Aklsz insan!

Yeni evli sayilirsin degilmi sedacim? :1hug:

Belkide bir kadinin kocasi hakkinda böyle konusmasi sana tuhaf gelebilir ama sakin ve sakin büyük konusma ve yargilama, 9 yil boyunca bir insanin bu denli kahrini cekmek hicte kolay degildir.

Bu kadincagiz delide degil kendi kendine esi hakkinda böyle konussun, evde yiyecek ekmegi yokken cocuklarina belki istediklerini alamazken, esinin böyle sorumsuzca davranmasina sinir olmasi gayet dogaldir.

Evlilik bu, bazen sinir aninda insan karsindakine aptalda der delide, olabilir, bu demek degildirki bu kadin esini sevmiyor asaliyor.....tabikide cocuklarinin babasidir tabikide esidir seviyordur, yoksa 9 yil boyunca kimse böyle bir insani cekmezdi.

Ayrica niye böyle yapmadiniz niye 3 cocuk yaptiniz cok akilliydinizda neden böyle oldu demek ne kadar mantikli?.....zaten kadin yeterince gerilmis bugün.....ayrica bebek emziriyor ve maddi durumu cok kötü.

Sagol Arkadasim Allah razi olsun senden..
Beni anlayanlar zaten cok iyi anliyor ve hepsini kulagima kaziyorum ogut gibi..

Yeni evli olan bayan arkadaslar, buyuk konusmayin ve kinamayin..
Konusana degil, beni konusturana bakmak lazim..
Bugun yeterince agladim,basim catliyor agridan, su saat olmus agzima bisey surmedim..
Kimse kimsenin ne cektigini bilemez.. Yorgunum ve bitkinim.. 9 yildir bu adami gutmekten.. Keske benimde kurnaz,akilli,becerikli bir esim olsaydi..

Hani derler ya Bir offff... ceksem karsiki daglar yikilir..
Neyse, sagolun yorumlar icin ..

vallaha acimdim kocana simdi yazik:gitme:
madem tahammül edemiyosun bosan , adamada hayati zehir etme:umursamaz:
kalbim sIkIsti valla senin bu yazilarina, karsimda bana böyle bagiran biri olsa naapardim bilmem:sinifsinif:

Benimde kalbim SIKISTI bugun sinirden zaten..
Boyle beceriksiz bir kocan olsaydi o zaman neler yapardin bende seni merak ettim simdi..
Oyle kolay degil adamin bu huyu kotu !.. Diger anlamlarda iyidir..
Bu huyunu duzeltmedim arkadas, duzelmiyorrrrrrr

Bu kadar iyi niyetli, herkese guvenen,canini veren,saf gelmis beni bulmus..
Bagiririm da, cagiririm da bende insanim, etten,kemiktenim.. ne yapayim adam orali olmuyor.. Allah Allahh KINAMAYIN.. Allah askina beni iyice uzmeyin burda..

morel almak icin yaziyorum, kimsem yok bu gurbet ellerde
bide siz kiniyorsunuz, vallahi sasiriyorum,,

Benimde kalbim SIKISTI bugun sinirden zaten..
Boyle beceriksiz bir kocan olsaydi o zaman neler yapardin bende seni merak ettim simdi..
Oyle kolay degil adamin bu huyu kotu !.. Diger anlamlarda iyidir..
Bu huyunu duzeltmedim arkadas, duzelmiyorrrrrrr

Bu kadar iyi niyetli, herkese guvenen,canini veren,saf gelmis beni bulmus..
Bagiririm da, cagiririm da bende insanim, etten,kemiktenim.. ne yapayim adam orali olmuyor.. Allah Allahh KINAMAYIN.. Allah askina beni iyice uzmeyin burda..

