- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi vallahoyle
-
Okuduk da öyle şizofren olduğuna karar verdik zaten.ne alaka ya konularimi düzgun okuyun
bunu kib lerken ne yazcaz yahu..
halısulasyonlu fake
Alzheimerli fake
sizofrenik fake
kırık fake
ne alaka ya konularimi düzgun okuyun
Hanımefendi eğer sosyolojik bir araştırma için hikayeler uydurup burdaki tepkiyi ve yorumları ölçmek istiyorsanız daha sağlam ve tutarlı hikayelerle gelmeniz lazım.
Uf. Türkiye'deki akademisyenlerin hali içimi acıtıyor resmen.
heh sen bunu dedin ya şimdi liseli arkadaşımız evet aynı zamanda akademisyenim diyecek
bu ne biçim konusma ya nasil banlanmiyorsunuz anlamadim zilli ne demekse.ayrica seninle dalga geçtigim halde nesen yerine geliyorsa ne alaKiz zilli ne ara sevgili yaptin yinesen konu acinca benim nesem yerine geliyor yahu vallah oyle degil
sen niye banlanmıyorsun biz şu an 5345online üye onu merak ediyoruz asılbu ne biçim konusma ya nasil banlanmiyorsunuz anlamadim zilli ne demekse.ayrica seninle dalga geçtigim halde nesen yerine geliyorsa ne ala
ya benim konularim uydurma degilki niye banlaniyimsen niye banlanmıyorsun biz şu an 5345online üye onu merak ediyoruz asıl
banlansa nolcak 2 güne yeni senaryolarla geliyor..kokunu kurutmuyolarkisen niye banlanmıyorsun biz şu an 5345online üye onu merak ediyoruz asıl
bu ne biçim konusma ya nasil banlanmiyorsunuz anlamadim zilli ne demekse.ayrica seninle dalga geçtigim halde nesen yerine geliyorsa ne ala
Haftada 1 gün çok mu gerçekten akrabalarına zaman ayırması için?üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?