Akraba evliliği...

Kız insan bir teşekkür eder.

Yarın telefonunu açabilir, konuşabilir miymişsin? Ne zaman müsait olursun?
Şimdi gördüm mesajını yarın konuşabilirmiyim bilmiyorum
Ama avukat filan şimdilik yapmayacagım biraz daha beklemeyi düşünüyorum yoksa mahvolurum

Şimdi gördüm mesajını yarın konuşabilirmiyim bilmiyorum
Ama avukat filan şimdilik yapmayacagım biraz daha beklemeyi düşünüyorum yoksa mahvolurum
Hiç bişey olmaz, onlar sana yol gösterecekler zaten, yardım edecekler. Bana herhangi bir bilgi vermene de gerek yok. Emniyetle koordine çalıştıkları için bulurlar seni zaten. Yukarıda taciz ya da tecavüz girişimi gibi birşeyler de yazmışsın. Bu da elini güçlendirir. Ulaşacaklar sana.

Hiç bişey olmaz, onlar sana yol gösterecekler zaten, yardım edecekler. Bana herhangi bir bilgi vermene de gerek yok. Emniyetle koordine çalıştıkları için bulurlar seni zaten. Yukarıda taciz ya da tecavüz girişimi gibi birşeyler de yazmışsın. Bu da elini güçlendirir. Ulaşacaklar sana.
yapma böyle bir şey hayatımı mahvedersin ben istesem şikayet ederim ama bekliyorum belki vazgeçerler diye vazgeçmeseler ben zaten gidicem
Sınava hazırlanıyorum

yapma böyle bir şey hayatımı mahvedersin ben istesem şikayet ederim ama bekliyorum belki vazgeçerler diye vazgeçmeseler ben zaten gidicem
Sınava hazırlanıyorum
Ailenin haberi olmayacak merak etme. Seni ordan kurtarana, çözüm bulana kadar gizlerler. Tecavüz girişimi var konunda. Buna seyirci kalınmaz.

Yaaa ben seni çok sevdim 💕 Minnoş 💐🥰

İyi akşamlar konuyu kısa tutmaya çalışıcam
Bugün babam evlilik konusunu açtı ben tabii evlenmek hiç istemiyorum sınava hazırlanıyorum zaten ve o benim evlenmek istemediğimi biliyor
Amcamın oğlunu ima etti evlenmem için ben kesinlikle olmaz dedim evlenmek istemiyorum hele o adamla asla dedim.Amcamın oğlu da bu arada 25 yaşında herkesin yaka silktiği Psikopatlardan beter biri çocukken çok iyiydik beraber büyüdük diyebilirim ama o hep bana karşı farklıydı yani gözümün içine bakıyordu sürekli diğer erkek kuzenlerimle bile konuşmamı asla istemezdi o derece kıskanç,korumacıydı çocukken bile babasına(amcama) çekmiş çok fena biriydi.gözü döndüğü zaman kendine bile acımazdı 1 sene önce ne olduysa cinnet geçirdi benzin döküp iş yerini yaktı o derece bir insan.Ama babam beni bunla evlendirmek istiyor neymiş beni seviyormuş çocukluktan beri,yabancıyla evlenemezmişim,yeğeniymiş yabancıya gitmeyeyim miş zenginmiş bana gözü gibi bakarmış bilmem ne.Babama yeğenin nasıl biri bilmiyomusun dedim cevabı"sen ondan daha betersin"oldu.Evlenmek istemiyorum evleneceksin diyo bana bu kafayla sınavada odaklanamıyorum allah bullak oldum resmen nasıl kurtulucam ya gelip istiycekmiş haftaya

zaten yakın zamanda Memleketimize Şırnağa amcamların yanına taşınacağız ben istemiyorum Şırnağa gitmeyi ama babam gideceğiz diyo Ben zaten Şırnakta doğdum büyüdüm kurtulamıyorum oradan
Ama daha çocukken bile bir yaramazlık yaptığımda şunu evlendirelim gitsin derdi şakamı gerçekmi bilmiyorum ama ciddi söylerdi bu sebeple bende bir şey oluştu evlilik konusu her açıldığında bir düğün bile olduğunda elim ayağım titrer kan ter içinde kalırım her zaman
İçime bir korku girer etrafımdakiler neden böylesin evlilik normal bişey bizde evliyiz filan desede bu benim titrememe korkmama engel olmaz
12 yaşındayken bile babam sürekli böyle konuşurdu yok evlendirelim filan şaka veya ciddi ben bir kere böyle olduysam şaka olsa bile anlamı yok.

Ve ben evlenmek istemiyorum
Hele Şırnağa dönmeyi hiç istemiyorum ne yapıcam ben...
Asla kabul etme, gerekirse devlete sığın o evden kaç..

