Akn icin Savarmsn?

Savasirmisiniz

• Ne olursa olsun savasirim asla birakmam

OY: 64 74,4%
  • kim ugrasicak, olmuyorsa olmuyor

OY: 22 25,6%

• Ankete Katılan
    86
Aşkımın karşılığı varsa ve ikimiz sırt sırta verip savaşıyorsak neden olmasın.Ama aşkımın karşılığı yoksa onu kendime aşık etmek için hiiiç savaşamam.Beni sevmeyen biri için hiiç uğraşamam.

Son düzenleme:
Herkesi karşıma aldım savaşıyorum evet.
Savaşmak her ne kadar zor olsa da...
Her gün moralimi bozan onlarca insanın saçma sapan boş boş yorumlarına rağmen savaşıyorum...
Ailemin üzülmeme kayıtsız kalmasına rağmen savaşıyorum.
Neredeyse 1 yıldır her gün umutla uykuya dalarken ya da dalmaya çalışırken, hiç kimse aklımdan geçen düşünceleri zerre önemsemezken ben sadece etrafımdakilerle değil içimde de sürekli bu düşüncelerle savaşıyorum.

ne pahasına olursa olsun savaşmak doğru değil.mücadele edilmeli ancak mücadeleye rağmen olmuyorsa yapacak bişey yok.bitecekse biter yani.

savastim öyle bi savastim ki..

ve savas bitti.. ve ben kazandim opuyorumnanaktan simdi ise nisanlimdan iyisi yok annem icin :kedi:

Aynen savaş bitdi bende kazanan taraftayım :) 3 ay sonra söz var 4 senedir beraberiz annemi bu kadar çok severken görmemiştim
Sevmeseydide savaşı ben kazanırdım asla onu kaybetmem

Değecekse savaşırım. Savaştım da zaten. Ama savaştım diye gocunmadım, karşılığını aldım çok şükür.

çok yıpratıcı..daha önce yaşadıklarım beni yeterince yordu..
büyük konuşmak istemiyorum,Rabbim yaşatmasın ama artık
huzurlu bir ilişki istiyorum,yarı ömrüm geçmiş zaten.

savastim kaybettim. Aileyi bir yere kadar karsisina alabiliyor insan. Aile rizasi olmadan yapilan isten hayir gelmez diye düsünüyorum ve buna inaniyorum.
Ben savasirken tek basima savastim, sevdigimi pek tinlamiyordu olaylar. Araya askerlik falan girdi ben baskasiyla sözlendim yüzü attigim fln derken. Aradan dört yil gecti ve bu defa sevdigim savasiyor, bosa savastigini bildigi halde. Benden tik yok. sürünsün, acimiyorum.

yapabilecegimi yaptim olmadi. Hayirlisi böyleymis diyorum. Allah kimseye bu aciyi yasatmasin.

ailemi karşıma alıcak kadar büyük birşey yaşamadım ama nedense annemin dedikleri hep doğru çıkıyor sanırım annelik içgüdüsü dedikleri bu olsa gerek .

cok seviyorsunuz ama hersey engel onu sevmenize basta aile
ne o sizden ne siz ondan vazgeciyorsunuz

bu durumda naparsiniz

askinizdan vazmi gecersiniz? yipranmasin diye
yoksa ne olursa olsun savasirmisiniz herseye ailene ragmen

eğer durum bu şekilde ise sonuna kadar savaşırım.ama karşımdaki adamda en az benim kadar cesur olmalı.eğer benim gibi delikanlı değilse eğer kılımı kıpırdatmam.yani adamına göre savaşırım aşkım için.

Aşkım varolduğu sürece savaşırım ama tabi ki karşıdakinin aşkı da varolacak ve gerektiğinde o da savaşacak yoksa bi yerden sonra olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…