- Konu Sahibi 26merve2626
-
Merhaba. .
Benim öz teyzemin oglu kendi öz halasinin kizina aşık olmuş kizda tabiki aşık
Ailelere soylediler ama herkes kabul etmedi karsilar genis ailemiz de hic boyle evlilik yok bu arada dedeleri evlatliktan red ederiz diye kesin kararli
kizin babasi karsi oglanin babasi biraz ilimli oda kacariz diyorlar yanlsi bir sey yapmasinlar diye herkes karisik
sizce nasil yaklasmalari gerek basina boyle olay gelen varmi
akraba Evliliği zor mu gecer
onlarda bir akil ariyor o yuzden soruyorum
Teşekkürler
Bende kuzenimle evliyim.. birbirimizi çok gec tanidik ve o bana asik olmus, sonrasinda bende ona asik oldum beni kandirdiMerhaba. .
Benim öz teyzemin oglu kendi öz halasinin kizina aşık olmuş kizda tabiki aşık
Ailelere soylediler ama herkes kabul etmedi karsilar genis ailemiz de hic boyle evlilik yok bu arada dedeleri evlatliktan red ederiz diye kesin kararli
kizin babasi karsi oglanin babasi biraz ilimli oda kacariz diyorlar yanlsi bir sey yapmasinlar diye herkes karisik
sizce nasil yaklasmalari gerek basina boyle olay gelen varmi
akraba Evliliği zor mu gecer
onlarda bir akil ariyor o yuzden soruyorum
Teşekkürler
Sen çok yaşa emi.. Akraba evliligi diyunce herkes ay igrenc ay bilmem ne.. Ama nikahsiz iliski normal, eşcinsellik normalHı bu arada ben bu sitede akraba evliliğine karşı olup eşcinselliği onaylayan insanlar gördüm...
Resmen beyin mıncıklaması yaşayan insanlar var bu memlekette...
Nikahsız ilişkiyi nasıl konuya bağladınız?Sen çok yaşa emi.. Akraba evliligi diyunce herkes ay igrenc ay bilmem ne.. Ama nikahsiz iliski normal, eşcinsellik normal
AynenSen çok yaşa emi.. Akraba evliligi diyunce herkes ay igrenc ay bilmem ne.. Ama nikahsiz iliski normal, eşcinsellik normal
Sen çok yaşa emi.. Akraba evliligi diyunce herkes ay igrenc ay bilmem ne.. Ama nikahsiz iliski normal, eşcinsellik normal
Bana görede o ters çünku , ama ben kalkip burda nikahsiz iliskiye grenlere küfür etmiyorum mesela herkezin kendi yasantisi tercihi, ama burada kuzeniyle evlenene edilmedik hakaret kalmamis bunu kiniyorum sadeceNikahsız ilişkiyi nasıl konuya bağladınız?
Psikoloji egitiminin en alasini aldim o bölümün mezunuyumPsikoloji eğitimi aldığınıza emin misiniz? Hakikaten nikahsız ilişkiyi nasıl bağladınız?
Psikoloji egitiminin en alasini aldim o bölümün mezunuyumburda demek istedigim şu, bana göre de o yanlış ama ben kalkip o tür konu acanları hakaretlerle karsilamiyorum konularina bakmiyorum bile... Ama burada kuzeniyle evlenene hakaretler var... Müsluman bir ülkedeyiz ve müslümanız dini usüllerde de nikahsiz iliski haram kuzenle evlilik sakıncasız. Benim rehberim belli...
Üslubum cirkin degil gayet net konuşuyorum.. dine bağlamadanda savunabilirim düsüncemi.. Kimse kimseye igrenc, bunu nasil yapdiniz,ensest diyemez. Kendi tercihleri der susarız. Ben burda neler okuyorum yani bazı durumlar şok derecesinde oluyor,girip bakiyorum herkez gayet ilimli yaklasmis hayret diyip cikiyorum bisey demeden. Ama ne zaman bir akraba evliligi konusu okusam sanki escinsel evliligi yapilmis gibi yorumlar var hakikaten enteresansiniz..Konuyu dine bağlamak yasak. Size kim müslüman bir ülkede yaşadığımızı öğretmişse yanlış öğretmiş. Üslubunuz çok çirkin. Mesajınızda algıyı yönlendiriyorsunuz. Sizi gerçekten bilgili bulmadım. Daha fazla tartışmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?