Benim tüp bebek kimyasal gebelik oldu doktor sperm kalitesinden dedi sperm DNA testi yaptırın bence... 9 kimyasala kadar keşke tüp bebek deneseydiniz bu kadar yıpranmazdınızBu konuyu kafasında çözenlere gerçekten ihtiyacim var lütfen nasıl bir çözüm bulduğunuzu bana da anlatırmısınız?
Burdaki bi çok kadın gibi benimde temel sıkıntım bebek. Aslında kendimi çok nötrlemistim. Ama sonuc degismeyince kimyasal gebelik sayisi 9a çıkınca biyerden sonra artık fazla olmadı mı niye bu kadar fazla sorusu olmaya başladı. Gerçekten çok rahatsizim gün içinde artık aklıma sürekli gelmeye başladı nasıl oluyorda hiç bir sorun yokken bebeğim olamiyo yani 9taneside nasıl kimyasal olabilir. Artık tüp bebek fikrini düşünüyorum ama genel olarak aklıma geldikçe çok fazla üzülüyorum. Stres falan değil çok fazla üzüntü duyuyorum günlük hayatımı etkileyecek kadar oluyor bazen. Psikolojik destek aldım ama etrafımda o kadar hamile varki bi anda herkes hamile kalmış sanki. Biliyorum düşüklerim sağlıksız embriyoydu, Allah alıyorsa vardır bildiği ama ben yine de üzülüyorum. Artık gerçekten üzülmek istemiyorum. Üstesinden gelen arkadaşlar nasıl yaptınız?
Çok geçmiş olsun öncelikleBu konuyu kafasında çözenlere gerçekten ihtiyacim var lütfen nasıl bir çözüm bulduğunuzu bana da anlatırmısınız?
Burdaki bi çok kadın gibi benimde temel sıkıntım bebek. Aslında kendimi çok nötrlemistim. Ama sonuc degismeyince kimyasal gebelik sayisi 9a çıkınca biyerden sonra artık fazla olmadı mı niye bu kadar fazla sorusu olmaya başladı. Gerçekten çok rahatsizim gün içinde artık aklıma sürekli gelmeye başladı nasıl oluyorda hiç bir sorun yokken bebeğim olamiyo yani 9taneside nasıl kimyasal olabilir. Artık tüp bebek fikrini düşünüyorum ama genel olarak aklıma geldikçe çok fazla üzülüyorum. Stres falan değil çok fazla üzüntü duyuyorum günlük hayatımı etkileyecek kadar oluyor bazen. Psikolojik destek aldım ama etrafımda o kadar hamile varki bi anda herkes hamile kalmış sanki. Biliyorum düşüklerim sağlıksız embriyoydu, Allah alıyorsa vardır bildiği ama ben yine de üzülüyorum. Artık gerçekten üzülmek istemiyorum. Üstesinden gelen arkadaşlar nasıl yaptınız?
Ayrıca en basitinden ufak bi konu anlatayım size, bizim oğlana ikili üçlü hiçbi test yaptırmadık. Doktor 12. Haftasında ense kalınlığı ve burnu uyu, down sendromu olma ihtimali yok bence demişti..Bu konuyu kafasında çözenlere gerçekten ihtiyacim var lütfen nasıl bir çözüm bulduğunuzu bana da anlatırmısınız?
Çok geçmiş olsun öncelikle
Ama atabilen varsa yazsın gözünü sevem ya!!
Ben bi kere böyle kafaya takmaktan gebr kalamadım
Sonunda heytt yetti be dedim, 73 gün ade görmedim ve inanın nası bi gazsa 70 gün test yapmadım. Sora kanda 0 çıkınca cinnet gelmişti. O ayki adetle şunları yapmıştım, ama boyun fıtığı da baş göstermişti o dönem
1- akupunktur, haftada 3 gün 20 şer dakika akupunktura gittim, şirket öğle molalarımda, sadece iğneler taktılar elektrik almadım. Boyun fıtıgım içindi ama doktora adet düzensizliğini söyleyince o bölgelere de iğne takmıştı
2- neuroformat a gitmiştim, internetten ara bak . Orda bi seans aldım 2-4 saat arası sürmüştü. Baya bi ağlattılar beni, üzerine olumlama kalıpları, aynanın karşısın geçip hamile kalmaya anne olmaya hazırım kalıpları sölüyordum..
Haa bi de bunları yaparken herseye ara verdim, zaten adet düzenim yerlebirdi, asla vajina sıvı kontrolü yapmadım ovu testi yapmadım.