morel almak icin yaziyorum, kimsem yok bu gurbet ellerde
bide siz kiniyorsunuz, vallahi sasiriyorum,,

asla kimseyi kinamam huyum degildir

ama bir insanin suratina beceriksiz saf ugursuz diye bagirmak :umursamaz: duygularini düsün o bagirdigin kisinin

bu benim 2. evliligim, her ikisindede bütün disari isleri hep ben yaparim hep ben yönlendiririm söyle olur böyle olur diye oturup saatlerce konusulur, canim sen neden o hafta kocani uyarmadinki senindemi aklina gelmedi, yani nasi öyle ac ac bekledin

bak canim cok zor günler yasiyorum bu aralar, oglumu hastaneye yatirdik 1 ay önce, bu yetmezmis gibi bide bu ay kirayi ödeyemedim cok sIkistik, allah sükür kötü günler icin kenari para attim da en azindan oglumu hastaneye ziyarete gidebiliyorum, hastanede uzakta her gidisimde cok para gidiyor.

madem kocan beceriksiz, kollari sIvIcaksin sen girisiceksin, yuvayi disi kus yapar demiyolar bosunakaydirigubbakcemile5 kocanin tüm huylari iyise buna katlanip sen üstlen bidahada sorun yasamassiniz, sen disari isleri yaparkende bebislere o baksin:ecrin_bebek:
hayat müsterektir canim bosu bosuna yipratmayin kendinizi
kocan cok hakli saglik olsun, ben bu lafi su son ay kac defa dedim keske oglum hasta olmasaydi mafoldumben

Arkadaşın kızgınlığına söylicek bişeyim yok olabilir çok sinirlenmiştir belki ama benim anlayamadığım derin bir pişmanlık var eşiyle evlendiğine dair ve bu gerçekten acı...kendimi bir an eşinin yerine koydum ve kendimde düşündüm eşimin bana seninle nerden evlendim çok pişmanım ama çocuklar için katlanıyorum dediğini düşündüm gerçekten içimi acıttı....böyle bişey duysam büyük konuşmayımda 1 dkk bile kalmazdım heralde yanında.... sevgi ve saygı kalmamışsa bir evlilikte pişmanlıklar varsa o evlilik neden devam ederki...neyse bunlar benim düşüncem kimsenin eşine karşı düşünceleri bu boyutlara gelmemesi dileğimle.....umarım arkadaşında sorunları hallolur...

Bilemeyizki tatlim, her insanin kendine göre nedenleri vardir elbetde.

Cocuklar olabilir, aliskanlik olabilir, pismanliklar olsa bile yinede sevgi bile olabilir.

Demekki konumuzdaki adamda karisini hakli görüyorki bu laflara ragmen ayrilmiyor, anlatabiliyormuyum?

Tabikide her günleri böyle hir gür ile gecmiyordur, 9 sene dile kolay! Aci tatli neler sigdirmislardir bu yillara.....yani mutlaka hala beraber olmalarinin bir sebebi vardir canim.:hulya:

Allah kimseyi ailesi esi ve cocuklari ile sinamasin derim hep, en zoru budur.
40 yilik yabanciya atarsin bir tekme def edersin basindan, ama bu denli yakin oldugun insanlarla anlasamasan bile atamiyorsun kolay kolay.:kahve:

Herkezin imtihani farkli, buda busenihal arkadasimizin imtihani belkide, Rabbim imtihanlarimizi kazanma gücü versin hepimize.:Saruboceq:

Valla canım anlatımlarından sen çok akıllısın bir sonraki adımı çok güzel hesaplıyorsun ama eşin aptal hiçbirşeyi beceremiyor gibi bir sonuç çıkıyor? Şimdi sana birkaç soru. Bir: neden yeterince tanımadığın bir adamla evlendin ve bu riski aldın?İki: adamdan başından beri memnun değilsen ve geçim sıkıntısı içindeyseniz neden üç tane çocuk yaptın?Üç: Neden ailenin geçimi sorumluluğunu tamamen aptal ve beceriksiz dediğin kocanın omuzlarına yükledin? Evde otumak rahat mı geldi? Geçinemiyorsan gir bir fabrikaya çalış. En azından başvur çaba göster. Çocukları kreşe ver. Bence senin sorunun kendin hiç hatalarının sorumluluğunu almak istemiyorsun ve bütün sorumluluğu omuzlarına yıkmış olduğun kocanı hırpalayıp duruyorsun. İçinde bulunduğun durumu düzeltmek için sen ne çaba gösteriyorsun? Para kazanmak için bir çaban var mı? Çocuk emziriyorum diyorsun maddi durumun bu kadar kötüyse tek çocuk neyine yetmiyordu?

