyi deneyin. Klasiklerden olabilir forrest gump gibi..
Meditasyon olumlamaları var uykuya dalma veya bir hatırayı silme gibi müziği ve yönlendirmeleriyle birlikte. Denemenizi öneririm.Siz nedne özür diliyorsunuz, est. Bahsi geçince bile ateş bastı, onu anlatmaya çalıştım.
Empati de yapınca dediğiniz gibi, daha fazla etkilendim sanırım.
Sonuçta ben sadece birkaç saniye gördüm, ama özellikle o ikinci sırada ölen kadın nelere şahit oldu... Ajitasyon yapmayacağım, psikolojidir bozulur-düzelir.
Kitap okumayı çok seviyorum ama okuyamıyorum şu an, tam kafamı dağıtırken kitapta bir şey geçer diye.
Psikolog ya da psikiyatr varsa çözüm sunar belki diye yazdım.
Eğer unutamazsam zaten profesyonel destek alacağım.
Teşekkür ederim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?