Akmzn resimlerini gren varsa ne olur sylesin?

çok güzel keşke resimi çekildikten sonra aklınıza gelseydi kim bilir nerdedir o resim mutluluklar dilerim sana

inşallah bulursun canım birgün..hayat süprizlerle doludur..

24pk1ii0.jpg

güzelim bu olabilirmi acep :roflol:
ayrıca CaNo nun verdiği linkte seni bekliyoruz senide aramızda görmek isteriz:1hug:

bende izmitten ama görmedin inan))) ama görürüsen söz sana gönderirim))) şaka bir yana ama gerçekten bulman çok zor o günün tarihini hatırlıyorsan gazete arşilerine bakmanı tavsiye edeim.. kolay gelsinn

güzel bir aşkınız varmış ama bende görmedim kimse görmemiş demekki akrabalarınız yakın arkadaşlarınızki haberiniz olmamış belkide adam çıkartmamıştır :uhm:

Allam akil versin :))) hic gülücegim yokdu hee kim tanisin seni bak su olabilir o resimleri ceken bakarsin kk da kadin üye kilginda girip görür olurmu olur ama demi:pp

o fotoğrafçı bendim aslında lülülülülülü :roflol: tamam canım gorursem mutlaka soylerım aklımdasınız :roflol: cok tatli yaa Allah mutlu etsin a.s.

cicim herif sende degil mi saat kulesi de duruyo sanirsam kar yagdi mi gidin cektirin iste yaauu :))

bi de flickr devianart fotokritik gbi fotograf sitelerini arastir derim genelde fotografcilar bi yerde yayinlarlar fotograflarini :)

keşke görseydimde söyleseydim. ama görmedim...
böyle bir aşkın resmini görmek isterdim şahsen. çünkü artık böyle aşklar çok azaldı....

hiç görmediğimiz birini nasıl tanıcaz yahu
elimizdeki tek kanıt saat kulesi mi
bi tek sizin resminiz mi var saat kulesi önünde
görürsek hah işte bu mu dicez :roflol::roflol::roflol:
zor valla ...
bence gidin o pozun aynısından bi tane daha çektirin olsun bitsin

Back
X