Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Selam sarisinwomen tedavin boyunca ağda yaptın mı hiç? Ben buna takıldım da biraz... Yardımcı olursan sevinirim :)

bence çok yalnışşşş düşünüyosun yeni başlıyanları korkutuyosun ben düzenli günde 50 mg kullandım ama yediklerime felan dikkat ettim çok işe yaradı.

-çok işe yaradı derken? Benim yazdıklarımda yaramadıgını fılan belırtmedım.

-çokk yanlışşşşşşş düşünme konusu degıl bu !!! Kullandım tamamenn doktor kontrolunde olusan sonucu acıkladım ve doğal hakkım olarak burada arkadasımız konu acmıs aknetrent kullananlar dıye bende ne etki görduysem yazdım ve tavsıye etmedıgımı belırttım. Kusura bakma arkadasım ama bu ılac ımza yetkısıyle olusacak yan etkılerı kabul ettıgını belırten bır ımza ıle verılmektedır. Yanı bu ılacın tutupta cok cok cok ıyı oldugunu (sıvılcelerı gecırmesı harıc) soyleyemezsın !! Herkes gıbı bende yazdım ... Kullanacakların bır kez daha dusunmesı gerekecek bı durum bu !

Yanlıs olan sey nedır anlayamadım !!

Doktor kesinlikle ağda yaptırmamalısın dedi bende dediğini yaptım. Zaten ince bir derim vardı,ilaçla iyice inceldi. Kaşıdığım zaman bile sıyrılmalar oluyor ve yanıyor. Bu yüzden tırnaklarımla değil,parmaklarımla ince ince kaşınan yerin üstünden gidiyorum. Bıyıklarımı aldıracağım zaman ipi çok sert sürttükleri için sir ağdayla aldırayım dedim. Aldırmaz olaydım Ağda sürülen yerdeki derim olduğu gibi kalktı 3 gün boyunca bembeyaz tende kıpkırmızı bir iz.. Şaka gibiydi. Ama onuda hametanla çözdüm 3 günün sonunda hiçbir iz kalmadı. Bu konuyla ilgili aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz bana. Cilt bakımı,saç bakımı,tedaviler üzerine iktisadımı yapmış bulunuyorum tabi bana iyi gelen ilaçlar kremler vs. herkese iyi gelecek diye bir durum yok. Ben sadece sizlerle memnuniyetimi veya kötü deneyimlerimi paylaşabilirim Güzel bir cilde sahip olabilmek için çok mücadeleler vermiş bir insanım. Sevgilerimle..

Aknetrent kullanmaya başlayalı 6 gün oldu. Henüz yüzümde hafif pullanma dışında bişey yok. Bu ilaçlarla ilgili yorumların çoğunu okudum, yine de başıma geleceklerden korkmuyorum. 😱 Zamanım oldukça tedavi boyunca oluşan değişiklikleri paylaşacağım. Herkes olumlu sonuçla bitirir inşallah

Bu arada 20+10 olarak 30mg kullanıyorum. Çok hassas cildim var, benzamycin clindoxyl falan alerji yaptı kullanamadım. Asıl problem sırtımda zaten, yüzüm fena değil. Umarım kullandığıma pişman olmam

ya ben bırsey sorucam bu ılac kılo kaybı yada alımı yapıyo mu

bende basladım canım umarım yan etkı olarak sadece dudak kurulugu olurr

merhaba canımm ben yenıyım ve kusma donemınden ınanılmaz korkuyoruumm

bende yenıyım canım 20mg kullanıyorum

bence kullan canım benım arkadasım bundan cektı baya o 1 yıl kullandı sadece 1 yıl bırazcık sıkacaksın kendını o kadaar sonrakı hayatında bebek suratlı gezz

bas agrısını duymustumbende ama az kısılerde goruluyomuss

kusma donemı hakkında bana bılgı verır mısınızz ben cok korkuyorum

Günaydın öncelikle
Başlamadın daha sanırım ben geçen sene bu zamanlar bırakmıştım kullanmayı hepsi geçmişti.
Bence korkma yüzün ne durumda bilmiyorum ama benim yanaklarımda kırmızı kırmızı iltihaplı sivilceler vardı ve kusma dönemim olmadı gibi bir şey yani belirgin şekilde fazlalaşmadı.
Hatta dördüncü ayda baya geçmeye başladı ve öteki aya hiçbir şey kalmadı diyebilirim.

Ben de 3.ayın içerisindeyim. Sivilce nedir unuttum cidden. Kullanılabilse ömür boyu kullanırım bu ilacı. İlk aydan itibaren sivilcelerim azaldı, 2.aydan beri hiç çıkmadı. Çenemde çok fazla sivilce çıkardı eskiden, onların izleri var biraz. Ama hiç makyaj yapma ihtiyacım yok. Yan etki olarak da kuruma var tabii, dudaklarım çok kurudu ama kötü değil, lip balmlarla idare ediliyor. Cildim soyuluyor, elimi az sürtünce yüzüme sanki kir çıkıyor gibi bi soyulma yani korkunç büyük büyük bi soyulma yok. İlk ay 20mg, 2.ay 30mg, galiba bundan sonra hep 30mg kullanıcakmışım, dr yükseltmek istemiyor zayıfım diye. Öyle işte, bu ilacı bulan Müslüman olsaydı kesin cennetlik olurdu

ben bugun ıkıncı gunumdeyım yanı aksam ıcıcem ıkıncı ılac olacakk benım sıvılcelerım boyle abartılcak gıbı kırmızı degıl ıltıhaplıda degıl ama kotu gorunumlu

ben bugun ıkıncı gunumdeyım yanı aksam ıcıcem ıkıncı ılac olacakk benım sıvılcelerım boyle abartılcak gıbı kırmızı degıl ıltıhaplıda degıl ama kotu gorunumlu

Anladım merak etme o zaman öyle aşırı kusma olmaz zannediyorum.
Yüzünü kuru bırakma sürekli nemlendir.

Bana da soktor roaccutane yazmıştı ama fark olayından dolayı bende aknetrente geçtim. bende de abartı bir sivilce yoktu yüzümde ama vücutta çıktığı için bana 40 mg ile başlatmıştı. ilk ay biteli neredeyse 2 hafta olucak ama bende kusma dönemi yaşamadım sivilcelerimin hepsi kurudu hatta izler duruyor. ilk zamanlarda yüzüm çok kuruyordu ama la rochenin kremini aldım belki de ondan dolayı artık yüzümde de kuruma yok sadece dudak kuruması yaşıyorum gözle görülebilir. ama o baş ve bel ağrısı yok mu beni mahvediyor. ilk zamanlar burun içi kanamalarda oluyordu ama şuan o da bitti. bakalım haftaya gidicem dozu ne yapıcak doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…