sözlerine sonuna kadar katılıyorum seloş...bi insanın huyunu degiştiremezsin bu böyle

arkadaşım, yaşadıkların zor olabilir çekmişsin allah sabır versin. Sinirlisin, delirmişsin, kontrolsüzsün tamam. ıçini boşaltmak istiyorsun.

Ancak bende merak ettim ;

1- Sen bukadar akıllı, müthiş, tuttuğunu koparan birisin hadi bilmeden tanımadan evlendin, bu kadar akılla !!! elbet 1-2 yılda konuyu çözmüşündür, o bebelerin suçu ne diye düşünüyor insan.

2- Madem herşeyi yapacak kadar güçlüsün at kocaya tekmeyi kur kendine bir hayat, anlattığın kadarıyla ona ihtiyacın yok. O sadece bir beceriksiz. (Ben demiyorum sen diyorsun)

3- Eleştiri diyorsun ama kullandığın kelimeler hakaret. Ki bunları sadece burada değil eşinin yüzüne de söylüyormuşsun ki bana adamı aptal etmişsin gibi geliyor.

4- Bir arkadaşa aşağılar gibi "bekar bayan" demenden hiç hoşlanmadım üstelik işi hakarete vardırıp "parazit" demişsin.
Sen akıllısın anlarsın bazı konuları bilmek imzaya bakmıyor. Üstelik boşanmış yada birlikte yaşayan insanlarda da bekar yazabilir ki, bu onların kadın-erkek ilişkisini bilmediği anlamında gelmez.

Sonuçta, insanlar hak ettiği şekilde yaşarmış. Seni okuyunca nedense aklıma bu geldi.

Üzgünüm ama ben de seloş ve karamel ile aynı fikirdeyim...
Kendiniz söylemişsiniz nşanlıyken farkettim ama evlendim demişsiniz... Evlenmeseydiniz madem, hadi çok aşıktınız çok sevdiniz tek kusuru aptallığı, akılsızlığı, avarlığı, koyunluğu, güdülmeden iş yaamaması... Allah aşkına bundan daha büyük kusur olur mu....
Allah aşkına ben kendime koca seçerken önce aşk aradım sona mantık. Hem aşık olup sevebileceğim hem de mantıken bana uyacak bana denk biriyle evlendim.... Hem kendime iyi bir koca olabilecek hem de doğacak çocuklarım için iyi bir baba adayı seçtim...
Aşk evet önemlidir, ama gidip de bir davar koyn aptal akılsız diye nitelediğiniz birine aşık olup evleniyorsanız kusura bakmayın ama o saydığınız özelliklere rağmen bu adamla evlenen, ve bu özelliklere rağmen ondan 1 değil 2 değil tam 3 çocuk doğuran bir kadının da aklını mantığını sorgulaması gerekmez mi...
Bu adam madem davardı koyundu aptaldı, niye evlendiniz, 9 yıldır evli kalabildiyseniz, ve 3 çocuk doğurabildiyseniz, bu 9 yıl boyunca öyle yada böyle size ve çocuklarına bakabildiyse kirasını faturasını yemesini içmesin karşılayabildiyse ya bu adam sizin söylediğiniz kadar aptal değil, ya da evin ve çocukların geçimini sağlama da siz katkıda bulunuyorsunuz..eee bu aptal adama rağmen 9 yıl boyunca kendi çabanızla ev geçindirip çocuk doğurup besleyip büyütebildiyseniz, bu adamı niye sırtınızda taşıyorsunuz.....

