aklından çıkmayan eşinizse

valla böyle durumlarda hiç affetmem.

evli bir kadın biraz "ince düşünceli" olur ya.

ne demek eski sevgilisinin ailesiyle görüşmek?

üstelik eşiniz tanıştırmış hani bi geçmişleri de yok.

bu düpedüz terbiyesizlik ve amiyane bi tabir olucak ama "aranmak"

madem bu bayan bu kadar "ince düşünceli" değil. ben de olmazdım ve eşine ulaşır anlatırdım.

"karınız eşimi rüyalarında görüyormuş kayınvalideme ulaşmış telefonla görüşüyorlar. benim bi yakınlığım yok. rica etsem niyetini öğrenip bana da açıklar mısınız beyefendi ?"

BİTTİ..

aynen eşime kafamı daha fazla kızdırırsa kocasını arar söylerim dedim.boşver annemle onun seviyesine düşme dedi.ağırlığını koy kendini aşağılara çekme dedi.

kayınpederim o kadını gördüğünü söyledi.kayınvalidem eşime numarasınıda vermek istemiş.sonra birnedenle vazgeçiltilmiş.eşim kayınvalidemi telefonunda
eşim benim yanımda annesi görmeden numarasını sildi.

canım bak eşin numarayı silmiş demekki eşinin o taraklarda bezi yok. kaynanan kendi başına iş çeviriyor işte. bence eşin bu oyuna gelmez. sen eşinle aranı iyi tut . ama kaynanın evine gittiğinde kulağını gözünü aç bu konu açılırsa iyice dinle konuyu tamamen bırakma.

Son düzenleme:
valla canım bu durumda ne yapsan haklısın..

sanki kv ve kp sana gıcıklığına yapıyor gibi..

koskoca insanlar, bu durumdan senin rahatsız olacağını tahmin etmiyorlar mı sanki?

bal gibi de biliyorlar senin rahatsızlığını..

büyük konuşmayım ama alırım kv yi karşıma..
--------siz ne yapmaya çalışıyorsunuz, amacınız ne?
benim rahatsız olacağımı tahmin etmiyor musunuz?
eski sevgiliyle ne işiniz olur?

beni çileden çıkarmayın, o kadının kocasına ulaşırım, karın bizle görüşmeye başladı haberin var mı? sende gel senle de tanışalım da ailecek görüşelim bari,yabancı yok nasıl olsa, karının eski sevgilisi olan kocam ve ben..derimm ona göre....diye tehdit ederim kv yi..
ben yaparım da seni bilemem..

valla hayatta bazı durumlarda kiiiiiiiiiiiimmmmmmm olursa olsun bazen tırnaklarını göstereceksin..

bu kadar da rezillik olmaz..

kv nin ve kp nin yaptığı resmen seni hiçe saymak. saygısızlar.:47:

aynen eşime kafamı daha fazla kızdırırsa kocasını arar söylerim dedim.boşver annemle onun seviyesine düşme dedi.ağırlığını koy kendini aşağılara çekme dedi.

kusurabakma da eşine de iş düşüyor bu durumda..

aslında tamamen iş eşinde bitiyor..

anne amacınız ne bizim aramızı bozmak mı? nerden çıktı bu kadınla görüşmek? diye niye tepki vermiyor acaba annesine..

çok normal bir durummuş gibi boşver demekle olmaz..

senin eski sevgilinle senin ailenin bir görüşmesi olsa, sen de amaaan boşver desen eşine..eşin ne yapar acaba?

ben sana söyleyim..annenle babanla tartışır görüşmez senin de görüşmene engel olur belki..

kusurabakma da eşine de iş düşüyor bu durumda..

aslında tamamen iş eşinde bitiyor..

anne amacınız ne bizim aramızı bozmak mı? nerden çıktı bu kadınla görüşmek? diye niye tepki vermiyor acaba annesine..

