- Konu Sahibi banabenigeriver
el akrabadan daha has kanka olur buda benim sözüm olsun.barışmaya kalksa da kabul etme.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşuma giden bir söz vardı: içindeki ateşi kimseye anlatma, kimin odun atacağını bilemezsin. Kimseye kendine güvendiğin kadar güvenme kuzum. Burak için yansın ama kimse bilmesin. Insan bazen konuşacak dertleseck insan arıyor ama böyle bir zamanda malesef insan da kalmadı. Kendinizi bu konuda da suçlamayın. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. O ayıbını devam ettiriyor. O hayatınızda hiç olmamış hiç yokmuş gibi davranın. Allaha havale edin. Bir zaman sonra o esekligini anlayip size donecektir. Boyle insanlari bosverin. Zarardan baska bisey değiller.Abla gibi bildiğim benden iki yaş büyük bir kuzenim vardı.Aramıza bir kırgınlık girdi benim bir sözüme alındı ve konuşmadı benimle.Oysa ben o sözü söylediğimde beni anlayacağını düşündüm öyle olmadı malesef bu süreçte çocukları oldu hatta birine benim rüyamda gördüğüm ismi koymuştu.Bugün rüyamda gördüm onu aylar önce özür mesajı yazmıştım ona cevap vermemesine rağmen yine yazdım rüyam gibi herşey olacak birbirimizi anlayacağız sandım.Aile ilişkilerime kadar laf etti evli abimden yakınmıştım zamanında ona davranışlarından falan anlatmıştım benim ona dert yandığım şeyleri yüzüme vurdu sanki kendisinin ailesiyle ilişkisi dört dörtlükmüş gibi benim bir abimle sorunum varken onun ailesinin her ferdiyle sorunu var tabi bunu yüzüne vurmadım onun gibi.Sadece yok yere o kadar canımı sıktığımı onu yakın bildiğim için pişman olup konuyu bitirdim.Kendisi yurt dışında yaşıyor yüzyüze gelmemiz zor ve dönüştüğü kişiye resmen inanamadım... Birsürü akrabam varken en yakın bildiğim bana neler dedi... Var mı sizinde böyle yaşadığınız durumlar çok üzgünüm en çokta ona verdiğim değere çok üzgünüm...
Birde tutturmuş "Ya kırdığın kalbi Allah seviyorsa "diye böyle bir mantık var mı ya Allah'ın sevdiği kul ilan etmiş kendisini en çok bu sözüne sinir oldum sanki bir onun kalbi kırılıyor bir o insan geçen zamanda o kadar kafama taktığıma üzülüyorum hiç gerek yokmuş...Hoşuma giden bir söz vardı: içindeki ateşi kimseye anlatma, kimin odun atacağını bilemezsin. Kimseye kendine güvendiğin kadar güvenme kuzum. Burak için yansın ama kimse bilmesin. Insan bazen konuşacak dertleseck insan arıyor ama böyle bir zamanda malesef insan da kalmadı. Kendinizi bu konuda da suçlamayın. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. O ayıbını devam ettiriyor. O hayatınızda hiç olmamış hiç yokmuş gibi davranın. Allaha havale edin. Bir zaman sonra o esekligini anlayip size donecektir. Boyle insanlari bosverin. Zarardan baska bisey değiller.
Aynen ne dedin ?Özelden yazacağım.
Aynen öyle akrabadan çok yakın arkadaşlarım ablalarım var.Görürsem muhabbetim selamdan ötesi olmaz ki buda kimse aranızda birşey mi var diye sorgulamasın diye.Yengem beni çok takdir ediyormuş ona anlatıyormuş üç kızı var biri istediği gibi olamadı sen oldun diyor resmen bana kinlenmiş...el akrabadan daha has kanka olur buda benim sözüm olsun.barışmaya kalksa da kabul etme.![]()
Boşver hiç anlatmaya bile değmez bir cümleyle kötü olmuşum ne önemi var ki...Aynen ne dedin ?
