- 24 Kasım 2017
- 68
- 68
- 88
- 34
- Konu Sahibi Aleovera123
-
Sevgililik döneminde yada nişanlılık sürecinde ailesini hiç mi tanıyamadın insanlar kendini ele verir mutlakaEşimi çok sevdım ama aılesını bılemezdım malesef alışma aşaması bana çok zor geldı herşeyleri batıyor bana
Ele karişmak cok zor arkadasim ben 7 senelik evliyim ama esimle degil sanki ailesiyle evliyim her evlilik bir degil kimi cok mutlu huzurlu kimide boyle bizim gibi sanssiz oluyo maalesef..Aynen öyle bekarken bır adamın ne olduğunu anlamak gerek sonradan daha fazla sorun çıkıyor bır erkek esının daıma arkasında olmalı benımkı Olcagı yere sen haksızsın dıyor
Malesef öyle canımEle karişmak cok zor arkadasim ben 7 senelik evliyim ama esimle degil sanki ailesiyle evliyim her evlilik bir degil kimi cok mutlu huzurlu kimide boyle bizim gibi sanssiz oluyo maalesef..
bir insanin esi arkasinda degilse o evlilik bir izdiraba donusuyo maalesef ki degismez...kimi esde aile baskin oluyo bizdede oyle yillardir esim arkamda olmadigi cok ezildim cok yiprandim
cocuk yapmayin derim ilerde ona gore karar verin.
:))Vermezlerse gaçacam.
Sevgılılık donemınde ıkı kere aılesı ıle görüştük nısanlılıkta 6 ay sürdü anladım aslında ama hem ayrılmak zor geldı kolay degıl severken ayrılmak hemde evlenelım bı ayni evın ıcınde kım karışacak dedı esım o zamanlar ıkımız mutlu olcaz kımene dıyodu yâlan hepsı yalan :)
Uzak tutamıyorum belkı benımde hatalarım var nasıl yapacam Bılmıyorum ayrıca esımın aılesı arka sokağımızda oturuyorlarEvlilik iki kişi ile gitmiyor malesef aileler de etkin rol oynuyor. İki tarafı bir tutmak gerek. Senin annen benim annem konusuna hiç girmeyin zaten. Aileleri mümkün olduğunca evliliğinden uzak tut. Yoksa bu kavgalar büyüdükçe ayrılık kaçınılmaz oluyor.
Bu eşler ilk zamanlar neden böyle anneci oluyorlar bilmiyorum ki :) kafaları bi yerde basıyor gerçi ama o zamana kadar sabretmekte mesele. Ay bi de yakın olması kötü sürekli gelmeni isterler. Gitmezsen problem olur vs vs vs ardı arkası gelmez. Yapabiliyorsan eşinin bunun farkındalığını sağlamaya çalış düzgün şekilde konuşarak.Uzak tutamıyorum belkı benımde hatalarım var nasıl yapacam Bılmıyorum ayrıca esımın aılesı arka sokağımızda oturuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?