Hayır hanımefendi ben de bunları duymaya bayılmıyorum.Sürekli telefonla iletişim halindeler ve haftada 1 2 gün bizdeler.valla ben akrabalarla oturup muhabbet etmediğim için hiç böyle şeylerle karşılaşmıyorum. iş güç okul yok mu misafir misafir geziyo musunuz anlamadım.
Hayır hanımefendi ben de bunları duymaya bayılmıyorum.Sürekli telefonla iletişim halindeler ve haftada 1 2 gün bizdeler.
Aynen öyle. Kendi damatları gelinleri sanki çok mükemmel, başkasının çocuğuna da müdahale ediyorlar. Hayır çok mükemmel olsa bile kimsenin söz hakkı yok. Anlamıyorum iyi insan olması hiç mi önemli değil..offf hemde ne alasını yaşadım
eşimi küçük bile gördüler
ben hepsini Allaha havale ettim
kendi evlatlarının eşleri resmen rezalet
kendiler ağızları ile söylüyorlar bu ailenin en iyi damatı eşimmiş
beni aramazlar onu ararlar
hatta benden çok severler
ama ben onları sevmiyorum
eğer evleneceğin insandan eminsen dik dur senAynen öyle. Kendi damatları gelinleri sanki çok mükemmel, başkasının çocuğuna da müdahale ediyorlar. Hayır çok mükemmel olsa bile kimsenin söz hakkı yok. Anlamıyorum iyi insan olması hiç mi önemli değil..
Annemin telefonu sıkıntılı, akşam beni ya da babamı ararlar. Zaten bunları duymamam benim için çözüm değil. Benim sorunum sıra bana da gelecek olmasısizi mi arıyolar telefonla?
Kesinlikle çok haklısınız. Evimin kapısını kapattığımda eşimle baş başa kalacak olan benim. Ah bir de boş konuşmasalarBöylelerine akraba degil akbaba diyorum ben...
Eminim dedikodu yapmak yerine ugrasmaları gereken bi ton dertleri vardır.......
Hayat sizin....
Insanların fikirlerine göre yaşamınızı biçimlendiremezsiniz...
Umursamaz olmak lazım bazen...
Ahahaha hem kuzenime hem kendime üzüldümKuzenine değil de gelecekti kendine üzülmüşsün gibi geldi bana
Damat çok yakışıklı bile olsa yine konuşur ki millet.
Zengin değilmiş der mesela.
Göbeği mi çıkmış? Kaşı mı küçük? Kız o neydi öyle elini cebine atmadı bi türlü der.
Çok pis potansiyeli var bizim hala teyze milletinin.
Çekecen çare yok.
Onu da söyledim, herkes kendi kocasına damadına iyi baksın dedim yahu bundan daha ağır cümle olabilir mi daha ne deyim. Sonra da bana ''sen de öyle bir şey buldun galiba savunuyorsun'' diyorlar..Direkt eniştelere giydirin; konu kendi kocalarına kayınca eskilere kadar deşip döküp kendilerine sarıyorlar
Denedim, benden onaylı, tavsiye ederim.
kesinlikle..Ben takmadım vallahi herkes önce kendine, kendi çocuğuna baksın 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?