Aklınız varsa evlenmeyin yeminle kanser sebebii

Evlılık çok zor Muş meğer kızlar belkı ben hala adapte olamadım yenı evlıyım ama esımın aılesı ıle çok sorun yaşıyorum artık kendı kendımı yıyorum helede eşiniz sureklı aılesını savunuyorsa

Eleştirilmekten bıktım sanki başkaları için evlenmişim gıbı. Kaynanamın sureklı benden beklentılerı var bısmıllah duralım bu kız da bıze bı alışsın dıyen yok kocama süreklı beni elestırıyr kocam tabı annesın hak verıyr bunun kadar bı kadını üzen bişey olamaz

Eşimi çok sevdım ama aılesını bılemezdım malesef alışma aşaması bana çok zor geldı herşeyleri batıyor bana

Aynen öyle bekarken bır adamın ne olduğunu anlamak gerek sonradan daha fazla sorun çıkıyor bır erkek esının daıma arkasında olmalı benımkı Olcagı yere sen haksızsın dıyor

Sevgılılık donemınde ıkı kere aılesı ıle görüştük nısanlılıkta 6 ay sürdü anladım aslında ama hem ayrılmak zor geldı kolay degıl severken ayrılmak hemde evlenelım bı ayni evın ıcınde kım karışacak dedı esım o zamanlar ıkımız mutlu olcaz kımene dıyodu yâlan hepsı yalan :)

Aynen öyle bekarken bır adamın ne olduğunu anlamak gerek sonradan daha fazla sorun çıkıyor bır erkek esının daıma arkasında olmalı benımkı Olcagı yere sen haksızsın dıyor
Ele karişmak cok zor arkadasim ben 7 senelik evliyim ama esimle degil sanki ailesiyle evliyim her evlilik bir degil kimi cok mutlu huzurlu kimide boyle bizim gibi sanssiz oluyo maalesef..
bir insanin esi arkasinda degilse o evlilik bir izdiraba donusuyo maalesef ki degismez...kimi esde aile baskin oluyo bizdede oyle yillardir esim arkamda olmadigi cok ezildim cok yiprandim
cocuk yapmayin derim ilerde ona gore karar verin.

Eşim çok ıyı bır ınsan çok sevıyorum ama pasıf ağzını açıp annesıne babasına bısey dıyemez ben söylediğim zamanda sen haksızsın der annesının mesajlarını yakaladım esımın telefonunda bana karşı kötü seyler söylemıs ama esım karıma nıye böyle dıyosun anne dıyememıs

Malesef öyle canım

Evlilik iki kişi ile gitmiyor malesef aileler de etkin rol oynuyor. İki tarafı bir tutmak gerek. Senin annen benim annem konusuna hiç girmeyin zaten. Aileleri mümkün olduğunca evliliğinden uzak tut. Yoksa bu kavgalar büyüdükçe ayrılık kaçınılmaz oluyor.

Uzak tutamıyorum belkı benımde hatalarım var nasıl yapacam Bılmıyorum ayrıca esımın aılesı arka sokağımızda oturuyorlar

Uzak tutamıyorum belkı benımde hatalarım var nasıl yapacam Bılmıyorum ayrıca esımın aılesı arka sokağımızda oturuyorlar
Bu eşler ilk zamanlar neden böyle anneci oluyorlar bilmiyorum ki :) kafaları bi yerde basıyor gerçi ama o zamana kadar sabretmekte mesele. Ay bi de yakın olması kötü sürekli gelmeni isterler. Gitmezsen problem olur vs vs vs ardı arkası gelmez. Yapabiliyorsan eşinin bunun farkındalığını sağlamaya çalış düzgün şekilde konuşarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…