Gülsümcüm, tabiiki 9 yıl sonra bunun hesabı yapılmaz....
Benim alını çizmek istediğim nokta arkadaşımızın tüm suçu eşinde aramaması gerektiği...
İnsan ne kadar kızarsa kızsın eşine bu tür aşşağılayıcı hakaretler etmemeli bence....
Ki hatalar tek tarafl değil, bunların altını ısrarla çizdim ki arkadaşımız da biraz iğneyi kocasına batırırken uvaldızı da kendine batırmaya başlasın....
Sürekli karşısındakini suçlayarak çözüme ulaşaazlar...
Hatalarını brlikte görüp, birlikte ders alıp birlikte çözüm yları aramalılar...
Akılsız kocam davar kocam aptal kocm diyerek çözüme ulaşamaz... Evet benim kocam öyle böyle ama onu ben seçtim evlendim ve onu çocuklarımın babası yaptım, madem eşim bazı konularda yetersiz onun yetersizliklerini ben kapatmalıyım demeli...
Aynen...bunu bende yazdim zaten.
Ama iste bazen salterleri bir atiyor insanin gözü dönüyor gibi oluyorsun güzelim, karsindaki esinmis suymus buymus umrunda olmuyor, agzina geleni söyleyebiliyorsun.
Günümüzde biliyorsunki para bazen hicbirsey bazende hersey....para olmadan hicbirsey olmuyor....maddi zorluklar cok yipratiyor insani ve bu ister istermez kavgalara, tartismalara neden oluyor.
Dünde arkadasimiz böyle bir patlama yasamis, burda paylasmis, yahu desin, essekde desin, öküzde desin kocasina, ne olacak? Neticede kocasi be canim...:hulya:
Dedigim gibi evlilik bu, icinde hersey olabilir, kim neden hangi sebebden dolayi hala esinle beraber diye sorgulamali kimse, herkezin vardir kendine göre bir sebebi.
Allah kimseyi caresiz birakmasin, caresizlik cok kötü birseydir.:çok üzgünüm: