Aklımızdan, beynimizden bir görüntüyü, bir sesi silmek

Okudugum bazi haberleri bile unutamiyorum .Ustteki arkadasin yazdigi cocukla ilgili ifadeleri okudum .Sule Çet dosyasini okudum .Birde bir ögretmen ve annesi vardi .Unutmak zor .
Bazen sadece kadın oldugu icin yaşananlar cok acı .
yillarca unutmadim serpul ogretmeni... Katilleri simdi disarda..

Videoyu annesine ve arkadaşlarına bizzat yollamışlar.

Ama katılıyorum size. Bu videoyu izleyen herkes bu vahşete maruz kaldı. Bence bu tür videolar hiç yüklenememeli ama işte birilerinin işine geliyor.
Ya inanmıyorum ne pislij şerefsiz insanlar
Ne oldu şimdi ellerine ne geçti
Dünyanın nefretini çekmek için islamı kötülemek için yapıyorlar

O görüntüyü bir film sahnesi gibi düşünün.Siz yönetmensiniz ve görüntüyü değiştirebilirsiniz.NLP'de "yeniden çerçeveleme"tekniği idi sanırım adı.(Şimdi baktım da o değilmiş.Bulabilirsem yazarım.)O görüntüye farklı imajlar ekleyin.Beyninizde büyütün,küçültün.Üzerini çizin.Örneğin o görüntüye komik şeyler anlatıp ortalıkta dolaşan palyaçolar koyun.Bu gibi şeyler.İnanın faydası oluyor.Bazı travmalarımın anlamını ben bu şekilde değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar,
dini yorumlar yazmayınız, bir de bu konu açık kaldıkça etkileneceğiniz başka olayları yazıp merakınıza yenik düşerek birbirinizi daha çok dehşete düşürüyorsunuz, hem etkileniyor hem de merakınıza yenik düşüyorsunuz, bu sebeple konuyu kapatıyorum çünkü canice işlenmiş cinayetleri yazmaya devam ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…