- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.354
- 23
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Ya nasıl evlendirecekler imza atma hayır de. Öldürürler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunu üyesi olduğum kadın derneklerine ve bu işlerle ilgilenen avukat arkadaşlarıma bildiriyorum. Yarın falan ulaşırlar sana. Okumak isteyen kız çocuğunu böyle bir babanın eline bırakmayız. Merak etme...Zaten ondan korkuyorum şimdi bile neler yapıyor
zaten dogu karadenizde bir kesim ve guney doguda bir kesim ayni seyin laciverti ama sorsan iki tarafta birbirinden nefret ederDoğu ne alaka,karadenizlilerde de cok akraba evliliği,teyze kızı ile evleniyor onlardan cogunlukla. Yani bolgeye bakmiyor bu isler
Hayır maddi bir şey yok sadece yabancıyla evlenmemi istemiyor babam yeğenimden başkasına vermem diyor
Amcamın oğlu zaten babama demiş başkasına asla bırakmam babamda bu kafada
Eee baban arkanda durmadıktan sonra sana kafaya takmakta saplantı yapmakta bi sakınca görmüyor ki adi sapık. Senin baban baba olsa sahip çıkardı sana. İnan ki çok endişelendim senin için. İstanbul'da bir okul kazanırsan yaz bana yurt ayarlamanda vs yardımcı olurum seve seve hatta iş de buluruz part time vs. Yeter ki kurtar kendini o insanlardan.Anneme diyorum oda evlen yine olursun diyor o psikopatın elinde ne okuması ya biri bana baksa öldürür beni o derece
Benim planım zaten okulu kazanıp kaçıp gitmekti ders çalışıyorum şimdi resmen gözlerim kararıyor
Senelerdir gözü benden başkasını görmüyor bende dedim geçicidir başkasını bulur ama yok bana seni asla kimseye vermem diyor
Konuştum en az yüz kere yumuşak konuştum olmadı sert konuştum olmadı benimsin diyo başka bişey demiyoAllah yardımcınız olsun, okul kazanmak pek kurtarıcı gözükmüyor sizin durumunuzda . Sonuçta aileniz nerde okuduğunuzu bilecek . Tercihlerimi kimseye söylemem diyemezsiniz . Kimseyi de kandıramazsınız.
Acaba psikolojik destek mi alsa kuzeniniz .
Karşınıza alsanız , beni aslında sevdiğini düşünmüyorum bence bu bir takıntı deyip tedaviye yönlendirseniz . Kırmızı odadaki Nazlı gibi olur belki .
Ona da yazık . Belki gerçekten hasta . Belki sakinleşecek .
Kaçmakla bir yere varamazsınız . Burda oğlan tedavi olacak ve normalleşecek .
İşte babam da onu savunuyor manyak diyorum sende manyaksın diyor banaEee baban arkanda durmadıktan sonra sana kafaya takmakta saplantı yapmakta bi sakınca görmüyor ki adi sapık. Senin baban baba olsa sahip çıkardı sana. İnan ki çok endişelendim senin için. İstanbul'da bir okul kazanırsan yaz bana yurt ayarlamanda vs yardımcı olurum seve seve hatta iş de buluruz part time vs. Yeter ki kurtar kendini o insanlardan.
