Akmzn resimlerini gren varsa ne olur sylesin?

Ben o resmi hayal ettim.Kocaelili olduğum için bilirim saat kulesini.Eminim çok güzel çıkmışsınızdır.Sen de hayal et ve hep hafızanda bir anı olarak kalsın.senağlama
Bulman zor be güzelim.

CANIM SAOL BE BENİ Bİ SEN ANLADIN:)))) yaw kızlar şöle karların arasında ayakta sarılmış duran iki tane çift. arkasında bir bank ve birde ağaç olacak ağacın üstü karlarla dolu.üzerimizde siyah kaşe montum vardı eşiminde siyah kaşe pardesüsü vardı elimizde açık duran bir şemsiye vardı hahahahah:))))) işte bu kadar:))))

hahaha kiz sen var ya sec ne dion kiz ben hic bulamam desene :))))))) insalah bulursun canim ne diyelim bende seni hir gormedim daha ama olsun
ask insani kor edermis aklini basindan alirmis demek ki akliniz sadece ikiniz vardiniz :)))))))

sec verdigin tariflere uygun bir resim var elimde laelaelaelaelae aranan resim bulundu BENDE gelde al kıss kaç kuruş vercen karşılıgında puhahaaaaaaaalülülülülülü lülülülülülü sırnaşık şey

fiyat beni pek tatmin etmedi be sec:1closedeyes: :1closedeyes: veremem hadi başka birinde bulursun belki puhaaaaasırnaşık şey

Kiz Ne Fotoğrafi Allal Sende 5 Yil önce Cekinmiş Bize Soruyor. Bacim Görsek Bile Biz Seni Tanimiyoruz Ki Nasil Bileceğiz Senn Resmin Olduğunu....ben Bulamam Vala:)))

Back
X