Akne çukurları

Arkadaşlar kulüpte yeniyim ama belki faydalanmak isteyen olur diye söylemeyi uygun buldum daha 2 gün önce duyduğum ve sipariş vermeyi düşündüğüm Pembe maske adında ünlülerin kullandığı bi ürün varmış :28:hatta öyle bir geçer zaman ki de Berrin sivilce probleminden öyle kurtuluyormuş hakikaten cildinde gözle görülür bir düzelme var isterseniz netten şöyle bi araştırın ben almayı düşünüyorum :89:

bence sakın almayın pembe maske ben kullandım hiç etkisi yok zaten dizideki berrinin yüzündeki sivilce doktor kontrolunde düzeldi

hala pembe maske mi var:) oda bir işe yaramıyor dermarollerda bi işe yaramıyor.bu japonların cildi ne kadar güzel ya.gerçi onlarınki genetik ama çok degişik kremler kullanıyorlar sürekli yeşil çay tüketiyorlar bayılıyorum bazen diyorum onların kullandıgı ürünleremi yönelsem:))bu arada yaglı ciltler için feslegen tonigi iyimiş çukurlarda işe yaramaz ama yeni sivilceler yeni izler çıkmasın diye denemk isteyen olursa ben kullanıyorum bir tutam feslegeni 1 bardak sıcak suda demleyip tonik gbi kullanıyorum.pervin dinçer bide pişik kremi öneriyor buda içindeki çinkodan dolayı sivilceye iyi geliyormuş

bence sakın almayın pembe maske ben kullandım hiç etkisi yok zaten dizideki berrinin yüzündeki sivilce doktor kontrolunde düzeldi

evet, boşverin pembe maske falan. ünlüleri toplayıp pazarlamasını yaptılar bir güzel, o kadar. pembe maske cildinizi biraz kızartıyor, hatta alerjik ciltleri baya kızartıp şişirebilir. insan tabi ki 'aa acaba soyuldu yenilendi mi' diyor ama o kadar. yani yüzüne sirke limon sürsen de aynı şey. içindeki asit biraz yakar, biraz renk açar, o kadar. o da geçici zaten.

hala pembe maske mi var:) oda bir işe yaramıyor dermarollerda bi işe yaramıyor.bu japonların cildi ne kadar güzel ya.gerçi onlarınki genetik ama çok degişik kremler kullanıyorlar sürekli yeşil çay tüketiyorlar bayılıyorum bazen diyorum onların kullandıgı ürünleremi yönelsem:))bu arada yaglı ciltler için feslegen tonigi iyimiş çukurlarda işe yaramaz ama yeni sivilceler yeni izler çıkmasın diye denemk isteyen olursa ben kullanıyorum bir tutam feslegeni 1 bardak sıcak suda demleyip tonik gbi kullanıyorum.pervin dinçer bide pişik kremi öneriyor buda içindeki çinkodan dolayı sivilceye iyi geliyormuş

hafif cilt sorunu olanlar bitkisel yollara belki başvurabilir ama benim yüzümdeki gibi akne izi ve çukurlukları olanlar için maalesef tam bir çözüm yok; ama şunu belirtmek istiyorum, pembe maskeden tutunda kimyasal peelinge kadar her şeyi denedim hiçbir faydası yok, paranıza yazık günah ne diye alacaksınız işe yaramıyor...

merhaba arkadaşlar....
bende roccutane hapı kullanımı sonucu akne çukurları ve geçmeyen büyük akne lekeleri kaldı ... 4 senedir uğraşıyorum geçmedi....
11 gün önce lazer yaptırdım .....yüzümdeki kabuklar tamamen dökülmedi .... dökülünce gelişmeleri yazıcam hatta foto koyup yeni başlık açıcam.

lazeri OPR.DR .TUĞRUL KİHTİR YAPTI.... TEDAVİ SONRASI KULLANMAK İÇİN BEPANTHEN PLUS VERDİ VE 9 AY KULLANMAK İÇİN HAMİLTON GÜNEŞ KREME SPF 80 VERDİ..
GELİŞMELERİ YAZICAM YÜZÜMDEKİ SOYULMALAR GEÇİNCE....

Benim yüzümde de akne sivilce izleri oldukça derin ve yoğundu yüzümdeki izleri kapatmak için pata krem fondotenler kullanırdım dr. Ziya şaylana-exoderm- tedavısı yaptırdım 1 gece hastanede yatıyorsunuz sonra tedavi süreci başlıyor. şuan yüzüm %80 oranında gecti ve artık fondoten bile kullanmıyorum.

