- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
Bazen hemcinslerimi gerçekten anlamıyorumüç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
senin ne işin var o akrabalarda ,hangi sıfatla neden şehir şehir?üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
sanal sanal mı geziyolar bu şehirleri şinciksen hiç bana teklif gelmiyo diye üzülen
sevgilim yok diye sızlanan kız değil misin
bu üç yıllık ilişki nerden çıktı şimdi?
yoksa sanal sevgilinden mi bahsediyorsun?
valla öyle yapıyolar herhaldesanal sanal mı geziyolar bu şehirleri şincik
e bir fake üyenin daha sonuna geldik o vakıt yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliriz yeni üyeliklerle arkadaşı yeni yeni konularla topiklerimize bekleriz.valla öyle yapıyolar herhalde
bak hemen de çevrimdışı olmuş :)
sen hiç bana teklif gelmiyo diye üzülen
sevgilim yok diye sızlanan kız değil misin
bu üç yıllık ilişki nerden çıktı şimdi?
yoksa sanal sevgilinden mi bahsediyorsun?
office .!.:hem lise, hem tıp, hem diş hekimliğini bir arada okuyor olsak bizim de kafamız karışırdı
ee kk da takılan hatunlar gerizekalıdır kafasını yaşıyorsa ondan böyle salaklaşmıştır yoksa aslında zekasında sorun yoktur kesin kesin...Biraz usturuplu salla be arkadaşım!
ee kk da takılan hatunlar gerizekalıdır kafasını yaşıyorsa ondan böyle salaklaşmıştır yoksa aslında zekasında sorun yoktur kesin kesin...
haklısın canım :)hem lise, hem tıp, hem diş hekimliğini bir arada okuyor olsak bizim de kafamız karışırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?