Bana çoook ama çok çelişkili geldi.... Aptal akılsız diye nitelendirdiğim biriye evlendiysem 9 yıldır evliliğime devam ediyorsam bir de üstüne 3 çocuk doğurduysam kocama aptal akılsız demeye utanırdım.... Çünkü bu lafı dediğimde birinin ıçkıp da kızım madem kocan bu kadar aptaldı bu kadar akılsızdı ne diye evlendin, hadi evlendiğin yetmedi ne diye 3 çocuk dğurdun demesinden ve beni de verecek bir cevabm olamamasından utanırdım.....

sinirli olabilrsiniz haklı gerekçeleriniz de var. ama bi insan eşine güdülecek büyükbaş gözüyle nasıl bakar nasıl yorum yapar bilemedim kendinizi bi çoban yerine koymanız da hayli ilginç. o güdüyorum dediğiniz adamdan 3 çocuk sahibisiniz üstelik aranızdaki saygı sevgi bitmiş madem o kadar güçlü o kadar mücadeleci ve akıllısınız neden ayrılıp kendi ayaklarınız üzerinde durmayı denemiyorsunuz.

Sevgili busenihal;
Elbette ki bekara koca boşamak kolay.
Ama 3 çocuktan sonra bunu söylemen yanlış.
Kocanın huyunu değiştiremezsin...
Hadi ilk anladığında diğer çocukları yapıp bu sıkıntıya girmeyecektin...
Şimdiden sonra sen haksızsın.
Bekarlar yazmasın deyip insanları kategoriye de ayıramazsın...
Biz bütünüz kadınlar olarak. Birbirimizi bizden iyi kimse anlayamaz.
Bu yüzden lütfen böyle kırıcı konuşma kimseye.
Kırmızıdonlukız'ın söylediği gibi, bu kadar mutsuzsan boşan... 3 çocuğun babasız kalacak diye düşünme.
Gerçekten ben eşinin kötü biri olduğunu sanmıyorum saf temiz ve sadece biraz sorumluluk duygusu zayıf...
Sende de hata var bunu inkar edemezsin... Hata var ki, madem eşin böyle biri, ona bırakma para işlerini sürekli tetikte dur...
Atalarımız ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler...

Kizlar cok tsk. ederim yorumlariniz icin ..
Ama bakin bilmeden yine yorum yazmissiniz bazilariniz..
Benim 3. bebegim kazara oldu, hem diyorum kocam ozunde iyi biridir
Ama bu huyu beni sinir ediyor.
cok saf,cok guveniyor herkese..
Deliriyorum..
Ben nerden bilirdim boyle biri.. Nisanli iken fark ettim ama ne kadar dusunceli demistim..
Cok da tartismistik neden insanlara bu kadar iyisin diye, guvenme cok demistim.. ?
Yalvar yakar ne olur bunun icin ayrilma benden dedi..
E seviyordum da.. Ben ne bilirdim ki, bu ilerisi icin onemli biseydir
Acemiyim bekarim sonucta...

Dun konustuk esimle, bundan boyle bende buyuk bir sabirla sana yardim edicem dedim, napimmm ya napim inanin ben isterdim benim esim dusunsun benden once isini,hesabini..
Ama kendisi dedi dun gece, ben HATALIYIM evet, o para yatmis ben almaya gitmedim,1 hafta ac kaldik, paramiz yoktu inanin ki..

Kusurunu soyledi,kabul etti..
Arkadaslar durumumuz farkli benim ve esimin calisma izni yok bu ulkede, ondan ben calisamazdim..

Bende dun cok sinirliydim ama bugun daha iyiyim..
Bende artik onun karsisinda cok konusmayacagim ve susacagim.. Bende de hata vardir mutlaka..

Agladi zaten dun baya, cok aksilik yasiyoruz inanin.. :((
Allah cumlemize yardim etsin..