Mesele ne ?
Hersey orada düğümleniyor.
Belki senin için basit bi mesele ama onun için çok önemli bir meseledir.
Aynen öyle yapacağımAkraba olduğu için elbet bigun karsilasicaksin ya düğünde ya cenazede. Sen insanlık yap Güleryüz göster merhaba merhaba bitti gerisi çok lazım değil bı kere vurdu bir kere daha vurur emin ol
Bir cümle de bir cümle yani taşıdığı anlam önemliBoşver hiç anlatmaya bile değmez bir cümleyle kötü olmuşum ne önemi var ki...
Ne kadar kötü birşey ya insan geçen zamana verdiği değere üzülüyor hani el değil ki yüzyüze bakacak aynı kandan olan insanlar bunları neden yapar hiç aklım almıyor.Ben de yaşadım. Pek muhattabım yok ama bundan iki sene evveline kadar teyzemin kızıyla çok dertleşip sohbet ederdik. Sonra benden daha farklı maddi anlamda bişeyler istemeye başladı değişti ve bazı şeyleri yizüme vurmaya başladı. Kontağı kestim
Özür dilerse birgün görüşmek istemediğimi birdaha eskisi gibi olamayacağımı belirteceğim onun gibi cevapsız bırakıp aylar sonra onu kırmak için uğraşmamel akrabadan daha has kanka olur buda benim sözüm olsun.barışmaya kalksa da kabul etme.![]()
Konu detaylı bir şekilde anlatmak isterdim ama malesef başka yerlere çekilirdi.Bir insanın ahlakına laf edilmediği namusuna dil uzatılmadığı ve iftira atılmadığı sürece hiçbir cümle bence büyütülmemeli ki ben bunların hiçbirini yapmadım ona rağmen çok uzun bir süre iki yıl kadar özür dilemeye yüz bulamadım ama o abime karşı iftirayla döndü resmen bana anlattıklarımı çevirip söyledi bu sebepten anlamı yok artık.Bir cümle de bir cümle yani taşıdığı anlam önemli
Sen ne güzelsin demekte bir cümle
Sen ne Ahlaksız insandın demekte bir cümle misal
Demek ki sizi hayatında istemiyor. Siz de üstelemeyin.Konu detaylı bir şekilde anlatmak isterdim ama malesef başka yerlere çekilirdi.Bir insanın ahlakına laf edilmediği namusuna dil uzatılmadığı ve iftira atılmadığı sürece hiçbir cümle bence büyütülmemeli ki ben bunların hiçbirini yapmadım ona rağmen çok uzun bir süre iki yıl kadar özür dilemeye yüz bulamadım ama o abime karşı iftirayla döndü resmen bana anlattıklarımı çevirip söyledi bu sebepten anlamı yok artık.
Yok üstlemedim zaten attığım özür mesajını yetersiz bulduğunu belirtti dedim yalvarmam mı lazım ne yapmalıyım söyle demek ki gönül almayı bilmiyorum sonra içindeki kini döktü zaten o saatten sonra benimde içimde birşey kalmadı o kadar süre kafama taktığıma yandım.Demek ki sizi hayatında istemiyor. Siz de üstelemeyin.
Benimde oldu o tur arkadaslarım kestim Hesabını akraba olması da bu sonucu değiştirmez.
Hiç kafanızı bulandırmayın.Yok üstlemedim zaten attığım özür mesajını yetersiz bulduğunu belirtti dedim yalvarmam mı lazım ne yapmalıyım söyle demek ki gönül almayı bilmiyorum sonra içindeki kini döktü zaten o saatten sonra benimde içimde birşey kalmadı o kadar süre kafama taktığıma yandım.
Aynen öyle bir kinim yok zaten Allah yolunu bahtını açık etsin.Hiç kafanızı bulandırmayın.
Gelen de Sağolsun giden de