- 9 Temmuz 2017
- 214
- 825
- 18
Gorustugu biri olmamasina ragmen kurtulmak icin konustugu birisi demek de istemezdim ben acikcasi. Gorustugu birisi olmasa kabul edecek izlenimi verir ayrica insan gorustugu birisi olmasa hayir diyemez mi. Bunu idrak etmek zorundalar. Bir bahane one surmek zorunda degil konu sahibi. Teklifi getirenler israr etmemeyi. HAYIR'ın anlamini kavramali. Bir de akraba olunca yarin bir gun orada burada laf ederler. Gorustugu biri var diye gul gibi oglumuza vermediler. Kizin gorustugu almadi heralde hala evlenemedi. Evde kaldi diye dedikodu yapabilirler. Konu sahibi bunu kafaya takmayabilir ama ailesi sorun eder gibi geldi.
Canım ben o akrabalarımı en son 10 yaşında felan görmüşümdür.bize hiç gelmezlerdi normalde.onlar büyük diye babam ve annem giderdi hepben akrabalarımı eş olarak göremem x kişisinide hep kardeşim ağbim olarak görmüşümdür boşuna zahmet etmesinler dersiniz. Zaten babanızda gereken cevabı vermiş ancak şu an evlilik düşünmüyor biraz ucu açık kalıyor. Şimdi nişan söz bir iki seneye düğün de denilebilir o zaman.
Aynen annem de onu düşündü .sevdiği felan yok dediGorustugu biri olmamasina ragmen kurtulmak icin konustugu birisi demek de istemezdim ben acikcasi. Gorustugu birisi olmasa kabul edecek izlenimi verir ayrica insan gorustugu birisi olmasa hayir diyemez mi. Bunu idrak etmek zorundalar. Bir bahane one surmek zorunda degil konu sahibi. Teklifi getirenler israr etmemeyi. HAYIR'ın anlamini kavramali. Bir de akraba olunca yarin bir gun orada burada laf ederler. Gorustugu biri var diye gul gibi oglumuza vermediler. Kizin gorustugu almadi heralde hala evlenemedi. Evde kaldi diye dedikodu yapabilirler. Konu sahibi bunu kafaya takmayabilir ama ailesi sorun eder gibi geldi.
akraba evliliği huursuzluk demek doğru karar vermişsin ama nasipsede ötesine geçemiyor insan bir gelsinler aile ortamında görüşün burnu büyük / küçük boyu kısa / uzun gibi saçma bahaneler bulursun ısınmadım elektrik almadım daha kesin sonuç verici olur .. hem belki o da seni istemez önünü kesmenin en uygun yolu bu kırmamışta olursunuzKızlar merhaba.Babamin kuzeni ,bir ay once babamla konuşmuş oğluna istiyormuş beni.Babam da benim kızım evlilik düşünmüyor deyip geliştirmiş.Her hafta arıyorlar .annemi babami sırayla arıyorlar resmen.Ailem de bir konuşun anlaşamazsanız olmaz diyor.Bize 2 saat uzakta bir ilde oturuyor akrabalar.Ben konuşmak dahi istemiyorum çünkü akraba evliliği düşünmüyorum.Bunu direk babama söyleyin diyorum ayıp olur o şekilde söylenmez diyorlar. Hem kalp kırmadan hem de olumsuz nasıl cevap verelim kızlar.? Ben gelmelerini istemiyorum ,sadece oturup konuşmak dahi istemiyorum .Olmayacağı baştan belli cunku aileme diyorum .Onlar da istemiyor aslında ama kırmak da istemiyorlar
19 yasinda evde kalmissin mi yuhhhh zihniyetine tükürduklerim ya...Benimde vardı öyle uzaktan hemde çok çok uzaktan akrabamizmis her gün annemlere gelirlerdi ben 15 defa filan reddettim yok ısrarla geliyorlar babam kızım istemiyor dediyse de anlamadılar hatta yüzsüzlük edip iş yerime abisi ve karısı 2 çocuğuyla geldi 1 saat ikna çalışması yaptılar en son kovmaktan beter ettim ve asıl bomba bu çocuğa numaramı bi arkadaşım vermiş o kızı sildim hayatımdan taciz eder gibi defalarca aradı en son konuştum bu çocukla bana sen 19 yaşındasın evde kalmışsın seni bu saatten sonra kimse almaz benden başka dedi iş yerimde cinnet geçirdim resmen telefonu filan kırmıştım sonra babam girdi devreye baya kötü şeyler yaşamıştım o yüzden sen devreye gir istersen görüşme al numarasını direkt istemiyorum seni de kestir at benim yaşadıklarımı yaşama
Ya sorma 19 yaşımdayım evde kalmışım19 yasinda evde kalmissin mi yuhhhh zihniyetine tükürduklerim ya...
Ya sorma 19 yaşımdayım evde kalmışım
Duyan da 59 filan sanır
Şu an 26 yaşıma gireceğim ben inan keşke 30 yaşımdan sonra evlenseydim diyorum yine eşimle tabi :)Ama 19 baya ileri yaş yani...
Almaz kiz seni kimse... :)
Ben 30 yasindayim... gencim güzelim modundayim... 19 daha kelebek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?