Sivilceli Ciltler aknefug bp5

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
36
benimde ucu iltihap sivilcelerim çıkıyo ara ara ve artık doktorada gitmiyorum cunkü piyasadaki merhemlerin losyonların çoğunu kullandım ama fayda etmedi komsumun kızıda bu aknefug u verdi 2 gece sürdüm sivilcemi kuruttu bende hiç doktora gitmeden aynısını aldım eczaneden salıdan beri her gece kullanıyorum siyah noktalarımı geçirdi sivilcem olduğu için peeling urunu kullanmıyodum ama suan siyah noktam kalmadı sivilcelerimi baya baya kuruttu tabi sivilce olmayan yerlerde kurudu haif pullanıyo ama nemlendiriciyle idare ediyorum aranızda bu ilacı kullanan var mı :nazar:
 
aknefug bp5 yerine 10olanını al sadece20kuruş fazla ;ama daha etkili losyon oldugu için yogun masajla yedirmek gerekiyor çok da matah bi,r şey degil açıkcası
 
ben kullandım arkadasım o ılacı zararı yok etkısını gorursen ne mutlu sana pıyasadakı ılacların hepsını bende denedım. aknefuq bı zman gecırır sıvılcelerını 3ay sonra tekraar olur felan fılan ıhtıyac duydukca kullanırsın bu böle gider =))
 
Aknefugu kullanırken ince bir tabaka halinde sürmeye dikkat edin yoksa alerji yapabiliyo sürdüğünüz yerin kıpkırmızı olup devamlı kaşınmasını istemezsiniz dimi buyrunnnnnnnnn
 
Bu kremi ben yıllarca kullandım, pek faydası yok ama alnımdaki sivilcelerin iz kalmadan gitmesini sağladı ama bu kremi çok uzun süre bence kullanmayın, ben cildimde kırmızı minik benler farkettim, bilmiyorum bu kremden mi ama korktum o gün bugündür kullanmam bu kremi.
 
benım sag yanagımda sıvılce var ama cok ıltıhaplı falan değil alweyna kil maskesini yapıyordum önceleri fena değildi..şimdi bitti ne yapsam diye araştırıyorum ama ne alsam karar veremedım bi türlü ya acnevit mi aknefug mu offf doktora gidesim var da ssk olmadıgı için cok tutar diye düşünüyorum
 
dermotoğa gittim ve dr bana fucidin krem le bşrlkte aknefugb5 i verdi inş birdaha çıkmamamk üzre faydasını görürüm
 
dermotoğa gittim ve dr bana fucidin krem le bşrlkte aknefugb5 i verdi inş birdaha çıkmamamk üzre faydasını görürüm

bende ikisini ayrı ayrı kullandım. tek başınada uzun süre kullanınca sonuç veriyo ama üzgünüm canım yine çıkıyo o sivilceler. :tomato:
 
hayatımda aknefug kadar kötü bir ürün denemedim. bir dönem yarattığı kuruluk ve pullanma yüzünden sokağa bile çıkamadım yüzüm öyle gerilmişti ki kuruluktan gülerken derim çatlayak gibi kırışıyordu. ne olur yapmayın etmeyin almayın arkadaşlar. doğal yöntemleri deneyin, pahalı ürünleri deneyin ama bundan uzak durun :eek:lmaz:
 
Bugün tanıdıgımız çok iyi bir doktora gittik bende aradan sivilcelerim için ilaç yazmasını rica ettim bana aknefugu yazdı ama uyardı tabi derin soyulur falan korkma dedi bakalım bu aksam sürücem ne olucak.:1closedeyes:
 
aknefugu bugün drum verdi.
yanlız şunları soyledi
akfugu gece yatmadan kullan dedi.ayrıca günde 2 kere sabah ve akşam olmak üzere yuz yıkama jelıyle yıkadıkdan ve nemlendırıcıyı kullandıkdan snra kullan dedi.
kremi sürdüğünde yüzün mutlaka nemlı olsun dedi.
kullanıp yorumumu yazacağım.
 
Aknefugu zamanında kullanmıştım ve cildime okadar alerji yaptıki,dehşetti,kaplumbaganın kabugu gibi olmustu aynı..sonra bıraktım tabi ilacı ve 10 gün süren b alerji hapı kullandım da anca geçti..sonra baktım evet sivilcelerim geçmiş ama 1 ay sonra sivilceler tekrar çıktı yani..
 
ben aknefug kullandım hemde 1 sene boyunca ilk zamanlar cildi soyar çok gerer soyulurken cildinizde yeni çıkan deriyle eski deri arasında dağlar kadar fark olur iğrenç bir durum cildin bir tarafı siyah bir tarafı beyza kir gibi duruyo soyulma bitince sivilceleri geçiriyo ama bir sürü sonra sivilceler tekrar çıkıyo hemde eskisinden daha çok yani çok etkili bir ilaç değil sadece geçici bir süre işe yarıyor ayrıca kıyafetlerinize değdirmeyin kaç tane tişörtüm aknefug yüzünden mahvoldu çamaşır suyu dökülmüş gibi yapıyo ve yıkanıncada geçmiyo
 
X