Sizde o kadar yazmissiniz, sagolun varolun..

canım Allah yardımcın olsun madem böyle bi eşin var senin deyiminle güdülmeye alışmış ozaman güdeceksin sen de..yani sen işleri eline al,sen idare et bu tür şeyleri ne bilim

canım Allah yardımcın olsun madem böyle bi eşin var senin deyiminle güdülmeye alışmış ozaman güdeceksin sen de..yani sen işleri eline al,sen idare et bu tür şeyleri ne bilim

sagol arkadasim..
isin ACI yani, esimde kabul ediyor bunu, evet bir iki durtuceksin beni napim diyor :(((
bende durtmeyi sevmem cok yoruyoooor insani. Ama kaderde payima boyle bir Es dusmus..

Ne yapalim en kotu huyu boyle olsun, beterin beteri var..

Kizlar cok tsk. ederim yorumlariniz icin ..
Ama bakin bilmeden yine yorum yazmissiniz bazilariniz..
Benim 3. bebegim kazara oldu, hem diyorum kocam ozunde iyi biridir
Ama bu huyu beni sinir ediyor.
cok saf,cok guveniyor herkese..
Deliriyorum..
Ben nerden bilirdim boyle biri.. Nisanli iken fark ettim ama ne kadar dusunceli demistim..
Cok da tartismistik neden insanlara bu kadar iyisin diye, guvenme cok demistim.. ?
Yalvar yakar ne olur bunun icin ayrilma benden dedi..
E seviyordum da.. Ben ne bilirdim ki, bu ilerisi icin onemli biseydir
Acemiyim bekarim sonucta...

Dun konustuk esimle, bundan boyle bende buyuk bir sabirla sana yardim edicem dedim, napimmm ya napim inanin ben isterdim benim esim dusunsun benden once isini,hesabini..
Ama kendisi dedi dun gece, ben HATALIYIM evet, o para yatmis ben almaya gitmedim,1 hafta ac kaldik, paramiz yoktu inanin ki..

Kusurunu soyledi,kabul etti..
Arkadaslar durumumuz farkli benim ve esimin calisma izni yok bu ulkede, ondan ben calisamazdim..

Bende dun cok sinirliydim ama bugun daha iyiyim..
Bende artik onun karsisinda cok konusmayacagim ve susacagim.. Bende de hata vardir mutlaka..

Agladi zaten dun baya, cok aksilik yasiyoruz inanin.. :((
Allah cumlemize yardim etsin..

Sizde o kadar yazmissiniz, sagolun varolun..

Her mesajda bir yanlış daha...
Eşin de sen de yurtdışındasınız çalışma izniniz olmadığına göre muhtemelen kaçaksınız, muhtemelen oturma izniniz de yok... Çünkü çalışma izni olmayan ve çalışmayan birine oturma izni de vermiyorlar.... verdiyseler de çalışma izni alıp çalışmadıysa oturma iznini de geri alıyorlar (siyasi mülteci değilse)

Hiçbir sosyal güvenceniz yok...

Üzgünüm ama en az siz de kocanız kadar hatalısınız... Bence başınıza gelen her aksilikte kocanızı suçlayıp evlilkte tüm sevgi ve saygıyı öldüren bu hakaretvari kelimeleri kullanmadan önce başınızı ellerinizin arasına alıp bi düşünün, ben de hata yapmış olabilirmiyim diye...
Evet büyük bir hata yapmışsınız.. Çalışma izni olmayan bir adamla evlenmişsiniz sizin de çalışma izniniz yok, dolayısıyla hiçbir sosyal güvenceniz yok, daha a büyük bir hata daha yapmışsınız bu şartlar altında kendinizi yaktğınız yetmyormuş gibi 3 günahsız yavruyu da yakmışsınız....
Hadi siz sevdiniz biliyordunuz kabul ettiniz evlendiniz, o çocukların ne günah vardı...
3. çocuk yanlışlıkla olduysa ilk ikisi de mi yanlışlıkla oldu.. Anlattığınız gibi akılsız ve buna ek olarak çalışma izni bile olmayan bir adama 3 değil 2 değil 1 çocuk bile fazla bence....
Ayrıca doğum kontrolü diye bişey var yanlışlıkla nasıl çocuk oluyor gerçekten bilemiyorum...
2 yıldır evliyiz emen hemen bütün krunma yöntemlerini denedik, gayet de aktif bir cinsel hayatıız var ama hiç yanlışlıkla çocuğumuz olmadı.....

sagol arkadasim..
isin ACI yani, esimde kabul ediyor bunu, evet bir iki durtuceksin beni napim diyor :(((
bende durtmeyi sevmem cok yoruyoooor insani. Ama kaderde payima boyle bir Es dusmus..

