Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hastane personelide keşke seninkadar ince ruhlu olabilse
merhaba canım ismini tam olarak bilmiyorsun galiba bir grafi var bununla ilgili evet örneğin çocuğu olmayan bayanlara uygulanacak ilk adımdır tüplerin ne durumda olduğunu açık mı kapalı mı olduğunu değerlendiriyoruz evet vajinaya yerleştirilen spektrumla ilaç vererek çekilen bir grafidir.. umarım seni aydınlatabilmişimdir sormak istediğin grafi buysa adını tam olarak bilirsen daha fazla aydınlatırım çünkü bir çok özel çekim var yanlış bilgi olmasın hoşcakalcanım duyarlılığın için teşekkürler. Seninle ilgili mi tam emin değilim ama ben rahim filmi konusunu merak ediyordum. Eğer seninle ilgiliyse bilgilendirirsen sevinirim...
bu sizler sayesinde oldu ben insanları çok seviyorum kk da bulunan herkesi çok seviyorum güzel insanlar tanıdım güzel şeyler öğrendim bende birşeyler yapmak istiyorum allah hastalık vermesin ama hasta olanlarla ilgilenmek istiyorum tedavi ettirmek istiyorum çünkü haketmediğiniz davranışları görmenizi istemiyorum hepiniz çok değerlisiniz özellikle bayanlar.. kadınlar olmasaydı hayat ne kadar anlamsız olurdu kadın mimari eser gibi zarif özenle bezenle yapılmış çizimi zarafeti zor.. sağlıcakla kalın öpüyorummoslemm canım ne kadar ince düşüncelisin öncelikle seni tebrik ediyorum herkes mesleğini yaparken senin gibi düşünceli davransa herşey ne kadar güzel olur özellikle hastanelerde buna ihtiyaç çok fazla çünkü hasta insanların morale ihtiyacı var gerçekten çok teşekkürler güzel yüreğin ve güzel düşüncelerin için seni kocaman öpüyorum
oslem cim düşüncen harika canım bilmediğimizi göstermen süper ben kum döküyorum böbreklerden bana anlatırmısın bu olayı röntgen çektirdim ağrıyan sol böbrek çok buğulu çıkmış anlayamadım sağdaki normal sence nedir bu?