Sivilceli Ciltler aknetrent 1. ay deneyimim :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
Arkadaslar aknetrent kullaniyorm bir ay doldu bundan sonra her ay degisimleri sizinle paylasip sorulariniz varsa yanitlayacagim

oncelikle bende yan etkileri sebebiyle kirk defa dusunup basladm yuzumde cok aman aman bi sivilce yok esmer oldugum icin iz birakiyor her cikan sivilce doktorumda yag bezelerini kucultecegini siyah noktalari yok edecegini gozenekleride temizleyecegini soyledi. Gunde 20 mg kullaniyorm 24 yasindayim 56 kiloyum
kullandigim urunler: dudak icin blistex medplus, burun kuulugu icin fujidin pomad, gunes kremi hamilton optimal

Gelelim 1.ayda neler oldu: oncelikle belirtmeliyim ki o bahsedilen korkunc etkilerin hic birini yasamadim ilk bir kac gun sirt agrisi oldu oda gecti hemen dudaklarim catladi ama blistex medplusla hic sikinti olmadi gunes kremim ayni zamanda nemlendirici gibiydi kuruyan yanaklarimi onunla nemlendirdim hamilton optimal. Burnum biraz kurudu doktorum fujidin pomadi onerdi aldim boyle bi sikinti yasarsaniz kesinlikle tavsiye ederimGenis olan gozeneklerim daha temiz duruyor artk yuzum daha duru bir gorunum aldi. Simdilik bukadar 1 ay sonra gorusmek dilegiyle..

merhaba bende bu ilacı kullanıyorum bir hafta falan oldu, bende kırmızı sıvılce lekelerı var bu ilaç onlara etkı edıoymru etmıyorsa napmalıyım kırmızı sıvılce lekelerı ıcın yanında bi krem kullanmalıyım?

merhaba bende bu ilacı kullanıyorum bir hafta falan oldu, bende kırmızı sıvılce lekelerı var bu ilaç onlara etkı edıoymru etmıyorsa napmalıyım kırmızı sıvılce lekelerı ıcın yanında bi krem kullanmalıyım?
canim bende kirmizi degilde kahverengi leke var bes tane doktorum azelderm krem verdi leke icin ama henuz gecmedi

bu aknetrent hapı yutulduğu andan itibaren sivilceleri yavaş yavaş yok ederek götürüyor 6-7 ay kullanımdan itibaren yüzdeki siyah nokta ve aknelerden izlerden vs. eser kalmıyor fakat iç organları kurutan ve fazlasıyla da zarar veren bir ilaç, umarım beklediğiniz sonuca ulaşmışsınızdır ama yok yere sağlığınızdan olmayın kendiniz riske atmayın belirli bir yaşa geldikten sonra hepsi gidiyor kayboluyor zaten :)

bu aknetrent hapı yutulduğu andan itibaren sivilceleri yavaş yavaş yok ederek götürüyor 6-7 ay kullanımdan itibaren yüzdeki siyah nokta ve aknelerden izlerden vs. eser kalmıyor fakat iç organları kurutan ve fazlasıyla da zarar veren bir ilaç, umarım beklediğiniz sonuca ulaşmışsınızdır ama yok yere sağlığınızdan olmayın kendiniz riske atmayın belirli bir yaşa geldikten sonra hepsi gidiyor kayboluyor zaten :)
Bende bunu anlayamiyorum sadece hamilelerde kullanimi oldukca riskli ilacin icerigi zaten A Vitamini söylentiler kadar zararli olsa hangi doktor cesaret eder bunu yazmaya

X