Ne yapalim en kotu huyu boyle olsun, beterin beteri var..

Bugün daha iyi olmana sevindim...dün cok sinirliydin belliydi zaten.

Galiba iyi bir cözüm elde edebilmenin en iyi yolu kabul etmekle basliyor arkadasim.

Evet benim esim böyle bir insan, bunu kabul ediyorum onu bu eksisi ilede seviyorum ve artik ona göre davraniyorum diyeceksin kendine....
Esinin kapasitesi bu kadarmis, kendinde bunun farkinda.

Evlilik bu, acisiyla tatlisiyla geciyor iste canim...Kendine iyi bak.

Evet başımıza gelen her kötü şeyin sorumlsunu dışarıda aramak başkalarında aramak daha kolaydır, ama objektif olmak lazım.... Sizin de evliliğiniz ve anneliğinizle ilgili kararlarınız çok yanlış ve hatalı... Eşinize bu kadar yüklenmek ve tüm suçu onun akılsızlığı aptallğı davarlığı üzerine atmak yerine içinde bulunduğunuz zor durumun sorumluluğunu paylaşmalısınız... Zira ben içinde bulunduğunuz durumun sorumlusunun kocanız olabileceğini görüyorum, ama kocanızla sizi zorla evlendirmediklerini düşünerek, ve nişanlyken farketim aslında demenizden yola çıkarak, kocanızı hayatınıza sokarak, ve ondan 3 çocuk yaparak bu zor durumda en az onun kadar sizin de sorumluluğunuz ve hatalarınız olduğunu düşünüyorum.....
Hiçbirşey tektaraflı değildir.... Ancak ve ancak hatalarınızı görür ve onlardan ders alırsanız çözüme doğru yol alabilirsiniz, başkalarını suçlayarak çözüme yaklaşmanız mümkün değildir, sadece kendinizi rahatlatırsınız o kadar....

bende diyorum ki böyle sorunsuz erkekler ülkede cirit atıyor olanda kadınlara oluyor

sürekli onlar fedakar olamak zorunda ,yani böyle adamlar fazla çocuk doğurmuyacaksın
:nazar:

Evet başımıza gelen her kötü şeyin sorumlsunu dışarıda aramak başkalarında aramak daha kolaydır, ama objektif olmak lazım.... Sizin de evliliğiniz ve anneliğinizle ilgili kararlarınız çok yanlış ve hatalı... Eşinize bu kadar yüklenmek ve tüm suçu onun akılsızlığı aptallğı davarlığı üzerine atmak yerine içinde bulunduğunuz zor durumun sorumluluğunu paylaşmalısınız... Zira ben içinde bulunduğunuz durumun sorumlusunun kocanız olabileceğini görüyorum, ama kocanızla sizi zorla evlendirmediklerini düşünerek, ve nişanlyken farketim aslında demenizden yola çıkarak, kocanızı hayatınıza sokarak, ve ondan 3 çocuk yaparak bu zor durumda en az onun kadar sizin de sorumluluğunuz ve hatalarınız olduğunu düşünüyorum.....
Hiçbirşey tektaraflı değildir.... Ancak ve ancak hatalarınızı görür ve onlardan ders alırsanız çözüme doğru yol alabilirsiniz, başkalarını suçlayarak çözüme yaklaşmanız mümkün değildir, sadece kendinizi rahatlatırsınız o kadar....