çok normal bir durummuş gibi boşver demekle olmaz..

senin eski sevgilinle senin ailenin bir görüşmesi olsa, sen de amaaan boşver desen eşine..eşin ne yapar acaba?

ben sana söyleyim..annenle babanla tartışır görüşmez senin de görüşmene engel olur belki..

evet aynen asla bunu kabul edemez.aslında söyledimde eşime benim başıma gelen senin başına gelmiş olsa.haklısın dedi hakverdi sadece icrat yok.anne babalan konuşmakmı asla dahada çok üstünü kapadı.

ama şu da var kaynanan senin çok rahatsız olduğunu anlarsa gıcıklığına daha da uğraşır. zaten kadının amacı seni rahatsız etmek. yoksa o da istemez oğlunun evli ve çocuklu biriyle görüşmesini. tek amacı seni kızdırmak.

ama şu da var kaynanan senin çok rahatsız olduğunu anlarsa gıcıklığına daha da uğraşır. zaten kadının amacı seni rahatsız etmek. yoksa o da istemez oğlunun evli ve çocuklu biriyle görüşmesini. tek amacı seni kızdırmak.

evet kayınvalidem baştan dediğim gibi beni kızdırmak için görüşüyor.ama bu tarafta diğer kişiyede umut veriyor.kim bilir benim için ne anlatmıştır kaynanam o kadına.sağa sola beni anlattığı için mutlaka onada anlatmıştır.muhakkak kayınvalidemin anlattıklarından çesaret almıştır.o kötü ama ben olsaydım iyi olurdum gibilerinden yanaşmaya çalışıyordur.çünkü kayınvaildeme eşimi rüyasında kötü birşekilde gördüğünü söylemiş . nasıl iyimi rüyamda onu hiç iyi görmedim diyormuş.rüyasında gördüklerini anlatcak kadar

bu cesareti nerden buldu nasıl buldu siz düşünün.

Son düzenleme:
aile dostu/komşu/arkadaş çocuğu falanlar mı, yoksa durup dururken -oğullarının eski kız arkadaşı olarak- mı görüşmeye başlamışlar?

aile dostu/komşu/arkadaş çocuğu falanlar mı, yoksa durup dururken -oğullarının eski kız arkadaşı olarak- mı görüşmeye başlamışlar?

eşimin akrabasının komşusuymuş.kayınvalidemlerde gidince orda karşılaşmışlar.şöyle söyleyeyim eşimin ,benim,eşimin ailesinin bu düğüne gideceğimizi bildiği halde o düğüne gitmiş.bizde şansa eşimin iş nedeninle düğüne gidemedik.ama o gideceğimizi tahmin edebiliyordu.çünkü eşim o akrabalarınla arasının çok iyi olduğunu o akrabaları tarafından sevildiğini biliyordu.eşimin o düğüne gideceğini düşünmüştür.kayınvalidemler gitti ama.

Son düzenleme:
Yani birbirleriyle özellikle buluşmamışlar, arada zayıf da olsa bir bağ var.

Valla ben olsam bir çıldırırdım, ama sakin olmakta fayda var. Ortada dönen sadece boş laf...

1-2 kere daha adı geçerse, bence eşinize söyleyin sizin olmadığınız bir ortamda "evlendim barklandım, bahsedip durmayın" desin...

Siz de tepki verip çok da iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz insanların eline fırsat vermeyin...

Ama o kişi de evliyse, bir de aileler söz konusuysa bence daha da uzamaz bu konu...

Evlenmişsiniz, herkes tercihini yapmış... Kayınvalidenizin ona ne dediğini de boşverin, çok da tııın deyin, gidin eşinizle bir çay koyun, arkadaşlarınıza gidin, bir oyun oynayın, bir film seyredin... Yani kendinize, mutluluğunuza, evliliğinize, geçirdiğiniz zamana odaklanın...

kızlar eşinizin eski sevgilisi eşinizle konuşma çabasında olsaydı neyapardınız.özellikle yakınlaşmak için kayınvalidenize ulaşsaydı.kayınvalidenizle aranızın bozuk olduğundan faydalanıp.kayınvalidenizde sizi kıskandırmak için oda kadınla görüşse birde üstü üstüne kadın evli çocuk çoluklu olsa.kadınında eşinin bunlardan haberi yok ne yapardınız kızlar.sizce daha ileri giderse kocasının bilmeye hakkı varmı?

