- Konu Sahibi birgulerbiraglar
-
aynenn yanagımda yuvarlak bi kızarıklık var sivilce lekelerimin oldugu bölgeler kızarık ya cok tuhaf bisey oldu cildim makyajsız dısarı cıkmak hayalEvet benim de öyle çok çabuk tahriş oluyor gunes kremi bile yüzümü kizartiyor yakıyor ilaç kaynaklı oluyor heralde
Bilmiyorum ki yaşadığınız şehir nemli bir şehir değilse zor geçmiş olabilir aklıma bu geliyor. Nemli bölgelerde bu ilaç daha hafif atlatılıyor.benim neden kalıcı oldu acaba o kadar caresizim ki keske kullanmasaydım diyorum
kilo verilir üzülmeyin stres yaptıkca daha kötü olur...Bende bu ay gidip baktirayim diyorum bi evliyim artık cocuk da istiyoruz o ilacı da daha kullanamam psikolojim bozuldu vala çocuğum da olmuyor zaten kilo da aldım zaten uff herşey üst uste
ankaradan tasınmak icin bir sebepBilmiyorum ki yaşadığınız şehir nemli bir şehir değilse zor geçmiş olabilir aklıma bu geliyor. Nemli bölgelerde bu ilaç daha hafif atlatılıyor.
Siz evli misiniz acaba. Bı de hormanlariniz temizmizmis ama karaciğere baktirdiniz mi yani karaciğer de ki yağlanma da sivilce yaparmış.kilo verilir üzülmeyin stres yaptıkca daha kötü olur...
bekarım.. Herseyim tertemiz cıktı ben anlamıyorum neden cıktılar tekrar o zaman??? bir de ilac yüzünüzde tüylenme yaptı mı?Siz evli misiniz acaba. Bı de hormanlariniz temizmizmis ama karaciğere baktirdiniz mi yani karaciğer de ki yağlanma da sivilce yaparmış.
Bı de sana bir önerim olacak ben o ilacı kullanırken haricen bir de yüzüme temizleme Jelin den sonra çörek otu yağı sürüyordum bence siz de bir kullanın yani böyle yüze boca etmek değil de iki damla kadar sivilce izlerine doğru iyi geliyor benceaynenn yanagımda yuvarlak bi kızarıklık var sivilce lekelerimin oldugu bölgeler kızarık ya cok tuhaf bisey oldu cildim makyajsız dısarı cıkmak hayal
Evet yaptı hiç yuzumu aldirmazdim artık bi de o derdim varbekarım.. Herseyim tertemiz cıktı ben anlamıyorum neden cıktılar tekrar o zaman??? bir de ilac yüzünüzde tüylenme yaptı mı?
Aynı kaderi paylasıyoruz demekEvet yaptı hiç yuzumu aldirmazdim artık bi de o derdim var
arastıracagım tesekkürler:)Bı de sana bir önerim olacak ben o ilacı kullanırken haricen bir de yüzüme temizleme Jelin den sonra çörek otu yağı sürüyordum bence siz de bir kullanın yani böyle yüze boca etmek değil de iki damla kadar sivilce izlerine doğru iyi geliyor bence
Evet napsak ki acabaAynı kaderi paylasıyoruz demek
valla bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadı. Benzamycin, sivex, antibiyotik hep aynı ilacları veriyorlar. Cildim cok hassas anında yakıyor bu kremler ve etki hiç etmiyolar..Evet napsak ki acaba
O zman belki senin ki sterstendir yoksa niye olacak yani herşeyin normalse inşallah bir cozum buluruzvalla bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadı. Benzamycin, sivex, antibiyotik hep aynı ilacları veriyorlar. Cildim cok hassas anında yakıyor bu kremler ve etki hiç etmiyolar..
İlaç kullandığım sürece sadece bir gün için karasal bir şehre gittim burnum o gün ilk kez kanadı. Şu an ben de ankaradayım, yok burada kullanamazdım ilacı.ankaradan tasınmak icin bir sebep
bilsem memleketimde kullanır gelirdimİlaç kullandığım sürece sadece bir gün için karasal bir şehre gittim burnum o gün ilk kez kanadı. Şu an ben de ankaradayım, yok burada kullanamazdım ilacı.
stresten evet cok takıntılıyım gün icinde cok fazla sey düsündügümden oluyor bir de cilt kendi yapıyor. En güzeli hic takmamakO zman belki senin ki sterstendir yoksa niye olacak yani herşeyin normalse inşallah bir cozum buluruz
Evet canım doğru diyorsun en kısa zaman da atlatırız inşallahstresten evet cok takıntılıyım gün icinde cok fazla sey düsündügümden oluyor bir de cilt kendi yapıyor. En güzeli hic takmamak
Merhaba tekrar. Siyah noktalarım biraz azaldı. Üzerindeki turuncu şeyler duruyor. Burnumun üzeri tüylendi. Şuan 3.ayımdayım. Kaç ay daha kullanmam gerek?Doktora sordum kaç ay kullanmam gerek diye 4 dedi. Bana az değil mi? 6 ay olması gerekmez mi? Bu arada kasıklarım çok ağrıyordu. Ve adet zamanım hep kalıntı geliyordu kırmızı değil de kahverengi olanından. Hormon testi yaptı hiçbişey çıkmadı. Kullananlar kaç kullandı bilmiyorumBana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Çok teşekkür ederim.Merhaba tekrar. Siyah noktalarım biraz azaldı. Üzerindeki turuncu şeyler duruyor. Burnumun üzeri tüylendi. Şuan 3.ayımdayım. Kaç ay daha kullanmam gerek?Doktora sordum kaç ay kullanmam gerek diye 4 dedi. Bana az değil mi? 6 ay olması gerekmez mi? Bu arada kasıklarım çok ağrıyordu. Ve adet zamanım hep kalıntı geliyordu kırmızı değil de kahverengi olanından. Hormon testi yaptı hiçbişey çıkmadı. Kullananlar kaç kullandı bilmiyorum
Bu arada hamileymişsin abla hayırlı olsunhayırlı evlat olsun.
BilmiyorumÇok teşekkür ederim.
Tedavi sürecini ne kadar uzun tutacağın kilo ile belirleniyor. İnternette hesaplama vardı. Şu kadar kilodaki insanlar şu miligram kullanmalı gibi. Hesaplayabilirsin oradan ☺
Hormon testinde bir şey çıkmadıysa iyi dert etme.
Burnunun tüylenmesine şaşırdım neden öyle oldu ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?