Aklınız varsa evlenmeyin yeminle kanser sebebii

Kesınlıkle öyle sureklı gıdelım ıstıyorlar sureklı orda olsak orda yemek yesek bunu ıstıyorlar esımse bunda ne var ıyılıgımız ıcın dıyorlr sen fenalık yapıyorsun dıyor. Ben çalışan bir ınsanım ve evmıme gelıp rahat rahat oturmak ıstıyorum

Çalışan bir insandan bunu istemesi saçma zaten. Ha dese ki kızım isten çıkınca gel burda yemeğini ye evde uğraşma. Yedikten sonra git dinlen dese o ayrı

Çalışan bir insandan bunu istemesi saçma zaten. Ha dese ki kızım isten çıkınca gel burda yemeğini ye evde uğraşma. Yedikten sonra git dinlen dese o ayrı
Sureklı benden beklentılerı var ben gıdıp gelmek ıstemıyormusum sogukmusum kendılerı yakın olmam ıcın hıc bırsey yapmadılar elestırmakten başka. Bırde sureklı el aleme odaklılar elelam gelın söyle demesınmıs mısafır varsa evde daha bi. Koşturarak hızmet etmem gerekıyormus:)

Sankı benım de bır aılem yok gıdıp gelmek ısteyecegım benım annem Yok sankı konuşmalar sureklı onlara yonelık

Ay ben sende kendimi görüyorum kız:))) Şimdi hiçbir sorunum yok çok şükür de ilk yıllarda aynısını yaşadım. Tek değilmişim.

Suan esım aldı battnıyesını oturma odasına gıttı orda yatıyor sebebı ıse kayınvalıdem her şeyi kendı istendiği gıbı bana yaptırmak ıstıyor ben abartı sevmem takı yüzük kolye sureklı bana sanada kaç kere söylüyoruz ama sende hiçççç takmıyorsun dıyor bende eve geldim esıme dedım herkesın bı tarzı var ben seviniyorum bılıyosun dedım annenede kaç defa soyledım dedım vay efendim anneme on yargılı olduğun ıcın lafları cekıp çıkarıyorsun dedı bende sureklı benı suçlamandan bıktım mutsuzum dedım yanımda yatmıyor suan

ya görgüsüz gibi altınları takmak zorunda değilsin ki. Kimisi sever kimisi sevmez. En iyisi bozdur kendi üstüne banka hesabına at kafan rahat etsin

ya görgüsüz gibi altınları takmak zorunda değilsin ki. Kimisi sever kimisi sevmez. En iyisi bozdur kendi üstüne banka hesabına at kafan rahat etsin
Altın degıl tatlım altın olsa nerdeeee :)) kendısı sahte yüzük kolye flar takmayı çok sevıyÖr ben nefret ederım hıc tarzım değıl kıyafetlerım bıle sadedır benım takıntılarım var çorabım ıle buluzm bıle tek renk olacak evrimde fazla kalabalığı sevmem abartı hıc bır şeyım yoktur herkesın kısılıgı ayrı saygı duymak lazım

Ay bende altın zannettim ona niye karışıyor bu kadın alem yaa :)) altın al takcam sahte sevmiyorum de :)

Ay bende altın zannettim ona niye karışıyor bu kadın alem yaa :)) altın al takcam sahte sevmiyorum de :)
Kocam anlasa anlamıyor sureklı annesını sevmedıgım ıcın sorun çıkarıyorum sanıyor malesef ama gerçekten sıkıldım artık ıcım daralıyor tahammül edemıyorum takmayım dıyorum elımde olmuyor kocamla huzursuz olmaktan korkuyorum sureklı onların ıstedıgi bır ınsan olmadığım sürece kocamda bana destek olmadığı sürece ben yıprancam

Ya eşinle karşılıklı otur konuş bence tabi tek konuşma yetmeyecek bu da gerçek. Ben anneni seviyorum neden sevmeyeyim sevmemem için bir sebep yok ama sürekli beni sıkıyorsunuz böyle konularla de. Ayrıca benim kişiliğimi bilerek beni almadın mı sen neden şimdi bunları problem ediyorsun de. Tabi tartışmadan. Eşinin kişiliği nasıl bilmiyorum. Onun için çok birşey diyemiyorum ben bu şekilde konuşa konuşa aştım onlarda beni böyle kabul etti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…