Yeni evli sayilirsin degilmi sedacim? :1hug:
Belkide bir kadinin kocasi hakkinda böyle konusmasi sana tuhaf gelebilir ama sakin ve sakin büyük konusma ve yargilama, 9 yil boyunca bir insanin bu denli kahrini cekmek hicte kolay degildir.
Bu kadincagiz delide degil kendi kendine esi hakkinda böyle konussun, evde yiyecek ekmegi yokken cocuklarina belki istediklerini alamazken, esinin böyle sorumsuzca davranmasina sinir olmasi gayet dogaldir.
Evlilik bu, bazen sinir aninda insan karsindakine aptalda der delide, olabilir, bu demek degildirki bu kadin esini sevmiyor asaliyor.....tabikide cocuklarinin babasidir tabikide esidir seviyordur, yoksa 9 yil boyunca kimse böyle bir insani cekmezdi.
Ayrica niye böyle yapmadiniz niye 3 cocuk yaptiniz cok akilliydinizda neden böyle oldu demek ne kadar mantikli?.....zaten kadin yeterince gerilmis bugün.....ayrica bebek emziriyor ve maddi durumu cok kötü.
Sagol Arkadasim Allah razi olsun senden..
Beni anlayanlar zaten cok iyi anliyor ve hepsini kulagima kaziyorum ogut gibi..
Yeni evli olan bayan arkadaslar, buyuk konusmayin ve kinamayin..
Konusana degil, beni konusturana bakmak lazim..
Bugun yeterince agladim,basim catliyor agridan, su saat olmus agzima bisey surmedim..
Kimse kimsenin ne cektigini bilemez.. Yorgunum ve bitkinim.. 9 yildir bu adami gutmekten.. Keske benimde kurnaz,akilli,becerikli bir esim olsaydi..
Hani derler ya Bir offff... ceksem karsiki daglar yikilir..
Neyse, sagolun yorumlar icin ..