Sınava hazırlanıyorum
İçinde bulunduğun durumdan daha kötüsü olamaz bence , hatta belki ailen de korkar çekinir seni evlendirmezler

Eğitim hayatım devam ediyor,çevrem yok sınava çalışıyorum,keyfime göre gidip gelemiyorum,karışan bazen var,maddi anlamda yaşıyoruz işte,benden beklentileri okumam,sorumluğum sadece kendim
Böyle bakınca eksiler daha fazla ahahaha

Bence bu durumu avantaja çevirin 😂 eviniz size ait ,karışan eden yok ,kocan var ahahahhah😂bu gece nedensiz bir şekilde gülüyorum kendi kendime yanlış anlamayın sakın
Yani iyi tarafından bakın kendi hayatınızı yaşıyorsunuz artık e birazda relax olsanız müthiş olur

Hele birde çalışan bayanlara evlilik tam bi kabus

Ben bu üyeyi görmedim

Acaba su yazdiklarin icin gorememis olabilir misin? Bu konu ve bu yazdiklarin celisiyor sanki.

Kimse seni evliliğe hele ki istemediğim biriyle evlenmeye zorlayamaz. Korkma veri kararlarının arkasında dur. Bahsettiğin kuzenine mesaj at güzel dille bu işin olmayacağını kendi aramızda halledelim de. Başkasını seviyorum beni anlamamı bekliyorum senden deyip suyuna git. Ve sınavına geleceğine odaklan
Ay böyle birşey yaparsa bu manyak daha da dellenmez mi? Kızı kaçırıp tecavüze falan yeltenir namus mevzusundan evlenmek zorunda kalır va diyerek.
Bence sakin dur konu sahibi,inatlaşma ,bu sefer kaçarsın gidersin diye işlemleri hızlandırmaya çalışabilirler,yada manyak kuzen başka şeyler yapmaya yeltenebilir yukarıda yazdığım gibi,sen okulu kazanmaya bak,ne babanı ne manyak kuzenini de sinirlendirmeden sakin sakin dersine çalış,baktın işlemleri hızlandırmaya çalışıyorlar o zaman devlete siğınırsın,son ana kadar hiç mi birşey yapamadın,nikah masasında hayır der söylersin memura zorla evlendirmeye çalışıyorlar diye ama şu an sakin ve damarlarına basmadan planlama yapman gerek.
Biraz yavaştan almalarını sağla yeter. Baba ben sınava hazırlanıyorum bu ara konuşmasak,sınavdan sonra konuşsak olur mu ? Vb şekilde hayır demeden idare et durumu şu an. Kabul ettin sanarlarsa yada inatlaşmazsan durulurlar muhtemelen babanda kuzeninde.

İçinde bulunduğun durumdan daha kötüsü olamaz bence , hatta belki ailen de korkar çekinir seni evlendirmezler
Ayrıca onca şey denenmiş olmamışta İsa Mesih mi gelecek bu arada . Onu mu bekliyorsun ? Gerçekten ciddi tedbir alınması lazım , senin korunman lazım

Y

Ya allah aşkına nasıl olmayacak başımımı yakmak istiyorsun bende biliyorum şikayet etmeyi ama bekliyorum belki vazgeçerler de gerek kalmaz diye
20 yaşında bir genç kızı zorla evlendirme, tehdit eden psikopat adam ve tecavüz girişimi var konunda. Zaten bu şartlar altında müdahale edilmeli duruma.

20 yaşında bir genç kızı zorla evlendirme, tehdit eden psikopat adam ve tecavüz girişimi var konunda. Zaten bu şartlar altında müdahale edilmeli duruma.
Eğer mahvolmamı istiyorsan yap.Hayatımı mahvetme kimse beni zorla evlendiremez benimde aklım var şikayet edebilirim ama ben bekliyorum sınavıma çalışıyorum planlarım var zaten psikolojim yerlerde bide siz çıkmayın burada dertleşecek birilerini arıyorum hayatımı mahvedin demiyorum.
Kaç yaşında insanım çocuk değilim bu benim hayatım ha siz böyle birşey yaparsanızda hakkımı helal etmiyorum çünkü ben belki vazgeçerlerde buna gerek kalmaz diyorum
Kararlarıma saygı duyun!

İşte babam da onu savunuyor manyak diyorum sende manyaksın diyor bana
Bide onda şu zihniyet de var köşeye sıkıştırsam filan mecbur benimle evlenir diye düşünüyor bir kere denedi suratını boynunu hep parçaladım vazgecmiyor
Sırf evleneyim diye servetini üzerime bile yapmayı teklif etti nasıl bir sevgidir ki senelerdir vazgeçmedi benden
Neden sevmiyorsun neden istemiyorsun param var yakışıklıyım vb saydı durdu okumak istiyorum dedim evlenincede okuturum seni diyor ama inanmıyorum ona çok kıskanç biri kaldıki olursa ne yazar ki sevmiyorum onu.Onunla aynı8 evde aynı yatakta olmayı düşünemiyorum
altın olsada istemiyorum
istanbulda kazanırsam size söylerim çok sağolun Allah razı olsun

İkidir koseye sikistirmak diyorsunuz bu yorumunuzda anlam verebildim tecavuz etmeye calisiyor neden köşeye sikistirmak diyorsunuz tecavuz demiyorsunuz. Bazi yorumlariniz filan sanki bunca şeyi çokta ciddiye almiyor gibisiniz yani siradan şeyler anlatiyor gibi haliniz var. 😳

Back
X