- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
- Konu Sahibi bitli prenses
-
Bu kadar çok tepki vermelerini gerektirecek bir olay yok ortada..
Acaba bunu sizinle tartışmak için bahane mi bildiler?
Daha önceden hiç sorun yaşamış mıydınız?
Başıma böyle bir iş gelse direkt şikayet ederdim kim olursa olsun..
çok gücüme gitti dünden beri kafam yerinde değil sıradan biri olsa takmam akrabayız evlerimiz karşılıklı her dakka görüyoruz birbirimizi ama hiç bir terbiyesizlik,saygısızlık yapmadığım halde karısının çıkıp bana terbiyesiz diye bağırması çok gücüme gitti önümüz bayram babam bu olaydan sonra gelmesinler kapıma bir daha dedi bu kadar kolay mı birbirini kırmak ben kalp kırmaktan korkarım ama onlar bana eşimin yanında bağırdılar.
O ne biçim kuzen öyle
Çok severdim yazmasan , aileleriniz de kopukluk var sanacaktım eskilerden beri.. Tuhaf..
Günümüzde akrabalık ilişkileri de bir çok şey gibi yitip tükenmekte maalesef.. Akraba bile olmasa komşu bu yaa.. Çok saçma..
Zaten direkle filan uğraşıp durduğuna göre sıyırmış o.. Yıkmışlar bi daha dikmiş , durum vahim..
Siz ailece görüşmüyor muyuduz?
Samimi değilsiniz anladığım kadarıyla..
Gerçi kuzen dediğiniz vakit genç bir insan düşünmüştüm ben..
Akraba mı akrep mi ???
Ruh hastası bence...bulaşmayın.
annemle babamlada konuşmaları hiç hoş değil babam büyük olduğu için alttan alıyo cahilliğine veriyor zaten annem babamlada sorunu olsa beni bağlamazki yani onlar yüzündende olsa bağrılacak bişey yapmadım ben...
hayır ailece görüşüyoruz annemlerde aynı mahallede annem börek yapar bir tepside onlara yapıp hadi götür kızım der samimiyiz yani ama neden nem kaptılar anlamadım.bu arada kendisi babamdan dört beş yaş küçük babam yaşında nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?