Kaç yıllık evlisin, eşinin ne zamandan kalma sevgilisiymiş
az önce yanlış yazdım benden 3 sene öncesi.onlar ayrıldıktan 3 sene sonra ben eşimle nişanlanıyorum
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıllık evlisin, eşinin ne zamandan kalma sevgilisiymiş
valla böyle durumlarda hiç affetmem.
evli bir kadın biraz "ince düşünceli" olur ya.
ne demek eski sevgilisinin ailesiyle görüşmek?
üstelik eşiniz tanıştırmış hani bi geçmişleri de yok.
bu düpedüz terbiyesizlik ve amiyane bi tabir olucak ama "aranmak"
madem bu bayan bu kadar "ince düşünceli" değil. ben de olmazdım ve eşine ulaşır anlatırdım.
"karınız eşimi rüyalarında görüyormuş kayınvalideme ulaşmış telefonla görüşüyorlar. benim bi yakınlığım yok. rica etsem niyetini öğrenip bana da açıklar mısınız beyefendi ?"
BİTTİ..
kayınpederim o kadını gördüğünü söyledi.kayınvalidem eşime numarasınıda vermek istemiş.sonra birnedenle vazgeçiltilmiş.eşim kayınvalidemi telefonunda
eşim benim yanımda annesi görmeden numarasını sildi.
aynen eşime kafamı daha fazla kızdırırsa kocasını arar söylerim dedim.boşver annemle onun seviyesine düşme dedi.ağırlığını koy kendini aşağılara çekme dedi.
kusurabakma da eşine de iş düşüyor bu durumda..
aslında tamamen iş eşinde bitiyor..
anne amacınız ne bizim aramızı bozmak mı? nerden çıktı bu kadınla görüşmek? diye niye tepki vermiyor acaba annesine..
çok normal bir durummuş gibi boşver demekle olmaz..
senin eski sevgilinle senin ailenin bir görüşmesi olsa, sen de amaaan boşver desen eşine..eşin ne yapar acaba?
ben sana söyleyim..annenle babanla tartışır görüşmez senin de görüşmene engel olur belki..
ama şu da var kaynanan senin çok rahatsız olduğunu anlarsa gıcıklığına daha da uğraşır. zaten kadının amacı seni rahatsız etmek. yoksa o da istemez oğlunun evli ve çocuklu biriyle görüşmesini. tek amacı seni kızdırmak.
aile dostu/komşu/arkadaş çocuğu falanlar mı, yoksa durup dururken -oğullarının eski kız arkadaşı olarak- mı görüşmeye başlamışlar?
kızlar eşinizin eski sevgilisi eşinizle konuşma çabasında olsaydı neyapardınız.özellikle yakınlaşmak için kayınvalidenize ulaşsaydı.kayınvalidenizle aranızın bozuk olduğundan faydalanıp.kayınvalidenizde sizi kıskandırmak için oda kadınla görüşse birde üstü üstüne kadın evli çocuk çoluklu olsa.kadınında eşinin bunlardan haberi yok ne yapardınız kızlar.sizce daha ileri giderse kocasının bilmeye hakkı varmı?
konuşma çabasında olduğunu kayınvaldenizle görüşmesinden çıkardınız ise o zaman ben de eski sevgilimle görüşmek istiyorum demektir.ben annesini çok severdim hala da seviyorum ve de görüşüyoruz ama asla onunla yakınlaşmak gibi bir derdim yok, olamaz da
kızlar eşinizin eski sevgilisi eşinizle konuşma çabasında olsaydı neyapardınız.özellikle yakınlaşmak için kayınvalidenize ulaşsaydı.kayınvalidenizle aranızın bozuk olduğundan faydalanıp.kayınvalidenizde sizi kıskandırmak için oda kadınla görüşse birde üstü üstüne kadın evli çocuk çoluklu olsa.kadınında eşinin bunlardan haberi yok ne yapardınız kızlar.sizce daha ileri giderse kocasının bilmeye hakkı varmı?