Ve eşimle çok az birlikteliğim oldu, hemen gidip ardından duş aldım ..
Bir de eve ev hayvanı almışyık şubatta, mart ayında gebe kalmışım.
Oğlum şimdi 2.5 yaşında...
Ama şuan yine ikinciyi isterken aynı konumdayım, sürekli tüm gün aklım gebelikte! Akli dengem bozuk diye düşünüyorum. Rahmim adet öncesi az bi sızlasa anında tekrar aklıma düşüyor. Yıldım bıktım tükendim.. benim de çok yakınımdakiler hep ikinciye gebeydi doğurdu,şimdi 3. Olsun, niye olmuyo 3 aydır deniyorum olmuyo fln diye bana konuşuyolar bi de. Ben de üzülüyorum..
ama sizin 9 da çokmuş ya?
3 den sonra hastalık aranır
Hep si aynı dönem mi düştü ?
Bir sorum olacak, benim kuzenim ve eşinin bi bebeği böyle düşmüştü, ama düşmek değil 5 aylıkken kalbi durmuştu. Sonra ikinci gebelik için de çok uğraştı. Doğumdan sonra onda da ciddi bi sorun oluştu. Makinelere bağlı yaşıyor, 3 yaşını göremez demişlerdi 7 falan oldu sanırım.. yurt dışında gen taraması yaptırmışlar, kızda bi problem çıkmış, yani aralarındaki genlerde bi uyuşmazlık varmış sanırım..
Siz bu gen taramalarını yaptırdınz mı?
Biz butuuuuunn testleri yaptık ve tüp bebek aşamasına geldik. Genelde de 7 8 kimyasal geçirip normal gebelik elde eden çok fazla kişi var bide tüp bebek kesin bir çözümde değil, hemde çok uzun süredir evlide degiliz daha yeni üç sene oldu. Son aşama olarak sadece bir kere olmak üzere pgt yöntemi ile tüp bebek düşünüyoruz artık. Ama benim derdim bunların hiç biri değil çünkü ben elimden geleni yapiyorum evlenerek hiç bilmediğim biyere geldim bu zamana kadar da bütün herşeyi araştırdım gerekli testleri yaptırdım peşini bırakmadım. Ben genel olarak bu duruma üzülmek istemiyorum. Hayatımın merkezinde artık bebeğimin olmadığını koymak istemiyorum. Yorumlariniz için teşekkürler
benim yontemlerim ve tavsiyem;Biz butuuuuunn testleri yaptık ve tüp bebek aşamasına geldik. Genelde de 7 8 kimyasal geçirip normal gebelik elde eden çok fazla kişi var bide tüp bebek kesin bir çözümde değil, hemde çok uzun süredir evlide degiliz daha yeni üç sene oldu. Son aşama olarak sadece bir kere olmak üzere pgt yöntemi ile tüp bebek düşünüyoruz artık. Ama benim derdim bunların hiç biri değil çünkü ben elimden geleni yapiyorum evlenerek hiç bilmediğim biyere geldim bu zamana kadar da bütün herşeyi araştırdım gerekli testleri yaptırdım peşini bırakmadım. Ben genel olarak bu duruma üzülmek istemiyorum. Hayatımın merkezinde artık bebeğimin olmadığını koymak istemiyorum. Yorumlariniz için teşekkürler
Sizi üzmek istemem ama.sanirim bunun bir çaresi yok bende atamadim ve zamanında etrafımdaki herkes birden bebek sahibi oldu psikolojik olaral cöktum doktor desteğide almadım ama sonra dedim yok 2019 tıp çok gelişmişkem neden doktora gitmiyorum sonra iyi bir tüp bebek doktoruna gidip durumuzu anlattım çok şükür rabbime ikizlerimbenimleBu konuyu kafasında çözenlere gerçekten ihtiyacim var lütfen nasıl bir çözüm bulduğunuzu bana da anlatırmısınız?
Öyle de zor böyle de zor inşallah bi gün geçer. Benim hiç hayatım boyunca bununla sınav olacağım aklıma gelmezdi. O kadar oku mezun olana kadar canın çıksın is bul para biriktir evlen ama konu burada takıldı işte. Doğal olarak bende takılı kaldımhayatım boyunca daha hiç hamile bile kalamadım
ben de atamıyorum bu düşünceyi şu an bile reglime 10 gün var deli gbi zaman geçsin test yapmaya başlayayım diye bekliyorum.
ay yumurtam büyüdü mü çatladı mı döllendi mi diye diye kafayı yiyeceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?