- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi vallahoyle
-
e iyi o zaman sen aslında kimsin bi de hele..yaşın kaç,okuyon mu sevgilin kim..hem öğrenci hem tıpçı hem diş hekimi olmayı nasıl beceriyorsun mesela..kimse hayatıma girmiyor diye bangır bangır bağırıken ekim ayı içinde 3 yıllık sevgilin yumurtadan mı çıkıyor bir de onu anlat tamam ben burda eşşekler gibi anırcam.ya benim konularim uydurma degilki niye banlaniyim
Melek Subaşı Mode: Onya benim konularim uydurma degilki niye banlaniyim
ya biraz zeka olsa anlardin kokma olayi lisede olan bi olay ve oraya yazdim zaten konumu dikkatli okusaydin anlardin ve tıp okuyorum ayrica sevgilim o yazdigim sürede yoktu ve sanaldan olan bisey var onun haricinde teklif almadim dedim nasil okuyosunuz konulari anlamiyorumkiMelek Subaşı Mode: On
Sen diş hekimliği sen tıp okumuyor muydun? Sen palavereyi bırahhh.
Melek Subaşı Mode: Off
ya sen de konulara alayci yaklasarak farkli bir tarzinin oldugunu saniyorsun ama farkli olmak için çaba harcadigin okadar belliki lisedeki ergenler gibi laf koyma çabalarin varişte bunlar hep akraba evliliği..
ya sen de konulara alayci yaklasarak farkli bir tarzinin oldugunu saniyorsun ama farkli olmak için çaba harcadigin okadar belliki lisedeki ergenler gibi laf koyma çabalarin var
üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
Diş hekimliği ve tıp fakültesi aynı bünyede mi görev yapıyor,ikisi birleştide bizim mi haberimiz yok.ya biraz zeka olsa anlardin kokma olayi lisede olan bi olay ve oraya yazdim zaten konumu dikkatli okusaydin anlardin ve tıp okuyorum ayrica sevgilim o yazdigim sürede yoktu ve sanaldan olan bisey var onun haricinde teklif almadim dedim nasil okuyosunuz konulari anlamiyorumki
Aaaa, ayıp ediyorsun ama Fake Naz. KK olarak önceki konunda diş hekimliği okurken birden nasıl tıpa geçtiğini merak ettik sadece.ya biraz zeka olsa anlardin kokma olayi lisede olan bi olay ve oraya yazdim zaten konumu dikkatli okusaydin anlardin ve tıp okuyorum ayrica sevgilim o yazdigim sürede yoktu ve sanaldan olan bisey var onun haricinde teklif almadim dedim nasil okuyosunuz konulari anlamiyorumki
bu tarz onunya sen de konulara alayci yaklasarak farkli bir tarzinin oldugunu saniyorsun ama farkli olmak için çaba harcadigin okadar belliki lisedeki ergenler gibi laf koyma çabalarin var
var bi sapıklık ben çözemedim..1 ekimde konu acmissin teklif gelmiyor diye. 3 yillik iliskin varken teklif beklemek pek etik gelmedi bana...
haftada birgun akrabalarinda.farkli sehirlerdeyiz yazdim ve burdan akrabalarina birlikte gittigimiz anlamini cikaran bi insan diger butun konulari da yanlis anlamis bence once okuumayi ogrenmelisinizadam senin yanına gelmeye erinirken akrabalarına mı gidiyor? Sanaldaki sevgilinse nasıl beraber gidiyorsunuz akrabalara? Diş Hekimliği ile Tıp Fakültesi ne zaman birleşti? Sen geçen kokuyorsun diye konu açtın şimdi lisedeyken diye tırıvırı yapıyorsun mesajlarını okuduk gayet güncel ve şimdiki zaman diliminde yazmışsın.
Okuduğun tıp fakültesinin ruh ve sinir hastalıkları bölümüne görün derim sen
keske içseymişinİlk altı ay anne sütü şart arkadaşlar
sen noktalama işaretlerini öğrenirsen ....haftada birgun akrabalarinda.farkli sehirlerdeyiz yazdim ve burdan akrabalarina birlikte gittigimiz anlamini cikaran bi insan diger butun konulari da yanlis anlamis bence once okuumayi ogrenmelisiniz
Atara atar gidere gider arkadaş maşallah fake konularla insanların vakitlerini çalmayın lütfenkeske içseymişin
buradaki insanlar ve siz de mukemmelsiniz sanki ya burda yorum yapanlar kendilerinin mukemmel oldugunu saniyolar e tabi yorum yapmak terslemek kolaysen noktalama işaretlerini öğrenirsen ....
sorun bizim okumamızda değil senin ifade bozukluğunda ,yazdığın başlangıcı dön dolaş oku bol bol hatalı yeri bulman uzun zamanını almaz.
üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?