Aklımla oynuyo resmen bu seferde profiline baş harfimi yazmış ? Arasında bişey olduğundan şüphelendiğim kızın baş harfiyle aynı ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Sevgilimden ayrılmıştım iş yaptıkları yerdeki sekreter kızı ekledi diye o gün zaten kavga etmiştik beni aramamıştı kızın ismi a***** benim adım da a*** yani baş harflerimiz aynı benimki 4 harfli
Ayrılalı 2 hafta olcak ayrıldıktan iki gün sonra hikayesinde acıklı bi şarkı paylaşıp a kalp yazmış
Bende iki gün sonra biz o kız yüzünden ayrıldıgımız için bu hikayede baş harfini koymaktaki amacın neydi diye mesaj attım oda benim onu biranda bıraktıgımı bu kadar hızlı vazgeçtiğimi onun bana olan duygularını bildiğimi o a harfinin ben oldıgumu ama bi önemi olmadıgını söyledi bende tamam ben cevabımı aldım iyi geceler dedim
Oda bana özür dilerim bu ayrılıkta ikimizinde payı var ben oraya gelcem yüzyüze konuşalım dedi tamam dedim tam bir hafta oldu gelmedi arayıp sormadı da
Bugun instagram profiline
A... yazmış sadece bu kadar şimdi ben çok sinirlendim ve kendimi tutamıyorum o benmiyim yoksa o kızla bi ilişkiye mi başlamış bensem neden gelmedi yada o kızsa bilmiyorum kafam çok karışık
Arayıp ne yapmaya çalışıyosun gelcem dedin gelmedin bide a harfi yazmışsın dememek için kendimi zor tutuyorum siz olsanız ne yapardınız

İnstagram'da böyle basit paylaşımlar yapan insanlar bana çok garip geliyor. Anlayan 2 kişi dışındaki insanlar açısından aşırı anlamsız. Kendince heyecan yaratmak istenildiği için yapılıyor belki ama benim için bu tarz davranışlar lise yıllarımda kaldı. Ama sizi hala etkiliyor anlaşılan.

Ay anlamadığım zaten sevgiliymişsiniz öncesinde yani adamın yakınları da tanıyordur sizi bu isim gizleme olayı ne a... diye, demek ki siz değilsiniz.. Ortada bir de belli belirsiz başka bir kadın var sizinle aynı baş harfini taşıyan. Adam bunu bilmiyor mu? Seven insan bu kadar bu insanı düşindiriyim diye uğraşmaz. Sizi seviyorsa direkt yazar oraya adınızı zaten. O kızdan hoşlanmadığınızı bildiği halde inatla hala a... yapması ayrı komik. Bırakın gitsin rezillik resmen.

Sevgilimden ayrılmıştım iş yaptıkları yerdeki sekreter kızı ekledi diye o gün zaten kavga etmiştik beni aramamıştı kızın ismi a***** benim adım da a*** yani baş harflerimiz aynı benimki 4 harfli
Ayrılalı 2 hafta olcak ayrıldıktan iki gün sonra hikayesinde acıklı bi şarkı paylaşıp a kalp yazmış
Bende iki gün sonra biz o kız yüzünden ayrıldıgımız için bu hikayede baş harfini koymaktaki amacın neydi diye mesaj attım oda benim onu biranda bıraktıgımı bu kadar hızlı vazgeçtiğimi onun bana olan duygularını bildiğimi o a harfinin ben oldıgumu ama bi önemi olmadıgını söyledi bende tamam ben cevabımı aldım iyi geceler dedim
Oda bana özür dilerim bu ayrılıkta ikimizinde payı var ben oraya gelcem yüzyüze konuşalım dedi tamam dedim tam bir hafta oldu gelmedi arayıp sormadı da
Bugun instagram profiline
A... yazmış sadece bu kadar şimdi ben çok sinirlendim ve kendimi tutamıyorum o benmiyim yoksa o kızla bi ilişkiye mi başlamış bensem neden gelmedi yada o kızsa bilmiyorum kafam çok karışık
Arayıp ne yapmaya çalışıyosun gelcem dedin gelmedin bide a harfi yazmışsın dememek için kendimi zor tutuyorum siz olsanız ne yapardınız
Sorardım son kez.

Back
X