- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Keşke ama değilKonu feyk olsun lütfen
Evet üni sınavı 20 yaşındayımKac yaşındasın? Sınav dediğin üniversite sınavı mı?
Çok üzüldüm elimizden birşey gelse asla evlenme kuzum asla boyun eğme onlara kusura bakmada baban seni bile bile ateşe atıyor nasıl bir baba o yaKeşke ama değil
Evet arkadaşlar evlilik nasıl güzelmi
Az önce bdv de birsürü eş konusu okudum ama inandırıcı gelmiyor sjfhfhjf
Kendimi Yalnız hissediyorum bu aralar (daha doğrusu her zaman)
Ee tecrübelerinizi merak ediyorum
İstemiyorum evet henüz okumak var aklımda sorumdada belirttim sadece merak.Su konunuz bana pek evlenmek istemediginizi dusundurmedi. Sadece umarim akraba evliligi yapmazsiniz diyorum.
Zaten başka çarem yokSınava çalışıp hayatını kazanacaksın.
Başka çare yok.
Kendi iş yerine acımayan adam elin kızına asla acımaz.
Bunu bilsin babanız. Annenizin evde hükmü var mı bilmiyorum ama bunu anlatın.
İstemiyorum evet henüz okumak var aklımda sorumdada belirttim sadece merak.
Siz kac yaşındasınız? Amcanizin ogluna onu istemediğinizi soyleseniz yinede diretir mi. Muhtemelen diretir. Ama bence kabul etmeyin ne olursa olsun. Kadin siginma evleri var en kotu, bir yolunu bulursunuz insallah evlenmemenin. Ömür boyu pisman olmak var, çok yazık bu zamanda böyle aileler Allah akıl fikir versin ne diyimİyi akşamlar konuyu kısa tutmaya çalışıcam
Bugün babam evlilik konusunu açtı ben tabii evlenmek hiç istemiyorum sınava hazırlanıyorum zaten ve o benim evlenmek istemediğimi biliyor
Amcamın oğlunu ima etti evlenmem için ben kesinlikle olmaz dedim evlenmek istemiyorum hele o adamla asla dedim.Amcamın oğlu da bu arada 25 yaşında herkesin yaka silktiği Psikopatlardan beter biri çocukken çok iyiydik beraber büyüdük diyebilirim ama o hep bana karşı farklıydı yani gözümün içine bakıyordu sürekli diğer erkek kuzenlerimle bile konuşmamı asla istemezdi o derece kıskanç,korumacıydı çocukken bile babasına(amcama) çekmiş çok fena biriydi.gözü döndüğü zaman kendine bile acımazdı 1 sene önce ne olduysa cinnet geçirdi benzin döküp iş yerini yaktı o derece bir insan.Ama babam beni bunla evlendirmek istiyor neymiş beni seviyormuş çocukluktan beri,yabancıyla evlenemezmişim,yeğeniymiş yabancıya gitmeyeyim miş zenginmiş bana gözü gibi bakarmış bilmem ne.Babama yeğenin nasıl biri bilmiyomusun dedim cevabı"sen ondan daha betersin"oldu.Evlenmek istemiyorum evleneceksin diyo bana bu kafayla sınavada odaklanamıyorum allah bullak oldum resmen nasıl kurtulucam ya gelip istiycekmiş haftaya
zaten yakın zamanda Memleketimize Şırnağa amcamların yanına taşınacağız ben istemiyorum Şırnağa gitmeyi ama babam gideceğiz diyo Ben zaten Şırnakta doğdum büyüdüm kurtulamıyorum oradan
Ama daha çocukken bile bir yaramazlık yaptığımda şunu evlendirelim gitsin derdi şakamı gerçekmi bilmiyorum ama ciddi söylerdi bu sebeple bende bir şey oluştu evlilik konusu her açıldığında bir düğün bile olduğunda elim ayağım titrer kan ter içinde kalırım her zaman
İçime bir korku girer etrafımdakiler neden böylesin evlilik normal bişey bizde evliyiz filan desede bu benim titrememe korkmama engel olmaz
12 yaşındayken bile babam sürekli böyle konuşurdu yok evlendirelim filan şaka veya ciddi ben bir kere böyle olduysam şaka olsa bile anlamı yok.
Ve ben evlenmek istemiyorum
Hele Şırnağa dönmeyi hiç istemiyorum ne yapıcam ben...
Cok üzüldümİyi akşamlar konuyu kısa tutmaya çalışıcam
Bugün babam evlilik konusunu açtı ben tabii evlenmek hiç istemiyorum sınava hazırlanıyorum zaten ve o benim evlenmek istemediğimi biliyor
Amcamın oğlunu ima etti evlenmem için ben kesinlikle olmaz dedim evlenmek istemiyorum hele o adamla asla dedim.Amcamın oğlu da bu arada 25 yaşında herkesin yaka silktiği Psikopatlardan beter biri çocukken çok iyiydik beraber büyüdük diyebilirim ama o hep bana karşı farklıydı yani gözümün içine bakıyordu sürekli diğer erkek kuzenlerimle bile konuşmamı asla istemezdi o derece kıskanç,korumacıydı çocukken bile babasına(amcama) çekmiş çok fena biriydi.gözü döndüğü zaman kendine bile acımazdı 1 sene önce ne olduysa cinnet geçirdi benzin döküp iş yerini yaktı o derece bir insan.Ama babam beni bunla evlendirmek istiyor neymiş beni seviyormuş çocukluktan beri,yabancıyla evlenemezmişim,yeğeniymiş yabancıya gitmeyeyim miş zenginmiş bana gözü gibi bakarmış bilmem ne.Babama yeğenin nasıl biri bilmiyomusun dedim cevabı"sen ondan daha betersin"oldu.Evlenmek istemiyorum evleneceksin diyo bana bu kafayla sınavada odaklanamıyorum allah bullak oldum resmen nasıl kurtulucam ya gelip istiycekmiş haftaya
zaten yakın zamanda Memleketimize Şırnağa amcamların yanına taşınacağız ben istemiyorum Şırnağa gitmeyi ama babam gideceğiz diyo Ben zaten Şırnakta doğdum büyüdüm kurtulamıyorum oradan
Ama daha çocukken bile bir yaramazlık yaptığımda şunu evlendirelim gitsin derdi şakamı gerçekmi bilmiyorum ama ciddi söylerdi bu sebeple bende bir şey oluştu evlilik konusu her açıldığında bir düğün bile olduğunda elim ayağım titrer kan ter içinde kalırım her zaman
İçime bir korku girer etrafımdakiler neden böylesin evlilik normal bişey bizde evliyiz filan desede bu benim titrememe korkmama engel olmaz
12 yaşındayken bile babam sürekli böyle konuşurdu yok evlendirelim filan şaka veya ciddi ben bir kere böyle olduysam şaka olsa bile anlamı yok.
Ve ben evlenmek istemiyorum
Hele Şırnağa dönmeyi hiç istemiyorum ne yapıcam ben...
Zaten okumak istiyorum başka hiçbirşey istemiyorum ben ömrüm boyu evlenmeye bilirim sadece tek hayalim meslek sahibi olmak ama kafam allak bullak oldu resmen çalışamıyorumCok üzüldüm?zorla evlendiremezler sonucta değil mi? Umarım okulunu bitirir mesleğini eline alır kurtulursun bu durumdan.
Ben kardeşim abim olarak görüyorum o kişiyi, mutsuz olurum bosanip yanina gelsem daha mı iyi de, bir şekilde anlat babana durumu
Buarada herseyi geçtim akraba evliliklerinde sakat cocuk doğma olasiligi cok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?