- Konu Sahibi birgulerbiraglar
-
benim de öyle iğneli epilasyon bile fayda etmedi yüzüm hem kıllı hem sivilceli hem izli. Roaccutane pişmanlıktırAynen öyle yüzüm vücudum aşırı kıllandı hatta profilime bakarsanız görürsünüz açtığım konulardan. Kuzenim de kullanıyordu vücudu aşırı kıllanmaya başlayınca bırakmıştı keşke ben de bıraksaydım diyorum
Kesinlikle öylebenim de öyle iğneli epilasyon bile fayda etmedi yüzüm hem kıllı hem sivilceli hem izli. Roaccutane pişmanlıktır
En çok yüzümde oldu, boynumda ensemde falan da oldu. Ergenliğe yeni girmiş erkekler de olur ya tüm yüzü tüydür öyle olduKesinlikle öylekıllanma sadece yüzünde mi oldu
Canımm bayram için tatile gideceğim. Denize girmede bi sıkıntı oluyor mu? Güneşlenmeyeceğim de muhtemelen akşam üstü giderimBana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Güneşten kaçın yüksek faktörlü krem kullanCanımm bayram için tatile gideceğim. Denize girmede bi sıkıntı oluyor mu? Güneşlenmeyeceğim de muhtemelen akşam üstü giderim
Ağda yerine epilatör kullanabilir miyiz? Braun falanBana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Sağ ol canım usanmadan cevapladığın içinGüneşten kaçın yüksek faktörlü krem kullan ☺
Tavsiye etmem. İlla kullanıcam diyorsan cildini hafif nemlendir kupluru olmasınAğda yerine epilatör kullanabilir miyiz? Braun falanoff benim regl dönemime denk geldi tam da... çok fazlalaştılar
Ay cesaret edemem ki canım. En iyisi bitene kadar jiletTavsiye etmem. İlla kullanıcam diyorsan cildini hafif nemlendir kupluru olmasın
Ben de iki yıl önce kullandım ve şuan tekrar çıkmaya başladılar acaba ben de hormonal olabilir mi . Sakıncası yoksa hangi hormonunuz da problem vardı da sivilce oluşuyorduBeslenme olarak hiçbir doktor bana bunu yeme şunu ye vs demedi ama bol bol su iç dediler. Bu arada ben 2 defa aknetrent tedavisi gördüm 1 tanesi 1 yıldı hatta ve yıpranmıştım midem ağrıyordu sürekli ve bazı sabahlar kan geliyordu ağzımdan ve bitirdik tedaviyi birkaç ay sonra yeniden çıkmaya başladı akneler sivilceler şu an yüzüm öncekinden berbat. Kadın Doğum doktoruna gittiğimde hormonal akne olduğunu öğrendim yani boşu boşuna katlanmışım onca çileye. İyi bir doktora gitmeni ve hormonal olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ediyorum benim gibi olma. En son tedavinin üzerinden 1.5 yıl geçti hala ağda yapamıyorum cildim yanıyor sürekli kuru pul pul dökülüyor hala.
aynen benimde tekrar çıktıBen de iki yıl önce kullandım ve şuan tekrar çıkmaya başladılar acaba ben de hormonal olabilir mi . Sakıncası yoksa hangi hormonunuz da problem vardı da sivilce oluşuyordu
Ne yaptınız peki tekrar mi ilaç kullandınızaynen benimde tekrar çıktı(
hayır 3-4 aydır gecmesini bekliyorum yüzüm berbat halde ya cilt bakımı yaptırıyorum geciyo gibi oluyo tekrar cıkıyor ve aşırı hassaslastı lekeler delikler gözenekler kızarıklık ne ararsanız varNe yaptınız peki tekrar mi ilaç kullandınız
Aynen benim de aynı sivilcelerim vardı gitmişti aslin da 10 günün içinde lekeler geri geldi iri iri sivilcelerim oluştu kırmızı kırmızı acaba bizim de hormonla alakalı bişey den oluyorhayır 3-4 aydır gecmesini bekliyorum yüzüm berbat halde ya cilt bakımı yaptırıyorum geciyo gibi oluyo tekrar cıkıyor ve aşırı hassaslastı lekeler delikler gözenekler kızarıklık ne ararsanız var
aynenAynen benim de aynı sivilcelerim vardı gitmişti aslin da 10 günün içinde lekeler geri geldi iri iri sivilcelerim oluştu kırmızı kırmızı acaba bizim de hormonla alakalı bişey den oluyor
Bir sey sorucam.. bu ilactan sonra deriniz incelip cildiniz hassaslastı mı? 2 yıl olmasına ragmen cildim kizarık ürünlere karsı hassasiyet basladı alerjik bir cildim oldu sivilcelerime hicbi sey süremez hale geldimBana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Bende bu ay gidip baktirayim diyorum bi evliyim artık cocuk da istiyoruz o ilacı da daha kullanamam psikolojim bozuldu vala çocuğum da olmuyor zaten kilo da aldım zaten uff herşey üst usteaynen( hormonlarım temiz cıktı ya baska biseyden kesin ama neyden inanın abur cubur da yemiyorum sigarayı bile bıraktım yok hicbi alakası
Merhaba, 2 yıl sonra o incelik ve hassasiyet kaybolmuştu bende.Bir sey sorucam.. bu ilactan sonra deriniz incelip cildiniz hassaslastı mı? 2 yıl olmasına ragmen cildim kizarık ürünlere karsı hassasiyet basladı alerjik bir cildim oldu sivilcelerime hicbi sey süremez hale geldim(
Evet benim de öyle çok çabuk tahriş oluyor gunes kremi bile yüzümü kizartiyor yakıyor ilaç kaynaklı oluyor heraldeBir sey sorucam.. bu ilactan sonra deriniz incelip cildiniz hassaslastı mı? 2 yıl olmasına ragmen cildim kizarık ürünlere karsı hassasiyet basladı alerjik bir cildim oldu sivilcelerime hicbi sey süremez hale geldim(
benim neden kalıcı oldu acaba o kadar caresizim ki keske kullanmasaydım diyorumMerhaba, 2 yıl sonra o incelik ve hassasiyet kaybolmuştu bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?