Akraba Evliliği Karşı Çıkmalar

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba. .
Benim öz teyzemin oglu kendi öz halasinin kizina aşık olmuş kizda tabiki aşık
Ailelere soylediler ama herkes kabul etmedi karsilar genis ailemiz de hic boyle evlilik yok bu arada dedeleri evlatliktan red ederiz diye kesin kararli
kizin babasi karsi oglanin babasi biraz ilimli oda kacariz diyorlar yanlsi bir sey yapmasinlar diye herkes karisik
sizce nasil yaklasmalari gerek basina boyle olay gelen varmi
akraba Evliliği zor mu gecer
onlarda bir akil ariyor o yuzden soruyorum
Teşekkürler

Kaç yaşında bunlar? Yaşları küçükse ilk aşk macerası falandır kaçacak kadar baskı yapmadan ayrılmalarını sağlamak gerek.

Büyükseler yapacak bir şey yok dinlemezler. Iğrenç bir durum ama kabul etmek gerekiyor. Sonra daha kötü şeyler olabilir.

Etik degil,komsu kiziyla bile evlenilmez kardes gozuyle bakilir benim ailemde
Akrabayla hele hele asla olmaz
Saglik yonunden de rahatsiz cocuklar dogabilir cok sakincali
Birazdan dinen helalciler gelir buralar karisir
Aynen nasıl düşünebiliyorlar kendilerini kuzrleriyle aynı yatakta şaşırıyorum. Midesizlik gerçekten.

Akraba evliliğine ben karşıyım kesınlıkle !!
Patronum dayısının kızıyla evlenmiş ilk çocukları normal ama 2. kızları kel hiç saçı yok .. Peruk kullanıyor.. Sebebı akraba evliliği.
Normal insanlardaa evet bu ıhtımal var ama akraba evliliğinde daha yuksek..

Lütfen böyle bir hata yapmasınlar! ben şahsen çok karşıyım.. yani onlar yarı kardeş sayılır nasıl böyle düşünebiliyorlar anlamıyorum. ayrıca çocuklarında herhangi bir özür olsa o çocuğun günahı ne? başka insan mı yok dünyada Allah aşkına yapmayın ya......

Aynen nasıl düşünebiliyorlar kendilerini kuzrleriyle aynı yatakta şaşırıyorum. Midesizlik gerçekten.

Erkegin yasi 27 kizin 25 kucukte değiller aileler onceden küsmüş daha 2 sene oncesine kadar gidip gelin imiş birbirlerini onceden gormediler diye belkide ama ben bile igreniyorum desem yalan olmaz

Benimde bi tanıdigim vardı ikisininde ailesi çok karşı çıktı. Kaçıp evlendiler mutluda oldular aileleri yıllarca konuşmadı onlarla ama sonradan baristilar

Halam da beni ogluna istiyordu. Babam, istemeye gelirse evden kovarim diyordu. Nitekim oyle birsey soz konusu olmadi. Bence de akraba evliligi igrenc birsey.. Ayni kandan insanlar nasil ayni yataga girebiliyorlar anlamiyorum.

Neden karşılarmış? Onlarda moleküler biyoloji ve genetik alanında doktora mı yapmışlar ? Konu akraba evliliği olunca herkes bir alim kesiliyor ya!

Belirgin bir genetik hastalık olmadığı sürece hiçbir sakıncası yok. Ben tavsiye ediyorum.

Herkes birbirinin huyunu suyunu bilir. Mis ...

Do

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…