- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi obiviyante
-
Bilip bilmeden yorum yapmasanız çok daha güzel bir toplum olacağız eminim..çünkü etik deilllll, ama eşcinsellik serbest gayet etik oonlar cici komşu kızıyla evlenen adam kık pis
Çünkü arkadaş konuyu öylesine açmış.Konuyu bilmiyorum ama Atatürk Fikriye Hanımla evlenmedi. Önce hatayı düzeltelim. Bir de nolur abuk subuk konulara o güzel insanı konu etmeyin.
göçmenlere kim laf ediyor? eğer böyle bir şey varsa bizim insanımızı gerçekten tanıyan yok demektir.Bilip bilmeden yorum yapmasanız çok daha güzel bir toplum olacağız eminim..
Komşu almama durumu Göçmenlerde / Trakyalılarda olan bir şeydir çünkü komşu çocuğu kardeş olarak görülür.
Bizimkiler de zamanında Bulgaristan'dan gelmişler ve bizde komşu ya da akraba evliliği olmaz.
Ama eşcinselle evli olan bir göçmen de tanımıyorum. Bir tarafınızdan element uydurup komik olmak için saçma saçma konuşmayın bence. Sınıf arkadaşınla evlenmene kimse laf etmedi zaten edemez de.. Dün sadece konusu açıldı ve göçmenlerde komşu kızına bile yan bakılamayacağı söylendi. Biraz anlayabilseydiniz burda komik duruma düşmezdiniz!!
Zorla evlendiren yok mu??asıl modernize olucaz diye iyice yapılan söylemler çok komik geliyor bana ya... kimseyi zorla kuzeniyle komşusu ile evlendiren yok zaten, evlenene sapık muamelesi çekilmesi garip olan.
göçmenler evlenmezmiş komşu kızıyla evlenmesin ille evleneceksin diyen yok, ama doğru budur diyemez kimse anlatabildim mi?
Komşu kızı almayıp eşcinsel alanlar varmış da.. Ben şahsen hiç duymadım baba tarafım göçmen olduğu halde..göçmenlere kim laf ediyor? eğer böyle bir şey varsa bizim insanımızı gerçekten tanıyan yok demektir.
ben insanımı seviyorum aslen makedonyalıyım ama burada doğdum. gelenek görenek adet insanın kendini bilmesi vs hala devam bizde. evet bizde böyle şeyler yok. ama arkadaşların pis iğrenç vs demelerine de gerek yok günahtır.
neeeeeeeeeeeeee biz mi yapıyormuşuz bunu?Komşu kızı almayıp eşcinsel alanlar varmış da.. Ben şahsen hiç duymadım baba tarafım göçmen olduğu halde..
Ben de ona şaşırdımneeeeeeeeeeeeee biz mi yapıyormuşuz bunu?
ayıp ya birşey bildikleri yok anca laf olsun..
ayrıca kesinlikle insanlarıma laf ettirmem.
boşver ya herkes biliyor kendini zaten çok şükür :)Ben de ona şaşırdım
Komiklik yapıyor aklınca!!
Kendi çapında eğleniyor işte
Ayrıca göçmenlere kurban olun siz.
Canım sen kaç yaşındasın??Ohhh konu yine dine bağlandı bir klasik artık bu şaşırmıyorum
Yahu güzel Arkadaşım ben göçmenleri ağzıma almadım, diyorum ki akraba komşu evliliğine midesi kalkan ensest ilişki diyenler eşcinsel ilişkiyi meşrulaştırıyor, eşcinsel ilişki dedim evlilik bile demedim.neeeeeeeeeeeeee biz mi yapıyormuşuz bunu?
ayıp ya birşey bildikleri yok anca laf olsun..
ayrıca kesinlikle insanlarıma laf ettirmem.
bende yorumu arıyorum da bi kaç gün önceki konu var ya bunun gibi orada tartıştınız sandım ya sana özel bi laf demedim yani kim dediyse ona dedim :)Yahu güzel Arkadaşım ben göçmenleri ağzıma almadım, diyorum ki akraba komşu evliliğine midesi kalkan ensest ilişki diyenler eşcinsel ilişkiyi meşrulaştırıyor, eşcinsel ilişki dedim evlilik bile demedim.
Arkadaş kendi hayal gücünü konuşturmuş.
Benim kelimelerimden seçip kendi hayal gücünden çılgın söylemler oluşturmuş
Yahu güzel Arkadaşım ben göçmenleri ağzıma almadım, diyorum ki akraba komşu evliliğine midesi kalkan ensest ilişki diyenler eşcinsel ilişkiyi meşrulaştırıyor, eşcinsel ilişki dedim evlilik bile demedim.
Arkadaş kendi hayal gücünü konuşturmuş.
Benim kelimelerimden seçip kendi hayal gücünden çılgın söylemler oluşturmuş
çünkü etik deilllll, ama eşcinsellik serbest gayet etik oonlar cici komşu kızıyla evlenen adam kık pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?