- 28 Ağustos 2016
- 1.173
- 1.390
- 133
- 39
- Konu Sahibi Aleovera123
-
kek pogaca yapip gotururse ondan kotusu olmaz kiymeti bilinmedigi gibi her firsatta da kullanilirInan her evliliğin başı böyle oluyor...
O yüzden ailesini ona şikayet etme.
Gerçek duygularını belli etme.
Sen iyi davran.
Kek poğaça yap götür laflarına cevap verme.
Esin illaki görür.
Boşver.
Aynı şeyleri yasadim
Kek poaça yapmayla yaranamaz bence dediklerini duymazlıktan gelcen umursamayacan
kek pogaca yapip gotururse ondan kotusu olmaz kiymeti bilinmedigi gibi her firsatta da kullanilir
Atlatirsaniz ne güzel, atlatamayanlar da oluyor.
Biz de gectik o dönemden atlattik. Ama tabi zordu.
Simdi sinirimizi koyduk. Esim de gördü herseyi. Esimle birbirimizi cok seviyoruz. Iyi ki evliyim diyorum. Cocuklarimiz da var. Kendi halimizdeyiz.
Ha kimseden destek görmüyoruz bir basinayiz ama cok huzurluyuz.
Aynen canım zaten esin görünceye kadar sabretmek gerekiyor.
Bu süreçte üzülmek var ama eşi eve bağlamak daha önemli.
yani biraz dini konuya giriyor yasak ama doğduğun gün öldügün gün ve nikah değişmez diyorlar doğmadan yazılırmış yani ben öyle duydum öyle biliyorumKader duayla değişmez mi
Kesinlikle haklısınkek pogaca yapip gotururse ondan kotusu olmaz kiymeti bilinmedigi gibi her firsatta da kullanilir
Bizimde şansımıZ işte :)yani biraz dini konuya giriyor yasak ama doğduğun gün öldügün gün ve nikah değişmez diyorlar doğmadan yazılırmış yani ben öyle duydum öyle biliyorum
Evlenmenin güzel yanlarıda var fakat en güzeli evlenmemekEvlenemediğim için her gün ağlıyorum bir evlenen pişman birde evlenmeyen hayat ne garip
O kadar sevıyorsunuz sevgılı ıken herşey toz pmebe gez toz aşk yaşa sabırsızlıkla düğünü bekle düğün hazırlıkları yap ve evlennnn herşey bir anda dankkkkk etsin kocan ve ailesi sorunsalıııııı hergün kendi kendini ye bitir malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?