siz karadenizlisiniz değil mi?Herkesun bir derdi var, durur icerisinde... Beki de onun derdi o, cohayib![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz karadenizlisiniz değil mi?Herkesun bir derdi var, durur icerisinde... Beki de onun derdi o, cohayib![]()
Yoook oyle icimden geldi karadenizli gibi seyettimsiz karadenizlisiniz değil mi?
Onun derdini biliyorum da banlanmaya gerek yokHerkesun bir derdi var, durur icerisinde... Beki de onun derdi o, cohayib![]()
Ah nerede vah nerede.
anladim siz şaka yapiyorsunuz . ne guzel ki neşeli siniz
Ben bilmezum, ben dun geldimOnun derdini biliyorum da banlanmaya gerek yok![]()
keşf etmiştim sandim . bir kere gittim trabzonaYoook oyle icimden geldi karadenizli gibi seyettim![]()
Şakayı siz yapıyorsunuz. Yabancıyım Türkçem çok diyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey görünce maşallah Türklerden iyi yazıyorsunuzanladim siz şaka yapiyorsunuz . ne guzel ki neşeli siniz
Iyi hatirlattin acip izleyimİffet. Araba camına sıkıştırma sahnesi çok iyi![]()
banlanma ne? şaka yapmak mi?Onun derdini biliyorum da banlanmaya gerek yok![]()
Ben hiç gitmedim, hep duydum ama olsun niyet onemlikeşf etmiştim sandim . bir kere gittim trabzona![]()
Gelme demiştik zamanında bizi de sevmemişti kendisi zatenKısssssslaaaaaaaarrrrrrrr güzel filmler önerelim kakakakkwkwkka dandikleri önermeyin memleketi kötü bilmesin slsmsmsmsmsm
turkcem yok demedim turkyeli değilim dedim .Şakayı siz yapıyorsunuz. Yabancıyım Türkçem çok diyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey görünce maşallah Türklerden iyi yazıyorsunuz
Nereli olduğunuzu iyi biliyorum. Türkçeniz varsa açın kuralları okuyun. İlk kez konu açmıyorsunuzturkcem yok demedim turkyeli değilim dedim .
yok ben asla oyle hiss etmedim .Gelme demiştik zamanında bizi de sevmemişti kendisi zaten
izlerim teşekkurlerFerdi Tayfur-Derbeder filmi..Tam bdv ye uygun tema![]()
Yani nasıl? Biseyler biliniyor ya.....Gelme demiştik zamanında bizi de sevmemişti kendisi zaten
O yüzden mi bize saydırmıştınız. Konularınız silinmiyor hanım efendi hepsi görülüyoryok ben asla oyle hiss etmedim .![]()