inanin ki ben de bu nedenle hiç izlemedimTeşekkür ederim. Filmi merak ediyorum ama çok üzülürüm diye de korkuyorum. İzleyemedim.

iranin da filmleri guzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanin ki ben de bu nedenle hiç izlemedimTeşekkür ederim. Filmi merak ediyorum ama çok üzülürüm diye de korkuyorum. İzleyemedim.
Bir Türk Grubu klibinde bu filmden görüntüler kullanmıştı. O zamandan beri merak ediyorum. Ama üzülürüm diye de izleyemedim. Çocuklara karşı çok hassasım.farscasi boyle yaziliyor.
باشو غریبه کوچک
ama yurt dişin da sadece başlik kelimesiyle taninmiş
merak ettim siz bu filmi nerden biliyorsunuz?
teşekkurler . dizi mi?Hepsi.
Aşk yaşıyorum kendileriyle..
iran sineması dünyada tanınmıştır zaten.ben trt 2 de çok izledim iran filmiinanin ki ben de bu nedenle hiç izlemedimçok meşhur bir film olmasina rağmen .
iranin da filmleri guzel.
çok benziyoruz o zaman. iranin konusunu bilmeden 2 filmini izledim , 2 side çocuk uzerinden insanin ciğerlerini kazmaya niyetli ,,, o kadar bozdular beni ki fobi oldu bende, tum filmleri izlemeden bir goz atarim konusuna .Bir Türk Grubu klibinde bu filmden görüntüler kullanmıştı. O zamandan beri merak ediyorum. Ama üzülürüm diye de izleyemedim. Çocuklara karşı çok hassasım.
çok isterdim ama burdan odeme yapma imkanim yok , yine de teşekkur ederimÜcretli platformda Yılmaz Erdoğan’ın “Sen hiç ateş böceği gördün mü?’ Var izlemenizi tavsiye ederim
farscasi boyle yaziliyor.
باشو غریبه کوچک
ama yurt dişin da sadece başlik kelimesiyle taninmiş
merak ettim siz bu filmi nerden biliyorsunuz?
Film demişsiniz ya ?teşekkurler . dizi mi?
o zaman irani arab ve ya arab kulturu olan bilenler hiç trt izlemiyorlarmişiran sineması dünyada tanınmıştır zaten.ben trt 2 de çok izledim iran filmi
evet ben dediğinizi google yaptim bolum leri siraladi ondan sordumFilm demişsiniz ya ?
Paylaşayım.![]()
ne guzel. mutlaka izlerimMasumiyet.
Haluk bilginer oyunculuk dersi veriyor.
Bu arada yorum yapmışlar, filmin Türkçe adı "Cennetin Rengi" imiş.çok sağolun merak ediyordum sormaya utandim![]()
Kız hepsi derken tüm türk filmleri.. hepsini çok seviyorum demek istedim.evet ben dediğinizi google yaptim bolum leri siraladi ondan sordum
ne değişik bir adBu arada yorum yapmışlar, filmin Türkçe adı "Cennetin Rengi" imiş.
Kız hepsi derken tüm türk filmleri.. hepsini çok seviyorum demek istedim.
İlahi sen, güldürdün![]()
Kız hepsi derken tüm türk filmleri.. hepsini çok seviyorum demek istedim.
İlahi sen, güldürdün gece gece![]()
İzleyecek bir şey bulamamak da dert benceYazdığınızı bir daha okuyun artı burası BDV yani dert bölümü. Bu sorunuzda da dert göremedim ben
gerçekten bunu nerden çikardiniz ????? gerçekten merak ettim