Akn icin Savarmsn?

Savasirmisiniz

• Ne olursa olsun savasirim asla birakmam

OY: 64 74,4%
  • kim ugrasicak, olmuyorsa olmuyor

OY: 22 25,6%

• Ankete Katılan
    86

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
cok seviyorsunuz ama hersey engel onu sevmenize basta aile
ne o sizden ne siz ondan vazgeciyorsunuz

bu durumda naparsiniz

askinizdan vazmi gecersiniz? yipranmasin diye
yoksa ne olursa olsun savasirmisiniz herseye ailene ragmen

Ailem bi yana dünya bi yana :1closedeyes:
Ben üzülürüm, acı çekerim ama onları üzmemek için elimden ne gelirse yaparım :1no2:
Olması gereken de bu..
Eğer anne ve babanız olumsuz bi durum görmüşlerse onları dinlemelisiniz
Ben ailesi olmaz dediği halde kaçııp mutlu olan görmedim
Yapmayın, vazgeçin anne ve babalar içgüdüleri ile bazı şeyleri sizden daha iyi görebiliyorlar sengözlerimebaksanab
Ben onları dinlerdim..Onlar benim bitanem Allah ayırmasın onları benden :asigim:

Çok doğru

henuz savaş başlamadı

ama elimden geleni yapmaya çalışırım.

kimseyi kırmadan mutlu olmak bazen zor. ama orta yol bulunabilir diye düşünüyorum...

seviyorsam her şeyi göze alırdım.allah o durumda bırakmasın kimseyi.

savastim öyle bi savastim ki..

ve savas bitti.. ve ben kazandim opuyorumnanaktan simdi ise nisanlimdan iyisi yok annem icin :kedi:

ben de çok savaştım bu savaş sonunda neler mi oldu

1- Benimki benim onu ne kadar çok sevdiğimi anladığı için poposunu yukarı dikti ve kıpırdayıp bana adım atamıyor
2-Çevresinde ne kadar insan varsa bi güzel halletmek zorunda kaldım ama bunun sonucunda onu ne kadar çok sevdimi onlarda anladı ( bundan utanmıyorum )
3- Annesiyle ve daha doğrusu ailesiyle aram süper oldu. Annesi resmen bana tapıyor
4- Bu savaşın sonucunda kendimi çektim o bi müddet savaşıp bırakıyor ve onun bu savaşa değmiceni anladığım için kendime lanet ediyorum bunun için mi sabaştım ben die

4 yil bende esimde ailemizle savastik. farkli kulturlendir cunki.4 yil uzmansinin nedeni ailelerimizinda rizasini almakti. cok sukur her iki tarafta kabul etti ve suan 5 yillik evliyiz cok sukur, ALLAH kimseyi sevdiginden ayirmasin.

vazgecmem ailemi ikna etmeye calısırm ama vazgecmem sonucta bu benim hayatım olucak ailemin bunu anlamasını saglarım

savaştım hemde ne savaşmak...ama değdi buna.kazandım.daha doğrusu kazandık:)

5 sene savaştım sonunda da evlendim aşkımla 5 senelikde evliyiz Allah bozmasın çokda mutluyuz.tabi bu savaş tek taraflı degildi ikimizde çok mucadele verdik ve kazandık.bu yüzden sonuna kadar savaşırım.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…