Benim yüzümde de akne sivilce izleri oldukça derin ve yoğundu yüzümdeki izleri kapatmak için pata krem fondotenler kullanırdım dr. Ziya şaylana-exoderm- tedavısı yaptırdım 1 gece hastanede yatıyorsunuz sonra tedavi süreci başlıyor. şuan yüzüm %80 oranında gecti ve artık fondoten bile kullanmıyorum.

%80 akne çukurları için diyorsa muhteşem bir sonuç. bende birçok yönemi denedim maalesef çukurlar gitmiyor gidemiyor. çünkü sivilce içindeki iltihap asidik oranı yüksek olduğu için olduğu yerdeki dojuyu eritip yok ediyor. bu yüzden iltihaplı sivilceleri ya sıkın ya da 1 gün içinde kurutmaya bakın. sıkma olayında sakın parmaklarınızı kullanmayın. mehmet öz bunu çok iyi anlatmış. videosunu blup izleyin ve ona göre yapın.
yani sonuç olarak eriyen doku yerine gelmez. şimdilik modern tıp dediğimiz şeyde buna çözüm bulamıyor. boşuna zaman ve para kaybı. iyi beslenin spor yapında azda olsa bunlar düzeltir.

Izel ziya şaylan tedavisini yarım bıraktı bana yapılan exoderm tedavisi sırasında havuza girmiş ve yüzü mikrop kapmış , biraz fiyatı pahalı ama her yeni çıkan ilacı, her yeni lazeri deneyerek bir sürü para ödüyorsunuz, . ücreti 1 kere veriyorsunuz dr sizi devamlı takıp ediyor 1 sene boyunca hiçbir ücret almadan. öncesi ve sonrası resimlere bakarak fikir edinebilirsiniz ben öyle yaptım 1 hafta sonra tedaviye başladım.

merhaba arkadaşlar....
bende roccutane hapı kullanımı sonucu akne çukurları ve geçmeyen büyük akne lekeleri kaldı ... 4 senedir uğraşıyorum geçmedi....
11 gün önce lazer yaptırdım .....yüzümdeki kabuklar tamamen dökülmedi .... dökülünce gelişmeleri yazıcam hatta foto koyup yeni başlık açıcam.

lazeri OPR.DR .TUĞRUL KİHTİR YAPTI.... TEDAVİ SONRASI KULLANMAK İÇİN BEPANTHEN PLUS VERDİ VE 9 AY KULLANMAK İÇİN HAMİLTON GÜNEŞ KREME SPF 80 VERDİ..
GELİŞMELERİ YAZICAM YÜZÜMDEKİ SOYULMALAR GEÇİNCE....

arkadaşlar dr.ziya herhalde cilt lekeleri yara izleri ve sivilce izlerinde iyi? bende kimyasal peeling kullandım gerek medikal'de gerek kişisel ev'de fakat hiç bir faydası olmadı keza freaksiyonel lazer yaptıranlarda pek bi sonuç alamamış..şunuda gayet iyi biliyorum full izlerin geçecek diye bir şey yok fakat %80 çok iyi bir değer..bu konuda değerli önerilerinizi bekliyorum arda katırcıoğlu,serdar eren ve ahmet karacalar'ı listeme aldım bu konu hakkında artık 3-5 hatta 10 neyse gözden çıkardım :(:47:

Aşşa yukarı nekadar tutuyor bu işlem? Hafif izler için de önerir misiniz yoksa sadece izel gibi ağır durumlar için önerilen bişey mi bu exoderm?

Ya ben anlamıyorum. Google'da resimlerde akne çukuru öncesi sonrası, cat curt diye aratınca birsürü cildi düzelmiş insanın resmi çıkıyor. Ama araştırınca, hele de burda yazılanlara bakınca bu işin çözümü yok. Biri diyor leke kaldı, öteki zararlı diyor yaşlandırıyor diyor, hiç işe yaramadı diyenler zaten bitmek bilmiyor. E nası düzeldi o insanlarin yüzü madem? Nedir bu izleri çukurları yok etmenin yolu..

nihayet yaptıran geldiii fiyatı ne kadarrr??

Ben artık bu işin peşini bırakıcam. Bir sürü kötü yorum varken 26 yaşımda onu bunu deneyip cildimi daha da bozmak istemiyorum. Bence siz de ufak tefek lekeleri çukurları takmayın, sürün fondoteni olsun bitsin. Her sene yeni şeyler çıkıyor, 5 sene sonra daha iyi yöntemler çıkınca pişman olmıycamız ne belli..

lütfen özelden fiyat söylermisin bu izlerden kurtulmak istiyorum :(

Back
X