konuşma çabasında olduğunu kayınvaldenizle görüşmesinden çıkardınız ise o zaman ben de eski sevgilimle görüşmek istiyorum demektir.ben annesini çok severdim hala da seviyorum ve de görüşüyoruz ama asla onunla yakınlaşmak gibi bir derdim yok, olamaz da

konuşma çabasında olduğunu kayınvaldenizle görüşmesinden çıkardınız ise o zaman ben de eski sevgilimle görüşmek istiyorum demektir.ben annesini çok severdim hala da seviyorum ve de görüşüyoruz ama asla onunla yakınlaşmak gibi bir derdim yok, olamaz da

konum size uyuyor herhalde.o zaman şöyle yanıt vereyim annesine o kişi sevebilir ama eski sevgilisi onu ilgilendirmez.sormak ona düşmez kocasınla ilgilensin.Allaha şükür ki eşim annesinin arkakasından bile konuşsam konuş boşver hakediyor diyor.ben karşı taraftaki kadını tanımıyorum bile kaynanamın anlattığı kadarınla tanıyorum.eee bu anlattıklarından sonra gözümde iyi bir profil şekillenmedi.ama sizide tavsiyem çok derin sularda yüzmeyin mazzallah boğulursunuz.böyle şeyler türk toplumunda iyi karşılanmaz ben söyleyeyim.

eşim zaten annesinle,babasınla zaten arası soğuk.onların bazı hatalarından dolayı.dahada üstüne de gidersek.dahada araları açılır o yüzden birazda ikimizde bildiklerimizi şuanlık yutuyoruz.eşim bir patlarsam fena patlıyacağım diyor. çünkü eşim haksızlığa çok uğradığı için onlara karşı çok dolu.maddi ve manevi yöndende çok haksızlık yapıldı.COLOR]

Son düzenleme:
yanlış anlamadıysam kv eşine o kadının numarasını vermek istemiş?

kvnin evine git, derdin ne diye sor. niye konuşmuyosun ki, yanıbaşında bu olaylar oluyo, konuşuluyo, sen susuyosun. anlamadım da zaten tam olarak. keşke herşeyi bir kerede detaylı yazsaymışsın, çok kopuk olaylar...

önce o kadının saçını başını yolar eline verir
evire çevire bi güzel döverim
manyak mı ne o kim ki senin eşini soruyor
kaynana gelince eşine bırak o halletsin

detaylı yazmamışsın tam anlayamadım ama sen kaynanan ile bir konuş bu durumdan hoşnut olmadığını bilsin:19:
burda iş eşinde bitiyor canım eşin dürüst akıllı biriyse o kadınla işi olmaz ama güven vermeyen biriyse sen ne yaparsan yap bildiğini okur maalesef:50:

Bence de esinizin tavri önemli olan. Ya durduk yere adamin da huzurunu kaciracaklar. Bu kadinla kayinvalidinizin konusmalarini birisi mi size getiriyor? Eger öyleyse siz sakin ola karsilik vermeyin. Belli ki sizi kiskirtmak istiyorlar. Hic konusunu bile yapmayin. Kayinvalideniz klasik olanlardan ama o kadin bayagi cüretkar ve arsiz- yüzsüz. Birsey söyleyecek olsaniz ikisi de inkar ederler. Herkes evlenmis barklanmis, coluk cocuk sahibi kadinim, biz sadece sohbet ediyorduk, muhabbetimizi kiskanmis der cikarlar. Kayinvalideniz madem esinizin telefon numarasini vermis, esiniz muhatap olsun annesiyle. Olur da esinizi aramaya cesaret ederse niye elin bilmem nelerine numarami veriyorsun diye o hesap sorsun.

Arkanizdan konustuklarini dedikodunuzu yaptiklarini düsünüp sinirleniyorsunuz hakli olarak. Basarabilir misiniz bilmiyorum ama hic umursamayin, hatta size laf getirene de " aman canim Allah muhabbetlerini arttirsin, benim zamanim yok onlari kafaya takmaya, baska seylerden konusalim" deyin cikin.

Diger yorumlarinizi okumadim, bu laflar size biri araciligiyla geliyorsa o kisiye de fazla güvenmeyin ve bu konu hakkinda konusmasina müsade etmeyin.

kızlar eşinizin eski sevgilisi eşinizle konuşma çabasında olsaydı neyapardınız.özellikle yakınlaşmak için kayınvalidenize ulaşsaydı.kayınvalidenizle aranızın bozuk olduğundan faydalanıp.kayınvalidenizde sizi kıskandırmak için oda kadınla görüşse birde üstü üstüne kadın evli çocuk çoluklu olsa.kadınında eşinin bunlardan haberi yok ne yapardınız kızlar.sizce daha ileri giderse kocasının bilmeye hakkı varmı?

aaa kocasını ilk etapta karıstırmam
ama o eski sevgiliye öyle ali cengiz oyunları yapardım ki eşimin adını bile hatırlamaktan korkardı
ee halledemezsem kocasına derdim,karına sahip çık diye

bu arada eşimin akıbetinden bahsetmiyorum bile

Back
X