- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi vallahoyle
-
sen hiç bana teklif gelmiyo diye üzülen
sevgilim yok diye sızlanan kız değil misin
bu üç yıllık ilişki nerden çıktı şimdi?
yoksa sanal sevgilinden mi bahsediyorsun?
est. iyi niyet diyelimSaf mıyım neyim? Hiç geçmişe bakmadan yorum yazıyorum.
Ben bir sorun olduğunda acaba bu sorun mu gerçekten diye kırk kere düşünüp vazgeçerken millet habire sallıyor.
üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
sen hiç bana teklif gelmiyo diye üzülen
sevgilim yok diye sızlanan kız değil misin
bu üç yıllık ilişki nerden çıktı şimdi?
yoksa sanal sevgilinden mi bahsediyorsun?
bizide sallamıyor yani hahahayy..siz yaza durun arkadaş bdv de sörf yapsın
üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
ne alaka ya konularimi düzgun okuyunHepiniz yanılıyosunuz. Bu arkadasin bir sevgilisi var. Ama adamin bundan haberi yok.
Siz actiginiz konulari düzgün okudunuz mu?ne alaka ya konularimi düzgun okuyun
Usendim acilan konulari yazmaya.Daha 1 ekimde teklif almiyorum diye konu acmissiniz, sonra faceden sevgili dün ayrildik diye, 8 ekim teklif almis gibi bi konu, araya bi koku muhabbeti, sonra sevgiliniz sizin sehre geliyordu, simdide 3 yillik bi iliski ve akraba sorunsali....
Haaa anladim sizin sehre gelecekti akrabalari tercih etti 3 yillik sevgili, sizde o hep böyle diye baska tekliflere aciktiniz ama gelmiyordu, sonra geldi siz sevgilinizle yine iyi oldugunuz, hem zaten hoslandiginiz cocukta sizin koktugunuzu iddia ediyordu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?