Akne çukurları

bende de aynı dertden muzdaribim çocuğun ismi nedir izlemek istiyorum

arkadaşlar youtubede izledim ..... japon bi çocuk dermaroller uygulaması yapıp e vitamini kapsülü sürüyo üstüne ve böyle 23 defa yapıyoo.... her video sunuda koymuşşş. yüzdeki çukurları geçmişş..... çukur hemen geçmez 1 sene boyunca 20 günde 1 defa dermaroller yapılsa geçer gibi geliyoooo.... sizde izleyin... :51::51:

benimde cildimde sürekli sivilceler ve kızarıklık oluyor alerjik yani bir türlü geçmiyor sdeli olacam .izel tedavi yaptırmış exoderm bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta exoderm yaptırdım. Bu hafta yüzümdeki maske çıkacak. Sonuçları ve merak ettikleriniz varsa seve seve paylaşabilirim.:1:

Ben geçen sene sormuştum. Cildin yakılarak soyulması işlemi bu. Hatta çok derin olmayan benler bile yokoluyormuş. Cilt bebek cildi gibi oluyormuş vs. ücreti de 9000 TL demişti doktor.

Dr Ziya Şaylan di mi. Ben de görüştüm 10000 tl dedi. Bebek gibi olacağı konusunda şüphelerim var zaten öyle birşey vaadetmemişti bana. İstediğim seviyede düzeleceğini bilsem bile yine yaptırmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta exoderm yaptırdım. Bu hafta yüzümdeki maske çıkacak. Sonuçları ve merak ettikleriniz varsa seve seve paylaşabilirim.:1:

Çok geçmiş olsun. Tecrübeleriniz benim için çok önemli. İlk izlenimleriniz neler memnun kaldınız mı?

Çok geçmiş olsun. Tecrübeleriniz benim için çok önemli. İlk izlenimleriniz neler memnun kaldınız mı?

Çok teşekkür ederim. Suratımda şuan maske olduğu için kendi adıma cevap veremiyorum bu hafta açılacak ondan sonra burda yazarım. Ama annemdeki değişim inanılmaz yalnızca izler değil yüzündeki kırışıklıklar sarkmalar bike toparlandı. Kardeşimde önümüzdeki hafta için randevu aldı. Anlayacağınız bizde bu durum ırsi :(

bırleşıp kırışıklık oluyor kırışmaya musaıt olmayancıldım mahv durumda

Gecen internette bu konuyu arastirirken izelin yuzunun eskiye dondugunu okudum yani bi ise yaramamis.ilk 3 ay iyi gibiymis sanirim oda sislikten sonra eskisine dondugunu soylemis deri nakli yaptiracakmis yuzune :(

Back
X