aklından çıkmayan eşinizse

sürekli kayınvalidene eşini sorsa.kayınvalidene sizin eşinizi rüyalarında gördüğünü nasıl iyimi diye sorsa.kayınvalidenizide seneler sonra bir ortamda karşılaşıp hemen ilk fırsatta tel.nolarını verse.düşünün kayınvalidenizle o kadın eşinizin sayesinde tanışmış ve zamanında kayınvalideniiziz istemediği gelin adayımış.

Öncelikle bende o kadının rüyalarına girerdim :1:
sonra eşime söylerdim eşinde seni sahiplenen arkanda duran bir tipse sal gitsin canım n varsa içinde dök takıntı yapar kafayı yersn yoksa :53:

aaa kocasını ilk etapta karıstırmam
ama o eski sevgiliye öyle ali cengiz oyunları yapardım ki eşimin adını bile hatırlamaktan korkardı
ee halledemezsem kocasına derdim,karına sahip çık diye

bu arada eşimin akıbetinden bahsetmiyorum bile

allahtan başka kimseden korkum yok.1 cümle bile yeter duyduğum an zaten bundan sonrası beni ilgilendirmez.

kaynanan yalan söylüyor olabilir mi yani öyle bir kadın var eski sevgili evli ve çocuklu ama eşinde gözünde yoktur belki kaynananın senin eşinle aran bozulsun diye uydurduğu bişey olabilir mi bu durum

Öncelikle bende o kadının rüyalarına girerdim :1:
sonra eşime söylerdim eşinde seni sahiplenen arkanda duran bir tipse sal gitsin canım n varsa içinde dök takıntı yapar kafayı yersn yoksa :53:

yok canım kafaya takmıyorum. :1: .en son duyduğum şu numaradan sonra şaşırdım biraz.

Eşimden eminsem eski sevgilisi veya kayınvalidemin işgüzarlığı beni bağlamazdı..

Eşim de bu güvene layık değilse en ufak ilgide başka yönlere kayacaksa kendi kaybeder..

Eşimden eminsem eski sevgilisi veya kayınvalidemin işgüzarlığı beni bağlamazdı..

Eşim de bu güvene layık değilse en ufak ilgide başka yönlere kayacaksa kendi kaybeder..

eşimden eminim konusunun olmasını bile istemez.duyduğum zatem konuştum zaten kesin ve net cevaplar verdi.eşimin bir lafı var boşverelim onları önümeze bakalım benim için geçmişten önce geleceğimiz önemli.eşimde saçma buldu.

Yanlış anlamadıysam kp ve kv eşinizin eski sevgilisiyle görüşmesini sağlıyor ve o kadın evli eşininde hiç birşeyden haberi yok. Gerçekten çok sinir bozucu kendimi sizin yerinize koydum.. Kesinlikle öncelikle kv kp'e tepkimi çok sert bi şekilde verirdim ne yapmaya çalıştıklarını sorardım.. Ve hiç mi utanmıyorsunuz o kadın evli ve sizin oğlunuzun eşi benim diyerek resti çeker v kesinlikle görüşmeyi bir süre keser bu sürede de eşimlede bu olayı oturup uzun uzun konusurdum. Susulcak yada alttan alınıcak bir konu değil. Evet eşinizin tavrıda önemli ki eşinizin zaten böyle bir çabasını olmadığını söylüyorsunuz ozaman eşinizde ailesiyle konusucak o kadınla ya görüşmicekler yada eşiniz hakkında ve sizin hakkınızda yorumlar yapılmıcak. Olaki böyle birşey olursa kadının eşiyle konuscağınızı belirtin. Nasıl insanlar bunlar ya kendi çocuklarının basını yakacaklar haberleri yok

konum size uyuyor herhalde.o zaman şöyle yanıt vereyim annesine o kişi sevebilir ama eski sevgilisi onu ilgilendirmez.sormak ona düşmez kocasınla ilgilensin.Allaha şükür ki eşim annesinin arkakasından bile konuşsam konuş boşver hakediyor diyor.ben karşı taraftaki kadını tanımıyorum bile kaynanamın anlattığı kadarınla tanıyorum.eee bu anlattıklarından sonra gözümde iyi bir profil şekillenmedi.ama sizide tavsiyem çok derin sularda yüzmeyin mazzallah boğulursunuz.böyle şeyler türk toplumunda iyi karşılanmaz ben söyleyeyim.

bence sorun KV ve KP. ben böyle bir şey hissetsem zaten görüşmem.

diğer kadına gelince bence onun sorunu kırılan gururunu düzeltme derdinde ve siizn kocanızla bir işi olacagını sanmıyorum.Sizin KV her yerde siznle ilgili sorunları anlatıyordur ve buyuk olasılıkla bunlar o kadının kulagına gitmiştir.olayı abartmak için ben de çok kötü görüyorum rüyamda felan demiştir ki KV niz iyice pişman olsun diye.muhtemelen rüyasında felan görmemiştir.ayrıca olayları kocasına da anlatıyordur bak kocacığım beni istememişlerdi gelinleri onlara neler yapıyormus şeklinde anlatıp eğleniyordur.
Bu KV sizde olduğu sürece bence çok daha fazla eğlenecektir emin olun

ben olsam o kadını tehtit ederim eşine söylemekle tabi kayın validemi de bi güzel paylardım
yoksa kafayı yerdim heralde
tamam eşine güveniyosundur ama kayınvalidenin işin içinde olması çok iğrenç
napıcak oğlunu boşatıp o kadınla evlendirmek niyetinde mi
öyle bi kadını gelin olarak kim ister ki

bence kesinlikle suan kocasını devreye sokmayın.ona bi kılıf uyduracaklardır büyük ihtimal.
Ama eşinizle bu konuyu adam akıllı konusun.kv ve kp tepkisini koysun.
Benm kv yapsa kesinlikle konusurum ki yapmaz Allah razı olsun.
Ve görüşmeyi keserim bi süre kv le. Eşinin bu işe bi el koyması lazım.
Şimdilik bişi olmaz ama ilerde tehlike canları verebilir bu durum

Böyle bir konuyu eşime bırakmaz direk kendim hallederim.Öncelikle kayınvalideme '' zamanında istenmeyen gelin birden kıymete bindi herhalde,numara almalar,gelip gitmeler falan...Allah muhabbetinizi artırsın.Bende şu numarayı alayim sizden '' der ve numarayı aldıktan sonra sıra o kadını aramaya gelirdi.Aradığımda da şu sözleri söylerdim '' eşim yalnız benim rüyalarımın erkeğidir,yalnız bana aittir.Ayrıca rüyalar tersine çıkar derler,eşim çok iyi durumda Allah'a şükür çok mutluyuz.Bu hareketlerin devam ederse bu konuyu eşine söylerim ve o zaman rüyalarına eşin girer'' derdim.

kocasına kuşların haber yollamasını sağlardım ne demek yaa biri benim kocama göz dikecek onun hayatını mahvederim

Back
X