Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zengin mesajli olsun . basit filmler de guzeldir , emek verilmiş , ama şimdiler o mood da değilimDaha önce de yazmıştım, ne tür filmler sevdiğinizi söylerseniz daha net fikirler gelebilir.
teşekkurler hemen listeme eklerim"Yarına Tek Bilet" filmini tavsiye ederim.
netflix gibi kanalllara abone ol.orda film dizi bol bol var aç izleteşekkurler hemen listeme eklerim![]()
İzledikten sonra yorumunu bu sayfada paylaşırsan sevinirim.teşekkurler hemen listeme eklerim![]()
Eski Yeşilçam filmlerini izleyebilirsiniz. Önce de yazdım Selvi Boylum Al Yazmalım en sevdiklerimden biri. Canım Kardeşim çok hüzünlü. Babam ve Oğlum da öyle.etkilesin . ve aklimda kalsin . korku filmi de olmasin .
ozur dilerim sanirim gozumden kaçmiş
olmaz ki. bizim bu cehennem den para odemek olmaz yurt dişina.netflix gibi kanalllara abone ol.orda film dizi bol bol var aç izle
tabii ki.İzledikten sonra yorumunu bu sayfada paylaşırsan sevinirim.![]()
sağolun mutlaka izlerimDedemin insanları![]()
Kesinlikle izleyin çağan ırmak filmidir ben tekrar tekrar kaç kez izledim hatırlamıyorumsağolun mutlaka izlerim![]()
çok teşekkur ederim bunlarin içinde selvi boylum al yazmalimi izledim , diğerlerini mutlaka izlerimEski Yeşilçam filmlerini izleyebilirsiniz. Önce de yazdım Selvi Boylum Al Yazmalım en sevdiklerimden biri. Canım Kardeşim çok hüzünlü. Babam ve Oğlum da öyle.
Kibar Feyzo en sevdiğim Türk filmidir. Ağır bir sistem eleştirisidir aynı zamanda çok da komiktir.
Kuduz, Susuz Yaz, Yılanların Öcü gibi klasikler var. Gene benzer olarak Ağrı Dağı Efsanesi ve Sultan Gelin var.
izlemez olurmuyumKesinlikle izleyin çağan ırmak filmidir ben tekrar tekrar kaç kez izledim hatırlamıyorum
Rica ederim. Ben de size sorayım, bir İran filmi var, kör bir çocuk var filmde, suya düşüyordu. Filmin adı neydi biliyor musunuz?çok teşekkur ederim bunlarin içinde selvi boylum al yazmalimi izledim , diğerlerini mutlaka izlerim![]()
bu arada bilet konusunda gereksiz şaka dan dolayi ozur dilerim . aklim kaldi . moralinizi bozduysamnetflix gibi kanalllara abone ol.orda film dizi bol bol var aç izle
yok özür dilenecek bir şey.unuttum bile benbu arada bilet konusunda gereksiz şaka dan dolayi ozur dilerim . aklim kaldi . moralinizi bozduysam![]()
evet biliyorum ismi bashuRica ederim. Ben de size sorayım, bir İran filmi var, kör bir çocuk var filmde, suya düşüyordu. Filmin adı neydi biliyor musunuz?
Teşekkür ederim. Filmi merak ediyorum ama çok üzülürüm diye de korkuyorum. İzleyemedim.evet biliyorum ismi bashu
ama şimdi araştirdim turkcesini bulamadim
farscasi boyle yaziliyor.Rica ederim. Ben de size sorayım, bir İran filmi var, kör bir çocuk var filmde, suya düşüyordu. Filmin adı neydi biliyor musunuz?