- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Aynen nasıl düşünebiliyorlar kendilerini kuzrleriyle aynı yatakta şaşırıyorum. Midesizlik gerçekten.Etik degil,komsu kiziyla bile evlenilmez kardes gozuyle bakilir benim ailemde
Akrabayla hele hele asla olmaz
Saglik yonunden de rahatsiz cocuklar dogabilir cok sakincali
Birazdan dinen helalciler gelir buralar karisir
Merhaba. .
Benim öz teyzemin oglu kendi öz halasinin kizina aşık olmuş kizda tabiki aşık
Ailelere soylediler ama herkes kabul etmedi karsilar genis ailemiz de hic boyle evlilik yok bu arada dedeleri evlatliktan red ederiz diye kesin kararli
kizin babasi karsi oglanin babasi biraz ilimli oda kacariz diyorlar yanlsi bir sey yapmasinlar diye herkes karisik
sizce nasil yaklasmalari gerek basina boyle olay gelen varmi
akraba Evliliği zor mu gecer
onlarda bir akil ariyor o yuzden soruyorum
Teşekkürler
Aynen nasıl düşünebiliyorlar kendilerini kuzrleriyle aynı yatakta şaşırıyorum. Midesizlik gerçekten.
Akraba evliliğine ben karşıyım kesınlıkle !!
Patronum dayısının kızıyla evlenmiş ilk çocukları normal ama 2. kızları kel hiç saçı yok .. Peruk kullanıyor.. Sebebı akraba evliliği.
Normal insanlardaa evet bu ıhtımal var ama akraba evliliğinde daha yuksek..[/QUOTE
doktorasormuslar hesep ta pek bir sakinca gormemis ama risk var demis en cok uuzldugum olursa bu tur olay .s
Hiçbir doktor olmaz dıyemez. Akraba evliliği sakıncalı .
Cahillik bu kadar belli edilmemeli.Hı bu arada ben bu sitede akraba evliliğine karşı olup eşcinselliği onaylayan insanlar gördüm...
Resmen beyin mıncıklaması yaşayan insanlar var bu memlekette...
Ben genetik alanında doktora yapıyorum tatlım. Bu alanda indekste onlarca yayınım var. Tv' den duyduklarımla konuşmuyorum. Senide göz ardı ediyorum. Bye bye...Cahillik bu kadar belli edilmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?