tesekkür ederim cok faydalı
cesur yureginden dolayi seni tebrik ediyorum guzel kardesim
oslemmcim düşüncen yardımın çok güzel keşke bütün doktorlar senin gibi olsa sağol canım sağlıcakla kal...
ya ben bişi sorcam canım benim akıntım cok oluo
annem üşüttüğün içindiir dedim ama
yazında oluoo sence nedendir yada bildiğin bir ilac varmıı
şimdiden tesekkür ederim
bir çok akıntı türü var bölgelere özgü..
sanırım bahsettiğin vajinal akıntı öyle midir?
ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
öncelikle kaç yaşındasınız?evet canımm vajinal akıntııııııı ........................
tahlillerini yptırmn gerekir de her ihtimale karşı..selam ozlem benim tüplerimin filmi cekildi fakat tüpler tıkalı cıktı yada kendimi kastıgım için görünmemiş olabilirmiş anestezi altında tekrar film cekilicek tahillerim falan temiz bu işlemi onumuzdeki adette degilde 4-5 ay sonra yaptırsam yine sıfırdan tahliller yapılması gerekirmi?
taş düşürmüş olabileceğini znnetmiyorum ağrın buna bağlı değilmiş anladığım kdarıyla daCanım ya sana bir sorum var daha önce de yazmıştım böbrek taşı için....1sene önce yatağa girip bacağımı ani bir şekilde diğer tarafa atınca kasıklarıma bir ağrı saplandı ve duramadım ağrıdan... Sabaha kadar ağrıdan kıvrandım ve idararımı yapamadım ve sabaha karşı bir ani patlama gibi bir durumla idararımı yaptım bir baktım yarım santim eninde bir kan pıhtısı ama dolu gibi içi attım.Ve rahatladaım hemen cile gittim kan idrar tahlili yapıldı ve enfeksiyon olduğu tespit edildi.İşin ilginç tarafı o günden sonra sağ yanımda olan sızı şeklindeki taş sızlaması kalmadı acab taşımı düşürmüş olabilirmiyim ama kan topu gibi bşeydi yardımına teşekkürler...
bende bişey danışmak istiyorum belki size saçma gelecek ama kortum açıkçası uzunca bir zamandan sonra elde edilen bir gebelik olduğu için sanırım.12 haftalık hamileyim.hastaneye rutin gebelik tahlllerimi yaptırmaya gittim ve sıra almak için kuyruğa girecektim.radyoloji bölüm kapısının önündeydi kuyruk.ve kapıda yazı vardı hamile olanlar giremez diye.ben girmedim tabii ki yazıyı okur okumaz uzaklaştım ama bir zararı olmuş mudur?
merhaba canım sana bir sorum olacak resmi bir kurumda xr cihazının yanında 1,5 yıldır çalışıyorum daha önce düşükle sonuçlanan gebeliklerim oldu acaba bu cihazın etkisi olabilir mi bunun için kendi kurumuma nasıl bir resmi yazıyı nereden nasıl alabilirim bu cihazın belkide gebeliklerimin düşükle nedene olduğunu belgelemek için yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?