Sivilceli Ciltler Aknetrent kullananlar bakabilirmi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

birgulerbiraglar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
76
22
18
İyi akşamlar. Geçmeyen sivilcelerimden ötürü ilaç kullanmaya karar verdim. Bugün 23.günüm. Siyah noktalarım pütür pütür elime geliyor. Siz bu aşamada ne yaptınız? Burun bandı kullanan var mı? Hangi tür nemlendiricileri kullandınız? Dün banyodan çıktıktan sonra tenim hemen kurudu,yani cildim de kurumaya başladı. Henüz kusma da olmadı. Kullananlar bilgilendirirse çok memnun kalırım

Ben iki defa kullandım ilk ay cilt kusuyor alttakileri bir iki haftaya geçer o pütürlü görünüm merak etme. Cildini de mutlaka nemlendir yoksa pul pul dökülüyor

Bant ya da peeling sakın yapma. Cilt zaten hassas. Yüzünün ihtiyacı bolll su içmek, nemlendirici ve 59 spf güneş kremi kullanmak...
Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. 1 hafta öncesine kadar ağda yapmıştım 3 bölgeme. Bişey olmadı diye bıyıklaeımı ağdayla aldırayım dedim nasıll acıdı ve yandı kabuk bağlayıp tahriş olduu artık bir daha mı aslaaa. Denize giresim geliyor of şimdi güneş kremleri olmadan da olmaz.

Ben iki defa kullandım ilk ay cilt kusuyor alttakileri bir iki haftaya geçer o pütürlü görünüm merak etme. Cildini de mutlaka nemlendir yoksa pul pul dökülüyor
Ya bide benim iltihaplı sivilcem olmadığı için isilik gibi çıkıyordu. Onlar biraz çoğaldı. Kusması öyleyse çok iyiymiş

Bana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken

Yüzümde sivilceler kuruyor ama çil gibi kahverengi lekeler çıktı. Ben mi evham yapıyorum bilmiyorum. Tavsiye için teşekkür ederim
Bana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Çok sağ olun kızlar:)) birinci ayımın bitmesi bayram çncesine denk gleiyor şehir dışında olacağım. Başka cildiyeciele yazıyor değil mi ara vermek istemiyorum

Evet yazıyorlar sorun olmaz o ama ben ilacım bitmeden 1 hafta önce falan gidip alıyordum eğer kan tahlili olmayacaksa işimi sağlama almak için
Tahlil her ay düzenliymiş canım bilmiyordum yeni öğrendim beslenme olarak neler yapabilirim peki kolestrola dikkat etmek lazım ya

Tahlil her ay düzenliymiş canım bilmiyordum yeni öğrendim beslenme olarak neler yapabilirim peki kolestrola dikkat etmek lazım ya
Beslenme olarak hiçbir doktor bana bunu yeme şunu ye vs demedi ama bol bol su iç dediler. Bu arada ben 2 defa aknetrent tedavisi gördüm 1 tanesi 1 yıldı hatta ve yıpranmıştım midem ağrıyordu sürekli ve bazı sabahlar kan geliyordu ağzımdan ve bitirdik tedaviyi birkaç ay sonra yeniden çıkmaya başladı akneler sivilceler şu an yüzüm öncekinden berbat. Kadın Doğum doktoruna gittiğimde hormonal akne olduğunu öğrendim yani boşu boşuna katlanmışım onca çileye. İyi bir doktora gitmeni ve hormonal olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ediyorum benim gibi olma. En son tedavinin üzerinden 1.5 yıl geçti hala ağda yapamıyorum cildim yanıyor sürekli kuru pul pul dökülüyor hala.

benimde öyle oldu kullanmadan önceki halimden daha beter ve şuan çok daha hassaslaştı hiçbir şey kullanamıyorum. Bir de benim yüzümde aşırı tüylenme oldu ilaçtan sonra sizde oldu mu? 3 yıl geçti ama yan etkileri kalıcı oldu yüzüm kendi kendine kızarıyor mesela

Aynen öyle yüzüm vücudum aşırı kıllandı hatta profilime bakarsanız görürsünüz açtığım konulardan. Kuzenim de kullanıyordu vücudu aşırı kıllanmaya başlayınca bırakmıştı keşke ben de bıraksaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…