Akmzn resimlerini gren varsa ne olur sylesin?

seclusion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
551
5
96
Sakarya
arkadaşlar biz eşimle 1 yıllık bir sevgililik (ama ne sevgililik deliler gibi aşıktık) aşamasından sonra evlendik. şuan 5 yıllık evliyim hemen hemen.bundan tam 5 yıl önceydi arkadaşlar....
birgün eşimle izmitteki saat kulesine çıktık. her izmite gidişimizde gider oturur manzarayı izlerdik. işte ogünde soğuk bir şubat günüydü. kar dizlere kadar.biz çıktık saat kulesine bir bankın üzerinden karları temizledik sarıldık birbirimize manzarayı izlerken daldık konuşmaya. gelecekle ilgili planlarımızdan bahsediyoruz.sonra yanımıza 2 fotoğrafçı geldi. saat kulesine çekmeye başladılar. etraftada bizden başka hiç kimse yok.yarım saat daha oturduk eşim(yani ozamanki sevgilim:)) "aşkım gidelim hadi" dedi. tam kalkıyorduk ki. fotoğrafçılardan biraz kır saçlı sevimli olan adam "ben sizi yarım saat bekledim rahatsız etmedim bir poz alabilmek için.hadi sizde bana bir aşk pozu verin bakalım dedi. şöle sarılın falan gülümseyin"diye bize poz verdirdi ve resmimizi çekti. bizde sevinçten uçar gibi el el tutuştuk ve oradan mutlu bir şekilde uzaklaştık bayırdan aşığıya doğru indik. 5 dk sonra dedim "aşkım bu resimler nerede sergilenecek?" dedi "bilmiyorum.yarın gazeteye basacaklar belkide baban görmesin" diyede şaka yaptı bana :)) hemen geri döndük resimlerimizi nerde bulabiliriz diye sormaya. ama fotoğrafçılar gitmişti bile. çok üzüldüm. hala 5 yıl sonra bile o günü hatırlar bi iç çekerim. aahhhh diye:)) o resimleri gören varsa bana sölesin arkadaşlar olurmu???!!!:1no2: hep aşk ve sevgiyle dolu kalın! sevgiler

:bbo: :bbo: sec ne diyon kıs sen kim nerde görcek 5 yıl önce olan olmuştur resime

şutarafagitti Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! sek bumu canım sanki bence bu gibii sen nediyon len biz nerden görelimbak bu herhalllllllll

seclu alla seni neyetmiye ben seni görmedimki nasıl bilcem fotoğrafını şakkıdı hem boşver gitsinsırnaşık şey

canım bulursan cok makbule gececek ama senın için;bulamazsın zannımca..

sec delüsü romantik bi gün geçirmişsinizde seni tanıyos sanki delü resmin altına sec yazsalar yinede tanımayız resmini koyda görek öyle bilgi ediniriz ancak:Roflol:

seclu alla seni neyetmiye ben seni görmedimki nasıl bilcem fotoğrafını şakkıdı hem boşver gitsinsırnaşık şey

yaw izmitte oturanlar ne bilim sergide mergide görmüştür yada bu kk de o fotoğrafçının akrabası olabilir ne bilim yazdım işte:)))) aşk hikayesi olsun diye yazdım canım aslında. bak ne kadar salak aşıklarmışız insan gitmeden daha sorar dimi bu resimler nerde çıkacak diye. yada bi kopyasını ister adresini alır insan fotoğrafçının dimi:)) işte aşk böle bişey kızlar. aklını başından alır insanın:)) hahahah:))

Olur görürsem haber veririm:) (valla gülüyorum şimdi ha kendime,bunca işin gücün arasında okudum şeye bak,bari cvp ta yazim tam olsun:)

şimdi gördüm sec izmir dolaylarından istanbula bi uğrim demiş resimlerr sana selam söyledilerrr:))))
sırnaşık şey

Seclu delüsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Seclu delüsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

delüüüüüüüyüm banu delüüüüüüüüüü:))))))))) kocamın delüsüyüm ben:))hala aşığım ona:))))) kız bulacam o resimleri göreceniz bak:)))))))

Ben o resmi hayal ettim.Kocaelili olduğum için bilirim saat kulesini.Eminim çok güzel çıkmışsınızdır.Sen de hayal et ve hep hafızanda bir anı olarak kalsın.senağlama
Bulman zor be güzelim.

ayy ilahi yorumlara o kadar çok güldümki karnım ağrıyor alemsiniz yaa.

tabiki resimleri görmedim. görürsem söylerim aklımda bulunsun. halamlar o tarafta oturuyor olurda bi takvimde kağıtta aşık olan çift görürsem kesin yollatım umarım bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…