akraba

ya benim konularim uydurma degilki niye banlaniyim
e iyi o zaman sen aslında kimsin bi de hele..yaşın kaç,okuyon mu sevgilin kim..hem öğrenci hem tıpçı hem diş hekimi olmayı nasıl beceriyorsun mesela..kimse hayatıma girmiyor diye bangır bangır bağırıken ekim ayı içinde 3 yıllık sevgilin yumurtadan mı çıkıyor bir de onu anlat tamam ben burda eşşekler gibi anırcam.

Melek Subaşı Mode: On
Sen diş hekimliği sen tıp okumuyor muydun? Sen palavereyi bırahhh.

Melek Subaşı Mode: Off
ya biraz zeka olsa anlardin kokma olayi lisede olan bi olay ve oraya yazdim zaten konumu dikkatli okusaydin anlardin ve tıp okuyorum ayrica sevgilim o yazdigim sürede yoktu ve sanaldan olan bisey var onun haricinde teklif almadim dedim nasil okuyosunuz konulari anlamiyorumki

işte bunlar hep akraba evliliği..
ya sen de konulara alayci yaklasarak farkli bir tarzinin oldugunu saniyorsun ama farkli olmak için çaba harcadigin okadar belliki lisedeki ergenler gibi laf koyma çabalarin var

üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor

Bu ne yaa böyle haftada birgün akrabasina gitmesi ile seni onemsememek arasında nasıl bağlantı yaptın. .Eğer gerçekten akrabasina gittiğinden eminsen tabii,

Diş hekimliği ve tıp fakültesi aynı bünyede mi görev yapıyor,ikisi birleştide bizim mi haberimiz yok.

Aaaa, ayıp ediyorsun ama Fake Naz. KK olarak önceki konunda diş hekimliği okurken birden nasıl tıpa geçtiğini merak ettik sadece.

adam senin yanına gelmeye erinirken akrabalarına mı gidiyor? Sanaldaki sevgilinse nasıl beraber gidiyorsunuz akrabalara? Diş Hekimliği ile Tıp Fakültesi ne zaman birleşti? Sen geçen kokuyorsun diye konu açtın şimdi lisedeyken diye tırıvırı yapıyorsun mesajlarını okuduk gayet güncel ve şimdiki zaman diliminde yazmışsın.

Okuduğun tıp fakültesinin ruh ve sinir hastalıkları bölümüne görün derim sen

haftada birgun akrabalarinda.farkli sehirlerdeyiz yazdim ve burdan akrabalarina birlikte gittigimiz anlamini cikaran bi insan diger butun konulari da yanlis anlamis bence once okuumayi ogrenmelisiniz

haftada birgun akrabalarinda.farkli sehirlerdeyiz yazdim ve burdan akrabalarina birlikte gittigimiz anlamini cikaran bi insan diger butun konulari da yanlis anlamis bence once okuumayi ogrenmelisiniz
sen noktalama işaretlerini öğrenirsen ....
sorun bizim okumamızda değil senin ifade bozukluğunda ,yazdığın başlangıcı dön dolaş oku bol bol hatalı yeri bulman uzun zamanını almaz.

sen noktalama işaretlerini öğrenirsen ....
sorun bizim okumamızda değil senin ifade bozukluğunda ,yazdığın başlangıcı dön dolaş oku bol bol hatalı yeri bulman uzun zamanını almaz.
buradaki insanlar ve siz de mukemmelsiniz sanki ya burda yorum yapanlar kendilerinin mukemmel oldugunu saniyolar e tabi yorum yapmak terslemek kolay

üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor

Kuzum şu yazdığında mantıklı bir yan görebiliyor musun? Aynı şehirde olsanız anlarım benimle buluşmak yerine akrabalarını tercih ediyor diye sorun yaşamışsınızdır belki vs. Diye düşünürüm ama bu ne? Insanların haftada bir akrabalarıyla sosyalleşmesinin sizin önem derecenizle ne alakası var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…