Akraba evliligi sacmalığı

Ay o konu komşunun ağzına terlik girsin hemi herşeye dedikodu yapacak bir kulp buluyorlar

Akrabamdan bende evlenmek istemem çok dedikoducu kavgacı yarısı birbirine küs zaten manyak bir sülalede doğup birde çok iyiymiş gibi onlara gelin olduğumu düşünmek bile korkunç

Ben de karşıyım akraba evliliğine ama dedesininnn babasınınnn kuzenininnn torunu yani. Ona bakarsanız hepimiz Adem Havva’dan geliyoruz akrabayız, kimse evlenmesin. Çok çok uzaktan akrabasınız, büyütüp kızı üzmeyin bence

Dedemin babasının kuzeninin torunu akrabamız oluyormu ya?
Kombinasyonu bizim aileye uygulamaya çalıştım ama dedemin babasından sonrası yok bende, diğerleri kimdir nedir varmıdır yaşıyormudur bilemedim…

Saçma olmasa da Tehlikeli!

Leyloş biraz abatmıyor musun?

Ee hepimiz en özünde Adem ile Havva nin torunlarıyiz
Acaba hiç evlenmesek mı
Akraba evliliği olmasın sonra

"dedemin babasinın kuzeninin torunu "
çok da yakın gelmedi bana .
Bizlerde de asla akraba evliliği yoktur.
Ve akrabalık ilişkilerimiz çok sağlamdır.
Dişinin dıdisinı tanırim severim muhabbetimiz olur .
Ama gönül bu evlenecek diyene de bu kadar uzak bir akrabaya hayır denmezdi.

Misal aynı iki köylü kişinin evlenmesi çok normal . Çok yaşanılmiş şeyler . Eee köy demek eninde sonunda bir noktada herkesi birbirine bağlıyor, akrabalık çıkıyor. Bunlar çok normal şeyler .
Aynı memlekete köye sahipsen bir nokta sizi birleştirir.

Bizim burada böyle akrabalıklara "köprü başında g.t tokuşturma" denir

Benim bu kadar torunum yok

Soyunuzda akraba evliliği yoksa dedenizin babasının kuzeninin torunuyla gerçekten de dıdısının dıdısıdır, tavşanın suyunun suyunun geldiği dağın mağarasının tabanındaki kayadır, akrabalık mı kalmış abartmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…