akraba

vallahoyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
416
58
38
34
üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor

Demekki akrabalarıyla ilişkileri iyi. Bunun sizle ne gibi bi ilgisi olabilir ki. Ben de evlenmeden önce haftada en az birgün akrabalarimla olurdum. Simdi bile uzak olmasam haftada bir gidesim var.

Evlenince onun memleketine yerleşmeyecekseniz eğer bırakın istediğini yapsın.

üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
Bazen hemcinslerimi gerçekten anlamıyorum arkadaşlarıyla barda cafede sağda solda takılmiyo ya daha ne olsun

senin ne işin var o akrabalarda ,hangi sıfatla neden şehir şehir?

ilişki üç yıllık öncesinde teklif bekliyor,sonra okula gidiyor,bi ara aşırı yalnız,bi ara koktuğunun dedikodusu yapılıyor,bi ara sevgilisi ilk defa görüşmeye geliyor ,şimdi de her hafta akrabalarda geziliyor..aracınız Euro dizel mi acep?

valla öyle yapıyolar herhalde
bak hemen de çevrimdışı olmuş :)
e bir fake üyenin daha sonuna geldik o vakıt yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliriz yeni üyeliklerle arkadaşı yeni yeni konularla topiklerimize bekleriz.

sen hiç bana teklif gelmiyo diye üzülen
sevgilim yok diye sızlanan kız değil misin
bu üç yıllık ilişki nerden çıktı şimdi?
yoksa sanal sevgilinden mi bahsediyorsun?

hem lise, hem tıp, hem diş hekimliğini bir arada okuyor olsak bizim de kafamız karışırdı

hem lise, hem tıp, hem diş hekimliğini bir arada okuyor olsak bizim de kafamız karışırdı
haklısın canım :)
bi de bu arkadaş bunları yaparken evlenip boşanmış
kişisel bilgilerinde BOŞANDIM yazıyor
bayağı marifetliymiş :)

Akrabaları yakın mı birbirine?
Benim eşimin ailesi ve akrabaları (amcalar,hala) bir sokakta olduğu için her hafta gitmese bile uğrar.
Benim için problem olmuyor. Ben gitmek istemezsem gitmiyorum eşim de ısrar etmiyor onlara uygun bir şey söylüyor. Kimin ne dediği önemli değil benim için.

Evlendikten sonra seni zorlamazsa onlar da zırt pırt size gelmezlerse sorun olmaz.

Henüz nişanlı falan degilsiniz ama bunu şimdiden uygun bir dille konuş ağzını ara. Benim evde veya dışarıda işim olur müsait olmam. Plan yaparım seninle başbaşa oturmak isterim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…