Eşim geldi konuştuk olanları; görümce eşimi aramış olay olur olmaz abi parka gel yengemle kavga ettik diye eşimde ne güzel rezil olmuşsunuz ne istiyorsun benden diyip kapatmış sonra da aglayarak babasını aramış babası eşimi tehdit etmiş bir tanecik kızım üzeni üzerim demiş senin kızın nasıl halasına küfür eder demiş eşim o sırada eltimi aramış hoparlörü açıp sormuş detayları , kayınbabam yine üstüne gitmiş eşim parkta ki diğer kişinin eşini aramış eşim karına sorarmısın kim haklıydı diye onlar da benim haklı olduğumu söylemiş , beni aramamasının sebebi en başından kavga ettik deyince bile haksız olacağını hiç düşünmedim babama da dedim zaten ben aramadım bile karımı çünkü haklı olduğunu biliyorum sen kızının herşeyinde böyle arkasında olursan daha çok karşı karşıya geliriz demiş , kızım benim en hassas noktam herkesi kızım için silerim karın ayağını denk alsın gözüme gözükmesin gibi tehditlerini sıralamış kayınbabam , görümcem babasını da çağırmış parka eşim de gidersen mecazen seni rezil eder hazır ol buna ben karışmam buna hazır ol kızını orada dövmediğine şükret demiş , kayınbabam kızıma bir daha bir şey derse görür günü ü demiş gitmiş son durum bu bizde
Eşim bir daha muhattap olma parka o varken gitme dedi ben de öyle düşünüyorum