- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Zaten şimdi bile kıskançlık krizine giriyor niye sevmiyorsun beni diyorBak canım, gidipte evlenirsen bu adam seni her Allah'ın günü döver. Neden beni sevmiyorsun diye. Bi gun niye camdan baktin der, diğer gun yolda yururken adamlar sana niye bakti der döver. Hayatin mahvolur ciddi anlamda. Üzerine birde kuma getirir bana kadınlık yapamıyorsun beni istemiyorsun vs sacmaliklar zirvalayarak. Cok cok iyi düşün ne yap et ama onunla evlenme. Annenin babanin sana vermediği degeri kocan hic vermez. Bide gider amcanla yengenle oturursun vallahi dusundukce ruhum daraldi. Uzak dur hepsinden, kurtar kendini bu insanlardan mecbur değilsin evlenmeye. Seni cok zorlarlarsa polise git şikayetçi ol gerekirse koruma karari cikart sana yaklasamasinlar. Korkma devlet sana sahip çıkar kadin siginma evlerinde kalirsin sinava kadar sonrada yurtta kalir part time calisir yoluna bakarsin
Evlenmiycem ne olursa olsun ama kafam allak bullak resmen sınava çalışamıyorum gözlerim kararıyor bu psikolojiyle nasıl çalışayım ödüm patlıyor 1 senem çöpe gidicek diyeKorkma sakin asla korkma devlet var sana her zaman sahip çıkar kadın sığınma evinde kal pislik piskopatla evlenecegine sevmediğin insanla aileden uzak dur durma sikauetci ol birseyler yap zaman geçmeden deli oldum
Canim benim yaEvlenmiycem ne olursa olsun ama kafam allak bullak resmen sınava çalışamıyorum gözlerim kadarıyla bu psikolojiyle nasıl çalışayım ödüm patlıyor 1 senem çöpe gidicek diye
babama çekmiş amcalarım filan hep birbirinden beter ailedeki erkekler annemi ben artık yok sayıyorum çünkü yok gibiNıye, delirmişler mi, kuzen de babanıza cektıyse yandınız, Allahım hangısı dogru kı, akraba evlılıgı mı, deli kuzen mı, laf anlamaz baba mı, safdil anne miTüp bebegi piknik tüpünde yapılıyor sanıyor galiba, yıne ana baba aynı, Insallah fakesındır, lutfen fake ol, hadı ceeee de
Salaga yat, kurtulmaya bak, uni sınavı mı hazırlandıgınZaten
babama çekmiş amcalarım filan hep birbirinden beter ailedeki erkekler annemi ben artık yok sayıyorum çünkü yok gibi
Keşke evden kovsa koşa koşa çıkar giderim öyle evden kovmak filan bizim ailede yokOff belli ki baban anneni de sindirmisyani Allah korusun evlendin şiddet gördün ailen yanında olmayacak, kadın sığınma evine gideceksin. Mesleğin de olmazsa işin çok zor.
Bir sekilde zorladılar nikah masasına geldin o imzayı atmayacaksin. Evden kovsun baban gerekirse bir arkadaşında kalırsın is bulursun ama evlenirsen hayat zindan olur sana
Evet zaten evlenirsem boşanmam imkansız gibi o piskopat beni asla bırakmazYerinde olsam kadın sığınma evine giderdim yine de evlenmezdim. Daha yolun başındasin, evlenirsen hele ki çocuğun olursa çok daha zor olacak kurtulmak. Yol yakınken engel ol buna
Zaten öyle yapıyorum görmezden geliyorum ama içimde neler kopuyorSalaga yat, kurtulmaya bak, uni sınavı mı hazırlandıgın
Cidden öylemi olur yani kıymete binmek filan aklım almıyorSen simdi babanın boyle baski yapmasina bakma, yarin okuyup para kazanmaya baslayinca senden iyisi olmaz. Onun icin elinden geleni yapip cok guzel bir bölüm kazanacaksin. Inat edip okuyacaksın. Gerekirse polise git, korkma hicbirinden.
Merhamet dizisindeki kızı hatırlıyormusun, sen de yaparsın, 2 yıllık vs at kendını. Baban okumana karsı degıl sanırım, olsa acıkca soylerdıZaten öyle yapıyorum görmezden geliyorum ama içimde neler kopuyor
Evet üniye hazırlanıyorum
Zaten o kararlı ama ben evlenmiycem altın olsada istemiyorum o adamıOkumak için evden ayrilman dışında aklıma bişey gelmedi
Akraba evliliği zaten yapma o kişi çok iyi olsa da yapma.
Baban o kafadaysa istediğin kadar olmaz de ama zorla evlendirecek gibi duruyor.
Kendini kurtanman lazım bu durumda.
İsteme geldiklerinde de söyle amca tarafına istemiyorum diye en azından bilsinler.
Sınavına odaklan kazan ve kendi hayatini kurtar diyebilirim sadece.
Çok zor çok üzüldüm
annemi yere göğe sığdıramamak değilde acıyordum ona ne olduda bu hale geldi diyeAnneni de yere göğe sığdıramiyordun, inşallah bu konudan sonra anlarsın
senin mutluluğunun kimse için bir kuruş değeri olmadigini. Belki bu olay ailene daha objektif bakmanı sağlar , babam üzülür - anam yalnız kalır diye kendi mutluluğunu ikinci plana atmaz tüm kararlarında bencil olursun.
Böyle insanlar bu dilden anlamaz asla, az çok yaşadım biliyorumGerekırse babanı kafaya al, babacıgım meslegımı elime alıp senı rahat ettırecegım vs idare et, ne yap yap okula at kendını
Belkı yapısı boyleyse dedım, yoksa haklısınız ben de bılıyorum. İnsallah atar kendını bır okulaBöyle insanlar bu dilden anlamaz asla, az çok yaşadım biliyorum
Babam o dilden anlamaz çok sert biriGerekırse babanı kafaya al, babacıgım meslegımı elime alıp senı rahat ettırecegım vs idare et, ne yap yap okula at kendını
Benim hedefim iyi bir üni hemen çalısabilmek içinMerhamet dizisindeki kızı hatırlıyormusun, sen de yaparsın, 2 yıllık vs at kendını. Baban okumana karsı degıl sanırım, olsa acıkca soylerdı
Boşversene. Ne aciyacaksin. Kadın kendine acimadığı gibi 'kizim benim çektiklerimi çeksin,beter olsun, sürünsün' diyor, sana da acımıyor. Bundan sonra bunu bil de değer ver (yani verme) . Kendi lehine olan karlarında onları düşünme sakın, yap geç .annemi yere göğe sığdıramamak değilde acıyordum ona ne olduda bu hale geldi diye
Onun dışında içimde zerre muhabbet yoktu ona karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?