Aklımla oynuyo resmen bu seferde profiline baş harfimi yazmış ? Arasında bişey olduğundan şüphelendiğim kızın baş harfiyle aynı ?

Ayrilmissiniz bitmis. Guvenseydiniz zaten birlikte olurdunuz. İsterse butun alfabeyi yazsin siz niye bakip hala acaba ben miyim diye kafa yoruyorsunuz? Salin ipini gitsin, barissaniz ne olacak bu kadar guvensiz ve suphe dolu bir iliskide? Kendinize zarar veriyorsunuz bu sekilde. Soylemeden edemeyecegim, bu profiline harf koyan sahis is guc sahibi koca adam degil mi? Yetiskin, is guc sahibi bir adamin bu kadar vizyonsuz olduguna inanamiyorum.

Sevgilimden ayrılmıştım iş yaptıkları yerdeki sekreter kızı ekledi diye o gün zaten kavga etmiştik beni aramamıştı kızın ismi a***** benim adım da a*** yani baş harflerimiz aynı benimki 4 harfli
Ayrılalı 2 hafta olcak ayrıldıktan iki gün sonra hikayesinde acıklı bi şarkı paylaşıp a kalp yazmış
Bende iki gün sonra biz o kız yüzünden ayrıldıgımız için bu hikayede baş harfini koymaktaki amacın neydi diye mesaj attım oda benim onu biranda bıraktıgımı bu kadar hızlı vazgeçtiğimi onun bana olan duygularını bildiğimi o a harfinin ben oldıgumu ama bi önemi olmadıgını söyledi bende tamam ben cevabımı aldım iyi geceler dedim
Oda bana özür dilerim bu ayrılıkta ikimizinde payı var ben oraya gelcem yüzyüze konuşalım dedi tamam dedim tam bir hafta oldu gelmedi arayıp sormadı da
Bugun instagram profiline
A... yazmış sadece bu kadar şimdi ben çok sinirlendim ve kendimi tutamıyorum o benmiyim yoksa o kızla bi ilişkiye mi başlamış bensem neden gelmedi yada o kızsa bilmiyorum kafam çok karışık
Arayıp ne yapmaya çalışıyosun gelcem dedin gelmedin bide a harfi yazmışsın dememek için kendimi zor tutuyorum siz olsanız ne yapardınız
of klasik erkek ya yedekte tutuyor resmen sizi. en iyisi hiç muhatap olmamak ayrıca artık gelecektin ama gelmedin falan da yazmayın iyice egosu tavan yapmasın. o zaten boşta kalırsa yine yazar o zaman da siz görüşmeyin bitirin bence

Bunu oda biliyor dalga geçiyor resmen senin olduğunu kesin olarak göstermek istese bir kaç harf daha eklerdi kimsede şüphe kalmazdı ama yapmıyor...

ya bana instagram profiline sevgili adı, baş harfi falan yazmak ergence bile değil çocukça geliyor. çok eskiden msn'de falan yaptık o tarz kırolukları, orada kaldı aslında. neden bugüne taşıyorlar anlamış değilim :KK70:
Şeyi hatırlıyon mu, siyah font üzerine beyaz ÖLDÜ yazılı pp.

Durup durup ne yapayım diyordunuz? üçüncü konunuz ,hala karşı taraf gelse devam ediceksiniz.. burda kaç kişi size 1 aylık iliski değmez bu adama ayrıl dedi.. tersini söylüyorum ben size artık bu adam size deliler gibi aşık sakın bırakma yapış yakasına,o a harfi senden başkası olamaz hemde kalpli kesin sensin. gelmemesininde nedeni seni dünyalar kadar çok seviyor herşeyden çok...😏

Siz bu adama neden bu kadar taktınız? Saplantı haline getirdiniz ben anlamadım. Size böyle muamele eden bir adam sizi seviyor olamaz anlayın artık bunu. Adamdan ne bekliyorsunuz? Düzelmesini mi? Sizce böyle bir adam sevgi dolu, ponçik bir sevgili mi olacak size karşı? Vallahi anlamıyorum ya. Resmen adam gelse bir iki güzel söz söylese adamla devam edeceksiniz. Size yaşattıklarını unutup. Sanki dünyada erkek kalmadı.

konu sahibi size yazıyorum her konunuzda yorumlarımı görmezden gelip duruyorsunuz,belli ki hoşunuza gitmiyor ancak napalım görünen köy kılavuz istemiyor...

bence takıntılısınız,ilişkileriniz sağlıklı değil ama yine de ısrar ediyorsunuz, kendinizle çelişiyorsunuz. en ufak şeyi kafaya takıp mana çıkarmaya çalışıyorsunuz. yapmayın. böyle yaşamak yormuyor mu sizi?

illa bir ilişkiniz olmak zorunda değil,biraz geriye yaslanıp kendinizi mi dinleseniz? ne istediğinize, ne aradığınıza karar verin. yoksa sevgilileriniz daha çok üzecek sizi.... :KK43:

Senden reaksiyon almak için seni kışkırtmaya çalışmış, sen de oltaya düşmüşsün. Bence olayın aslı bu:)
Ayrıca madem çok kıymetli sevgilileriniz,gelsin gönlünüzü yapsın istiyorsunuz,o zaman küsün ama ayrılmayın. Birakin, gönlünüzü almaya çalışsın. Ben konudaki adam olsam (iş yerindeki kızı ekledim diye ayrılan sevgiliyle zaten barışmak istemezdim ama) yeni gelen kızla şansımı dener,hatta flortlesir, kızin bana meyli olmadığını anladığımda exin yanına gider,iki jestle gönlünü almaya çalışırdım. Nasılsa aradaki bosluk döneminde terkeden siz olduğunuz için o istediğini yapmakta serbest,hesap sormaya da hakkınız yok...
Gerçi bence sizin hikaye de böyle sonuçlanacak. Birkaç hafta sonra yanınıza gelir, gönlünüzü alır. Bu süreçte düşündüğünü, sokağa cikma yasaklarıni falan bahane eder geç gelme sebebi olarak.
Aci ama yüksek bir olasılık

Bence boyle iletisimsizlik olan, cocukca pasif agresiflik olan bi iliski yuruyemez. siz de cok olgun degilsiniz o da. bi yerden sonra kopar :(
bi taraf olgun olsa digeri onu biraz yatistirir biraz dengelenir ama.. bu gondermeler vs...
bakin ben drama kralicesiyimdir, ben bile boyle diyosam...

Back
X