akraba

sen hiç bana teklif gelmiyo diye üzülen
sevgilim yok diye sızlanan kız değil misin
bu üç yıllık ilişki nerden çıktı şimdi?
yoksa sanal sevgilinden mi bahsediyorsun?

Saf mıyım neyim? Hiç geçmişe bakmadan yorum yazıyorum.

Ben bir sorun olduğunda acaba bu sorun mu gerçekten diye kırk kere düşünüp vazgeçerken millet habire sallıyor.

Saf mıyım neyim? Hiç geçmişe bakmadan yorum yazıyorum.

Ben bir sorun olduğunda acaba bu sorun mu gerçekten diye kırk kere düşünüp vazgeçerken millet habire sallıyor.
est. iyi niyet diyelim
eskiden bende öyleydim
ama burayı saldım çayıra kullananları gördükçe şüpheci bişey olup çıktım :)

üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor

senği bırakıp yanlız mı gidiyor
akrabalıklarının derecesi nedir
annesine babasına mı amcasına halasınamı
yoksa emmioğlu kuzen dayı çocuğuna filan mı gidiyor
sen bu gidişlerin ardında şüphedemi kalıyorsun
gittiği zamanlar evinize olumsuz yansımalarlamı dönüyor

şikayetin tam olarak nedir
?????

insan aktrabaları ile görüşürüz
hele bazı kültürlerde bu bağ çok sağlamdır
artniyet yoksa sana zararı yoksa
ya kendin de eşlik et
yada bunu konu halne getirip sorunlaştırma

sen hiç bana teklif gelmiyo diye üzülen
sevgilim yok diye sızlanan kız değil misin
bu üç yıllık ilişki nerden çıktı şimdi?
yoksa sanal sevgilinden mi bahsediyorsun?

upssss
o muydu bu
bende saf saf yorum yaptım
amacı ne ki bu insan ların ben anlamadım

acaba teklifsizmi başladı ilişkileri
:)

3 yillik iliski?
Okuldaki birinden hoslanman?
Kimse tarafindan begenilmeyen ve teklif almayan biri olman?

Bu konular actigin konularin yarisi bile degil. Nerden buluyorsun bu senoryolari

üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor

Böbreklerine sahip çık. Sevgilin, akrabalarınla böbrek işine girmiş anladığım kadarıyla çünkü.

Daha 1 ekimde teklif almiyorum diye konu acmissiniz, sonra faceden sevgili dün ayrildik diye, 8 ekim teklif almis gibi bi konu, araya bi koku muhabbeti, sonra sevgiliniz sizin sehre geliyordu, simdide 3 yillik bi iliski ve akraba sorunsali....
Haaa anladim sizin sehre gelecekti akrabalari tercih etti 3 yillik sevgili, sizde o hep böyle diye baska tekliflere aciktiniz ama gelmiyordu, sonra geldi siz sevgilinizle yine iyi oldugunuz, hem zaten hoslandiginiz cocukta sizin koktugunuzu iddia ediyordu.....

Usendim acilan konulari yazmaya.
Breaking miydi neydi öyle bi uye vardi.
Bari o destekli atiyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…