- 27 Haziran 2019
- 76
- 22
- 18
- Konu Sahibi birgulerbiraglar
-
Bant ya da peeling sakın yapma. Cilt zaten hassas. Yüzünün ihtiyacı bolll su içmek, nemlendirici ve 59 spf güneş kremi kullanmak...Teşekkür ederim. Almama gerek yok yani
Çok teşekkür ederim. 1 hafta öncesine kadar ağda yapmıştım 3 bölgeme. Bişey olmadı diye bıyıklaeımı ağdayla aldırayım dedim nasıll acıdı ve yandıBant ya da peeling sakın yapma. Cilt zaten hassas. Yüzünün ihtiyacı bolll su içmek, nemlendirici ve 59 spf güneş kremi kullanmak...
Geçmiş olsun.
Ya bide benim iltihaplı sivilcem olmadığı için isilik gibi çıkıyordu. Onlar biraz çoğaldı. Kusması öyleyse çok iyiymişBen iki defa kullandım ilk ay cilt kusuyor alttakileri bir iki haftaya geçer o pütürlü görünüm merak etme. Cildini de mutlaka nemlendir yoksa pul pul dökülüyor
Yüzümde sivilceler kuruyor ama çil gibi kahverengi lekeler çıktı. Ben mi evham yapıyorum bilmiyorum. Tavsiye için teşekkür ederimdokunmayın sakın kendiliğinden dökülcek onlar dokunursanız iz kalır. Nemlendirici olarak la roche kullandım
evham yapıyosun 3. aydan itibaren cildin düzelir sabırlı ol ve güneş kremini ihmal etmeYüzümde sivilceler kuruyor ama çil gibi kahverengi lekeler çıktı. Ben mi evham yapıyorum bilmiyorum. Tavsiye için teşekkür ederim
Bana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırkenÇok teşekkür ederim. 1 hafta öncesine kadar ağda yapmıştım 3 bölgeme. Bişey olmadı diye bıyıklaeımı ağdayla aldırayım dedim nasıll acıdı ve yandıkabuk bağlayıp tahriş olduu artık bir daha mı aslaaa. Denize giresim geliyor of şimdi güneş kremleri olmadan da olmaz.
Yüzümde sivilceler kuruyor ama çil gibi kahverengi lekeler çıktı. Ben mi evham yapıyorum bilmiyorum. Tavsiye için teşekkür ederim
Çok sağ olun kızlar:)) birinci ayımın bitmesi bayram çncesine denk gleiyor şehir dışında olacağım. Başka cildiyeciele yazıyor değil mi ara vermek istemiyorumBana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Tekrar teşekkür ederim canım. Aklıma takılanları sorarım:)) sağolBana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Aynen öyle biraz sabret geçer zaten:)Ya bide benim iltihaplı sivilcem olmadığı için isilik gibi çıkıyordu. Onlar biraz çoğaldı. Kusması öyleyse çok iyiymiş
birinci ayımın bitmesi bayram çncesine denk gleiyor şehir dışında olacağım. Başka cildiyeciele yazıyor değil mi ara vermek istemiyorumAynen öyle biraz sabret geçer zaten:)
Evet yazıyorlar sorun olmaz o ama ben ilacım bitmeden 1 hafta önce falan gidip alıyordum eğer kan tahlili olmayacaksa işimi sağlama almak içinbirinci ayımın bitmesi bayram çncesine denk gleiyor şehir dışında olacağım. Başka cildiyeciele yazıyor değil mi ara vermek istemiyorum
Tahlil her ay düzenliymiş canım bilmiyordum yeni öğrendimEvet yazıyorlar sorun olmaz o ama ben ilacım bitmeden 1 hafta önce falan gidip alıyordum eğer kan tahlili olmayacaksa işimi sağlama almak için
Şimsi nasıl memnunmusum cildinden canımEvet yazıyorlar sorun olmaz o ama ben ilacım bitmeden 1 hafta önce falan gidip alıyordum eğer kan tahlili olmayacaksa işimi sağlama almak için
Beslenme olarak hiçbir doktor bana bunu yeme şunu ye vs demedi ama bol bol su iç dediler. Bu arada ben 2 defa aknetrent tedavisi gördüm 1 tanesi 1 yıldı hatta ve yıpranmıştım midem ağrıyordu sürekli ve bazı sabahlar kan geliyordu ağzımdan ve bitirdik tedaviyi birkaç ay sonra yeniden çıkmaya başladı akneler sivilceler şu an yüzüm öncekinden berbat. Kadın Doğum doktoruna gittiğimde hormonal akne olduğunu öğrendim yani boşu boşuna katlanmışım onca çileye. İyi bir doktora gitmeni ve hormonal olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ediyorum benim gibi olma. En son tedavinin üzerinden 1.5 yıl geçti hala ağda yapamıyorum cildim yanıyor sürekli kuru pul pul dökülüyor hala.Tahlil her ay düzenliymiş canım bilmiyordum yeni öğrendimbeslenme olarak neler yapabilirim peki kolestrola dikkat etmek lazım ya
benimde öyle oldu kullanmadan önceki halimden daha beter ve şuan çok daha hassaslaştı hiçbir şey kullanamıyorum. Bir de benim yüzümde aşırı tüylenme oldu ilaçtan sonra sizde oldu mu? 3 yıl geçti ama yan etkileri kalıcı oldu yüzüm kendi kendine kızarıyor meselaBeslenme olarak hiçbir doktor bana bunu yeme şunu ye vs demedi ama bol bol su iç dediler. Bu arada ben 2 defa aknetrent tedavisi gördüm 1 tanesi 1 yıldı hatta ve yıpranmıştım midem ağrıyordu sürekli ve bazı sabahlar kan geliyordu ağzımdan ve bitirdik tedaviyi birkaç ay sonra yeniden çıkmaya başladı akneler sivilceler şu an yüzüm öncekinden berbat. Kadın Doğum doktoruna gittiğimde hormonal akne olduğunu öğrendim yani boşu boşuna katlanmışım onca çileye. İyi bir doktora gitmeni ve hormonal olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ediyorum benim gibi olma. En son tedavinin üzerinden 1.5 yıl geçti hala ağda yapamıyorum cildim yanıyor sürekli kuru pul pul dökülüyor hala.
Aynen öyle yüzüm vücudum aşırı kıllandı hatta profilime bakarsanız görürsünüz açtığım konulardan. Kuzenim de kullanıyordu vücudu aşırı kıllanmaya başlayınca bırakmıştı keşke ben de bıraksaydım diyorumbenimde öyle oldu kullanmadan önceki halimden daha beter ve şuan çok daha hassaslaştı hiçbir şey kullanamıyorum. Bir de benim yüzümde aşırı tüylenme oldu ilaçtan sonra sizde oldu mu? 3 yıl geçti ama yan etkileri kalıcı oldu yüzüm kendi kendine kızarıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?