O zaman bir kadın doğumcudan yardım isteyeceksin . Ailene bu kızın çocuğu olmaz gibi bir şey söylesin. Assssslllla olmaz gibi bir şey desin( Derler mi bilmiyorum) o zaman vaz geçer belki . Soyunu devam ettiremeyeceği için belki vaz geçer . Ama sonrası nasıl olur bilemiyorum.Konuştum en az yüz kere yumuşak konuştum olmadı sert konuştum olmadı benimsin diyo başka bişey demiyo
Yıllardır böyle benden başkasını görmüyor gözü bir kere yalandan başkasını seviyorum dedim hüngür hüngür ağladı cinnet geçirdi resmen vazgeçmiyor neden sevmiyorsun diyor evlensek seversin diyor
Adam kaç kere psikologa gitti ama yok vazgecmiyor
Ne yazık ya kaç kere köşeye sıkıştırdı
Psikolok filan olmuyor o öyle
Kız insan bir teşekkür eder.İşte babam da onu savunuyor manyak diyorum sende manyaksın diyor bana
Bide onda şu zihniyet de var köşeye sıkıştırsam filan mecbur benimle evlenir diye düşünüyor bir kere denedi suratını boynunu hep parçaladım vazgecmiyor
Sırf evleneyim diye servetini üzerime bile yapmayı teklif etti nasıl bir sevgidir ki senelerdir vazgeçmedi benden
Neden sevmiyorsun neden istemiyorsun param var yakışıklıyım vb saydı durdu okumak istiyorum dedim evlenincede okuturum seni diyor ama inanmıyorum ona çok kıskanç biri kaldıki olursa ne yazar ki sevmiyorum onu.Onunla aynı8 evde aynı yatakta olmayı düşünemiyorum
altın olsada istemiyorum
istanbulda kazanırsam size söylerim çok sağolun Allah razı olsun
Hayır giremedim malesefBu yil sınava girmediniz mi gelen yere mi gitseniz acaba
Çok idealist değilde çalışabileceğim bir meslek olsa yeter hayalimi sonraya erteledimBu arada çok idealist falan olmaya çalışma İstanbul'da tutan iyi kötü tüm bölümleri yaz ya da Ankara'da. Büyük şehirler olsun İzmir de olabilir. Gerekirse bi yurda yerleşince kendi istediğin bölüm için hazırlanırsın. Şimdi sadece bir yere yerleşmeye bak hangi bölüm tutarsa yani
Çalışabileceğin olmasa bile yaz sen bi yurda yerleşirsin derslere gitmez yurtta tekrar hazırlanırsın o kolay iş hatta huzurun yerinde olur daha iyi çalışırsın. Büyük şehirleri yaz kesinlikleHayır giremedim malesef
Çok idealist değilde çalışabileceğim bir meslek olsa yeter hayalimi sonraya erteledim
Konunu üyesi olduğum kadın derneklerine ve bu işlerle ilgilenen avukat arkadaşlarıma bildiriyorum. Yarın falan ulaşırlar sana. Okumak isteyen kız çocuğunu böyle bir babanın eline bırakmayız. Merak etme...
Kız insan bir teşekkür eder.
Yarın telefonunu açabilir, konuşabilir miymişsin? Ne zaman müsait olursun?
Çocuk filan umrunda değil onun onu çok iyi tanıyorum umurumda dahi olmaz benim hamile kalamamamO zaman bir kadın doğumcudan yardım isteyeceksin . Ailene bu kızın çocuğu olmaz gibi bir şey söylesin. Assssslllla olmaz gibi bir şey desin( Derler mi bilmiyorum) o zaman vaz geçer belki . Soyunu devam ettiremeyeceği için belki vaz geçer . Ama sonrası nasıl olur bilemiyorum.
Yurtdışından biriyle evlenir olmadı oraya yerleşir bir daha da gelmezsin . Çocuğum var da demezsin .
Falcıya götür , sana büyü yapılmış desin mesela . Aslında sen bu kızı sevmiyorsun desin . Yalandan büyü bozma vs yapsın
Okulumu bitirince seninle evleneceğim de , zaman kazanmış olursun , okutmaya niyetliyse hatta özelden güzel bir bölüm yaz . Ödesin paranı pislik adam. Mezuniyetin ertesi günü de kaç git . İzini kaybettir .
Hiç olmadı gerçekten polise git , kimliğini karartsınlar , seni bulamasın kimse .
Film gibi bir hayat gerçekten tavsiyelerim tükendi . Gerçekten bu adam senden vaz geçmediği sürece ailen seni buna .
Ben bu üyeyi görmedim@Student0202 bu mesajlari gormediniz mi? Yoksa mutluluktan nutkunuz mu tutuldu? Gorseydiniz bence tesekkur ederdiniz.