Akrabalar

E biliyordunuz buna benzer bir tepki alacağınızı. Neden umursuyorsunuz ki? Babanızla görüşmüyorsunuz, halanız sizi silse ne yazar silmese ne yazar. Tüm baba tarafını engelleyin bitsin gitsin.

Adınız hayırlı olsun
Beklemediğiniz bir tepki almadınız bence
Zaten onlar da dahil herkes görsün diye atmışsınız
Beklemişsiniz olmuş
Buna niye moraliniz bozuldu yine anlamadım

Ayyy ne guzel etmisin catlasinlar

Asıl şimdi kudurrrruuuun diye paylaşım yapıp her gün mutluluğunuzu ilan etme zamanı. Hayırlı olsun yeni adınız. Çok da iyi yapmışsınız.

Ordan da engelleyiverin. Ama sanki sürekli bir şeyler ispat etmeye çalışır gibisiniz onlara. Uğraşmak istiyorsunuz. Gıcık etmek istiyorsunuz. Zevk alıyorsunuz bence bundan.
Aslında arkdaslarım falan görsün dıye attım. Hatta onlara gizlemeyi dusundum. Ama ıllakı bır yerden görürler dıye atayım dedim.

Asıl şimdi kudurrrruuuun diye paylaşım yapıp her gün mutluluğunuzu ilan etme zamanı. Hayırlı olsun yeni adınız. Çok da iyi yapmışsınız.
Vala normalde baska bırsey yazacaktım da normal bırsey yazdım. Ama halam falan delirdi resmen. Ki dava actıgımı biliyorlardı. Kanını da degıstır dıyor

Bu konunun aynısını daha önce açmamış mıydınız? Sosyal medya paylaşımınıza, akrabalarınızın size kızmasına kadar aynı hemde

Bu konunun aynısını daha önce açmamış mıydınız? Sosyal medya paylaşımınıza, akrabalarınızın size kızmasına kadar aynı hemde
Evet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı

Kararların sadece seni bağlar tebrik ederim seni ve bu kararlı duruşunu. Boşver kudursun akrabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…