- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Eşimin teyzesinin kızı ( bir türlü ısınamadım) eşimle hep brbrlerine laf sokarlar her yerde neyse kız daha geçen beraber şuraya buraya gdelim dedi bana.. Üç.gün üst üste bayram ve yakın dşye annesi dolayısı ile görüştük o günde işte eşimin akrabasının evinde ailecek buluşcaktık.. Ben ona hçbişy yapmadığım halde yüzüme bile bakmadı merhaba demedi.. Bütün gün konuşmadı ve denize girerken de ayrı yerden girdi annesiyle gderken de hoşçakal demedi yine bakmadı.. Onlar gidince işte bütün gün yüzü asıktı ne olduki dedim. Kayınvalidem bi anda bana senin de yüzün asıktı bilmem ne dedi bana. Suratım asık filan değildi. Eşim de yeğenini korumak için benim karıma laf söyleyemezsin dedi. Neyse kayınvalidem içinde ne varsa döktü.. Bir sürü laf soktu sonunda anlaştık ama o kız yüzünden herkesib arası bozuldu.. Kendisi 31 yaşında evlenmek istiyor ama sevgilisi yok her seferinde işte bnm de olsa ben de böle bi sevgiye sahip olsam diyor.. Neyse işte mesela benim giyinişimi beğeniyor belli ama mesela geçen aa elbise giymiş dedi yüzüme ama güzel olmuş filan demedi. Herkes çok gzl dedi filan. Bi de dini konuya grmycem hiç kendisi ramazanda içki içip bizim yanımızda bizimle dalga geçer gibi aa ben hiç yapıyor muyum ramazan da içki içilir mi diyip ağız göz yaptı. Sonra ben onların evde namaz vakti gelmişti daha da çok oturcaz diye mecbur kıldım.. Ben görmedim ama ben diğer odada kılarken eşim görmüş bana bakıp bakıp bu npıyo ya böle filan demiş. Sonra internette filan doğum günü fotoğraflarımı beğenip altına doğum günün kutlu olsun bile yazmadı.. Özellikle fotoğraflarımı beğenmiyor.. Beğenmk zorunda değil zaten de özellikle olduğunu anlıyorum..
Neyse işte bn zaten onu sevmiyorum hisler karışıklıklı sanırım.. Eşim diyor ki kendi evlenmediği için bizi kıskanıyor çatlıyor anlamadın mı hala diyor.. Düşündüm hiçbişey yapmadığım halde bana ndn surat astı o gün anlamadım sizce de kıskanıyor mu?
Neyse işte bn zaten onu sevmiyorum hisler karışıklıklı sanırım.. Eşim diyor ki kendi evlenmediği için bizi kıskanıyor çatlıyor anlamadın mı hala diyor.. Düşündüm hiçbişey yapmadığım halde bana ndn surat astı o gün anlamadım sizce de kıskanıyor mu?