Akne çukurları

Kalıcı bi çözümü olduğunu zannetmiyorum keşke olsa.. ama kapatıcısı var, siparişimi verdim geldi bugün. küçük çukurları tamamen kapatıyo çok derinse de baya azaltıyo. kalıcılığını bilmiyorum çünkü evde öylesine azıcık sürdüm. Çünkü küçücük ve 80 lira :(
ama kalıcılığı da iyiyse bundan sonra alıcam hep çünkü çok rahatsız oluyorum. adı ''benefit the pore pfessional

Benefit's POREfessional Review & Demo - YouTube

aynen böyle oluyo ki eminim bu adamın cildi kadar da olan yoktur aramızda onda bile çok farketmiş :26:

ayrıca maden suyu bende baya etki etti. buz kalıplarına maden suyu, limon ve elma sirkesi koyup yüzümde gezdiyorum sabah akşam :27:

Kalıcı bi çözümü olduğunu zannetmiyorum keşke olsa.. ama kapatıcısı var, siparişimi verdim geldi bugün. küçük çukurları tamamen kapatıyo çok derinse de baya azaltıyo. kalıcılığını bilmiyorum çünkü evde öylesine azıcık sürdüm. Çünkü küçücük ve 80 lira :(
ama kalıcılığı da iyiyse bundan sonra alıcam hep çünkü çok rahatsız oluyorum. adı ''benefit the pore pfessional

Benefit's POREfessional Review & Demo - YouTube

aynen böyle oluyo ki eminim bu adamın cildi kadar da olan yoktur aramızda onda bile çok farketmiş :26:

ayrıca maden suyu bende baya etki etti. buz kalıplarına maden suyu, limon ve elma sirkesi koyup yüzümde gezdiyorum sabah akşam :27:

canım senin yüzün bu videodaki adam gibi mi? bu kremi nerden alabilirz bendede 3-4 tane minik delikler var sinirimi bozuyor :s

Allahim bebek gibi cildi olan kizlari nasi kiskaniyorum bi bilseniz! Biktim artik, cildim kirismaya da basliyor. Sivilce izleri, lekerleri, cukurlar, sivilceler! Yok yok! Ne surduysem de ise yaramiyor. Allahinizi severseniz, herhangi bisiy yaptirip memnun kalan, ise yarayan varsa bizimle de paylassin. Delik desik bi suratim var, biktim usandim!

kızlar yumurtanın sarısının yakılmasıyla bir yag çıkıyormuş bu yag ile en kötü yanıklarda bile zerre iz kalınmadan kurtulan insanlar olmuş ki seda sayanda küçükken yanık izinden bu yag sayesinde kurtulmuş aynı mantıkla cilt yaniledigini düşünürsek acaba çukurlarımızında görünümünü bi nebze azaltırmı diye sizlerle paylaşmak istedim daha önce duayn deneyn varmı aranızda isterseniz sizlerde araştırın çok fazla sonuç alan var yanık hasta yaraları gibi...

akne çukurları için altın iğne ( intracel ) in en iyi yöntem olduğunu söylüyorlar.henüz yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum.

kızlar yumurtanın sarısının yakılmasıyla bir yag çıkıyormuş bu yag ile en kötü yanıklarda bile zerre iz kalınmadan kurtulan insanlar olmuş ki seda sayanda küçükken yanık izinden bu yag sayesinde kurtulmuş aynı mantıkla cilt yaniledigini düşünürsek acaba çukurlarımızında görünümünü bi nebze azaltırmı diye sizlerle paylaşmak istedim daha önce duayn deneyn varmı aranızda isterseniz sizlerde araştırın çok fazla sonuç alan var yanık hasta yaraları gibi...

merhabalar. öncelikle yumurta sarısı yağını ben sadece küçükken yanan yüzüm içn kullanmıştım. çok ağır bir yanıktı ,şu an ufak bir iz bile yok. ama sivlce çukurunda işe yarar mı bilemiyorum..

merhabalar. öncelikle yumurta sarısı yağını ben sadece küçükken yanan yüzüm içn kullanmıştım. çok ağır bir yanıktı ,şu an ufak bir iz bile yok. ama sivlce çukurunda işe yarar mı bilemiyorum..

Yumurta sarisi yagini nasıl elde ediyorsunuz? BIDE KULLANIMI NASİL OLUYOR KAÇ GÜN SÜRULUYOR ?
Daha önce hiç duymamistim .

yanıkta bile cildi yenileyen bişi bence çukurlarında en azından görünümünü hafifletebilir kullanan varsa diye sorayım dedim.

Son düzenleme:
Yumurta sarisi yagini nasıl elde ediyorsunuz? BIDE KULLANIMI NASİL OLUYOR KAÇ GÜN SÜRULUYOR ?
Daha önce hiç duymamistim .

öncelikle en az 7 8 yumurta yakmak gerekiyor bir kaç gün için. yakacağınız şey için teneke peynir,yağ kalıplarını kullanmanızı tavsiye ederim ,çünkü onlarda bir daha kullanılmıyor. evin içerisinde de yakmayın,çok kötü kokar. yumurtanın sadece sarısı yakılıyor. beyazı hiç olmasın. yakma işlemide bildiğiniz kömür gibi olana kadar yakıyorsunuz. o kalan sıvıyı ince bir bez,tülbent ile sızdırın. kalan sıvı kullanılacak yağdır.

öncelikle en az 7 8 yumurta yakmak gerekiyor bir kaç gün için. yakacağınız şey için teneke peynir,yağ kalıplarını kullanmanızı tavsiye ederim ,çünkü onlarda bir daha kullanılmıyor. evin içerisinde de yakmayın,çok kötü kokar. yumurtanın sadece sarısı yakılıyor. beyazı hiç olmasın. yakma işlemide bildiğiniz kömür gibi olana kadar yakıyorsunuz. o kalan sıvıyı ince bir bez,tülbent ile sızdırın. kalan sıvı kullanılacak yağdır.

saol canım denicem ben 1 tane yumurtayla yapmıştım hiç yag çıkmadı:) fazla yumurta sarısından deniyeyim bide.

sanki 2 gündür sürüyorum yumurta yagı iyi geliyor gibi ama daha erken bişi söylemek için başka kullanan varmı aranızda

ben geçen ay sordum ve exoderm 8000 lira. çok fazla bir ücret. ayrıca 2 gece hastanede yatılıyormuş ve yüzünü yakıyor bildiğin. bu kadar çok para verip, kesin sonuç alıp almayacağım belirsiz olan bir tedavi için yüzümü yakmayı göze alamadım

Izel ziya şaylan tedavisini yarım bıraktı bana yapılan exoderm tedavisi sırasında havuza girmiş ve yüzü mikrop kapmış , biraz fiyatı pahalı ama her yeni çıkan ilacı, her yeni lazeri deneyerek bir sürü para ödüyorsunuz, . ücreti 1 kere veriyorsunuz dr sizi devamlı takıp ediyor 1 sene boyunca hiçbir ücret almadan. öncesi ve sonrası resimlere bakarak fikir edinebilirsiniz ben öyle yaptım 1 hafta sonra tedaviye başladım.

canm sen ne kdara yaptırmstn o doktora?

Back
X