Bazen insan bir sinir aninda objektif olamayacak kadar deliriyor.
Dünki yorumundada bu belliydi zaten arkadasin.
Evde dogru düzgün yiyecek ekmegi yokken esinin giden paraya rahatlikla Aman canimiz sagolsun demesine sinir olmakta gayetde hakli bana göre.

Bugün daha sakin, benimde hatalarim vardir mutlaka demis. Zaten yapilan hatalarin bedelini pismanliginla ödüyor.

Zorla evlenmediniz, niye üc cocuk yaptiniz niye söyle yaptiniz demenin hicbir faydasi yok, 9 yil sonra artik bunun hesabi yapilmamali.

Gülsümcüm, tabiiki 9 yıl sonra bunun hesabı yapılmaz....
Benim alını çizmek istediğim nokta arkadaşımızın tüm suçu eşinde aramaması gerektiği...
İnsan ne kadar kızarsa kızsın eşine bu tür aşşağılayıcı hakaretler etmemeli bence....
Ki hatalar tek tarafl değil, bunların altını ısrarla çizdim ki arkadaşımız da biraz iğneyi kocasına batırırken uvaldızı da kendine batırmaya başlasın....
Sürekli karşısındakini suçlayarak çözüme ulaşaazlar...
Hatalarını brlikte görüp, birlikte ders alıp birlikte çözüm yları aramalılar...
Akılsız kocam davar kocam aptal kocm diyerek çözüme ulaşamaz... Evet benim kocam öyle böyle ama onu ben seçtim evlendim ve onu çocuklarımın babası yaptım, madem eşim bazı konularda yetersiz onun yetersizliklerini ben kapatmalıyım demeli...

gülsümcüm, tabiiki 9 yıl sonra bunun hesabı yapılmaz....
Benim alını çizmek istediğim nokta arkadaşımızın tüm suçu eşinde aramaması gerektiği...
Insan ne kadar kızarsa kızsın eşine bu tür aşşağılayıcı hakaretler etmemeli bence....
Ki hatalar tek tarafl değil, bunların altını ısrarla çizdim ki arkadaşımız da biraz iğneyi kocasına batırırken uvaldızı da kendine batırmaya başlasın....
Sürekli karşısındakini suçlayarak çözüme ulaşaazlar...
Hatalarını brlikte görüp, birlikte ders alıp birlikte çözüm yları aramalılar...
Akılsız kocam davar kocam aptal kocm diyerek çözüme ulaşamaz... Evet benim kocam öyle böyle ama onu ben seçtim evlendim ve onu çocuklarımın babası yaptım, madem eşim bazı konularda yetersiz onun yetersizliklerini ben kapatmalıyım demeli...

cok haklısınız,sıze sonsuz katılıyorum
hata bende de var.. Dogru yazmıssınız..
Tsk. Ederım ...

Bazen insan bir sinir aninda objektif olamayacak kadar deliriyor.
Dünki yorumundada bu belliydi zaten arkadasin.
Evde dogru düzgün yiyecek ekmegi yokken esinin giden paraya rahatlikla Aman canimiz sagolsun demesine sinir olmakta gayetde hakli bana göre.

Bugün daha sakin, benimde hatalarim vardir mutlaka demis. Zaten yapilan hatalarin bedelini pismanliginla ödüyor.

Zorla evlenmediniz, niye üc cocuk yaptiniz niye söyle yaptiniz demenin hicbir faydasi yok, 9 yil sonra artik bunun hesabi yapilmamali.

Ya Gülsüm Sultan sen ne iyi bir insansin ya, beni hic yalniz birakmadin dunden beri, cok tsk. ediyorum sana arkadasim...

Aynen ondan kizdim hani rahatca canimiz sagolsun dedigi icin..
Cok sagolasin beni anladigin ve hep yanimda oldugun icin...

inanir misin, sesim kisilmis, konusamiyorum bugun. Uzuntuden sesime vurmus, o kadar ki agladim ondan oldu sanirim .:(
Ama kabul etmem lazim bu adami boyle, yapicak baska bisey yok...

Back
X