• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Radyoloji Aklınızda bulunsun....Radyoloji Teknisyeniyim...

çokteşekkürler canım, nekadar güzel bir düşünce:))
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

asıl ben teşekkür ederim ikinize de hepinize faydalı olmak isterim bu konuda endişeleriniz kaygılrınızı azaltmak isterim çünkü çalışma alanındaki insanlar sizlere pek ayrıntılı bilgi vermeyebilirler her zman çünkü bazen bizde çok yoğun ve ajite oluyoruz

Oslemm o guzel yuregini kutlarim, iste canim kardesim sana yakisan bu, cok opuyorum sevgilerimle:1hug:a.s.

bilgilerini ihtiyacı olanlarla paylaşman çok güzel seni tebrik ediyorum bu davranışından ötürü

çok güzel düşünmüssün yüreginin güzelliği bile yeter insanlar hep birbirine yardım etmeliki bu dünya daha güzel olur tebrikler

canım hastane personelide keşke seninkadar ince ruhlu olabilse

biliyorum bir çok arkadaşım öyle zamanla duyarsızlaşıyorlar ama ben öyle olacağımı zannetmiyorum hastalar ne bileyim benim için baş belası değil onlar olmazsa bende olmam ben ekmek paramı onlara hizmet ederek kazanıyorum niye bağırıp çağırıp hem kendimi hem hastamı küçük düşüreyim ki dua ederek gülerek ayrılmaları hem beni hem onları mutlu eder hastane adı geçtiği zaman içlerini hüzün kaplamaz ben bu açıdan bakıyorumm zaten mesleğimi de çok seviyorumm benim gibi arkadaşlarım da var allah birgün yolunuz hastaneye düşerse sizleri böyle insanlarla yoldaş etsin sevgiyle kalınnna.s.

canım duyarlılığın için teşekkürler. Seninle ilgili mi tam emin değilim ama ben rahim filmi konusunu merak ediyordum. Eğer seninle ilgiliyse bilgilendirirsen sevinirim...

canım duyarlılığın için teşekkürler. Seninle ilgili mi tam emin değilim ama ben rahim filmi konusunu merak ediyordum. Eğer seninle ilgiliyse bilgilendirirsen sevinirim...
merhaba canım ismini tam olarak bilmiyorsun galiba bir grafi var bununla ilgili evet örneğin çocuğu olmayan bayanlara uygulanacak ilk adımdır tüplerin ne durumda olduğunu açık mı kapalı mı olduğunu değerlendiriyoruz evet vajinaya yerleştirilen spektrumla ilaç vererek çekilen bir grafidir.. umarım seni aydınlatabilmişimdir sormak istediğin grafi buysa adını tam olarak bilirsen daha fazla aydınlatırım çünkü bir çok özel çekim var yanlış bilgi olmasın hoşcakal

:1hug:oslemm harikasın ve aklımızdasın.ayrıca gerçekten çok güzel bir yüreğe sahipsin.umarım bu alanda hizmet veren herkes senin gibi olur.çünkü sağlık çok önemli bir konu.ayrıca okulun bittiğinde iş hayatında çok başarılı olacağına inanıyoruma.s.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kendimi sayenizde iyi hissediyorum ben hep burdayım sormak istediğiniz birşey olursa alanım dışında olsa da ilgilenirim hatta rahatsızsanız istanbulda oturuyorsanız tetkiklerinizi felan yaptırmanız da da yardımcı olurum kk da bulunan tüm bayanlar için söylüyorum a.s. hepiniz iyi olun yeter rahatsızlığınız felan varsa alanımla ilgili olmasa da doktorlarla görüşmenizi ilgilenmelerini sağlayabilirim devlet hastanesinde olduğum için maddi anlamda da sorununuz olmaz a.s.

oslemm canım ne kadar ince düşüncelisin öncelikle seni tebrik ediyorum herkes mesleğini yaparken senin gibi düşünceli davransa herşey ne kadar güzel olur özellikle hastanelerde buna ihtiyaç çok fazla çünkü hasta insanların morale ihtiyacı var gerçekten çok teşekkürler güzel yüreğin ve güzel düşüncelerin için seni kocaman öpüyorum

oslemm canım ne kadar ince düşüncelisin öncelikle seni tebrik ediyorum herkes mesleğini yaparken senin gibi düşünceli davransa herşey ne kadar güzel olur özellikle hastanelerde buna ihtiyaç çok fazla çünkü hasta insanların morale ihtiyacı var gerçekten çok teşekkürler güzel yüreğin ve güzel düşüncelerin için seni kocaman öpüyorum
bu sizler sayesinde oldu ben insanları çok seviyorum kk da bulunan herkesi çok seviyorum güzel insanlar tanıdım güzel şeyler öğrendim bende birşeyler yapmak istiyorum allah hastalık vermesin ama hasta olanlarla ilgilenmek istiyorum tedavi ettirmek istiyorum çünkü haketmediğiniz davranışları görmenizi istemiyorum hepiniz çok değerlisiniz özellikle bayanlar.. kadınlar olmasaydı hayat ne kadar anlamsız olurdu kadın mimari eser gibi zarif özenle bezenle yapılmış çizimi zarafeti zor.. sağlıcakla kalın öpüyorumm

oslem cim düşüncen harika canım bilmediğimizi göstermen süper ben kum döküyorum böbreklerden bana anlatırmısın bu olayı röntgen çektirdim ağrıyan sol böbrek çok buğulu çıkmış anlayamadım sağdaki normal sence nedir bu?

oslem cim düşüncen harika canım bilmediğimizi göstermen süper ben kum döküyorum böbreklerden bana anlatırmısın bu olayı röntgen çektirdim ağrıyan sol böbrek çok buğulu çıkmış anlayamadım sağdaki normal sence nedir bu?

sana çekilen grafinin adını mutlaka biliyorsundur. ya intravenöz pyelografi çekilmiştir bunda da çok rahat izleyebiliyoruz buğulu çıkmak gibi bir durum söz konusu değil bunu sana doktorunmu söyledi? filmini çektirdikten sonra mutlaka rapor yazılmalı ona göre tedavi ve kontrollerinin uygulanmasını sağlamalısın bu olayı yaşamanın nedeni Yeterince su içmemen , A vitamini eksikliği, böbrek üstü bezlerinin fazla çalışması ve bazı böbrek hastalıkları, böbreklerinde kumun birikmesine neden olur umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğin soruları ayrıntılı bir şekilde yazarsan daha fazla aydınlatırım sağlıcakla kalına.s.

oslemcim teşekkür ederim bugün röntgeni ve kan tahlilini götürücem doktora beni çok ürküttü böbreğin o şekilde gözükmesi bakalım dr ne dicek 2 hafta öncesine kadar günde sadece 1 bardak suyu zor içerdim ama akıllandım artık günde en aşağı 2,5 lt su içiyorum bilgiler için sağol

Back
X