- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.592
- 208
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
KPSS'de akrabalar ve kayınvalideden soru çıkmıyor kiKpss'ye hazırlanıyor öyle demeyelim.
Danışman olarak kadınlar kulübü'nü seçtiAğır takıntıları var ve her taraftan baş gösteriyor. İnşallah bir danışmana başvurur ve rahatlar...
Ayyy ne guzel etmisin catlasinlarBabam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Asıl şimdi kudurrrruuuun diye paylaşım yapıp her gün mutluluğunuzu ilan etme zamanı. Hayırlı olsun yeni adınız. Çok da iyi yapmışsınız.Babam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Halanıza söyleyin dava açıp annesinin adını kendi yaşatsın...Çok sagolun. Kabullenemıyorlar bi türlü
Çok sagolun. Vala moralimi bozdular. Kendını yırttı halam delırdı
Aslında arkdaslarım falan görsün dıye attım. Hatta onlara gizlemeyi dusundum. Ama ıllakı bır yerden görürler dıye atayım dedim.Ordan da engelleyiverin. Ama sanki sürekli bir şeyler ispat etmeye çalışır gibisiniz onlara. Uğraşmak istiyorsunuz. Gıcık etmek istiyorsunuz. Zevk alıyorsunuz bence bundan.
Zaten halamın adı da babaannesinin adı. Ki degıstırdıgım isimden sülalede 3tane var.Halanıza söyleyin dava açıp annesinin adını kendi yaşatsın...
Vala normalde baska bırsey yazacaktım da normal bırsey yazdım. Ama halam falan delirdi resmen. Ki dava actıgımı biliyorlardı. Kanını da degıstır dıyorAsıl şimdi kudurrrruuuun diye paylaşım yapıp her gün mutluluğunuzu ilan etme zamanı. Hayırlı olsun yeni adınız. Çok da iyi yapmışsınız.
Bu konunun aynısını daha önce açmamış mıydınız? Sosyal medya paylaşımınıza, akrabalarınızın size kızmasına kadar aynı hemdeBabam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Halı örtülerini bidaha Sermedim. Kenarda duruyorlarKonu dışı ama halı örtüleri ne oldu bu arada?çok merak ettim.
Evet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkıBu konunun aynısını daha önce açmamış mıydınız? Sosyal medya paylaşımınıza, akrabalarınızın size kızmasına kadar aynı hemde
Ama akrabalarınızın hakkını yemeyin, tepkilerinde çok istikrarlılarEvet ama o dava actıgımda verdikleri tepkıydı. Bu dava sonucuna verdikleri tepkı
Kararların sadece seni bağlar tebrik ederim seni ve bu kararlı duruşunu. Boşver kudursun akrabalarBabam adımıı babaannemin adını koydu.Amca kızımda aynı isimden.Babamla zaten görüşmüyorum. Yıllardır hayalim adımı degiştirmekti.Babam hep degiştirirsen reddederim diyordu. Evlenince hemen dava mı açtım. Bugün sonuçlandı. Yeni ismim çok güzel ve aşırı derecede mutluyum. Sosyal medyadan adımın resmi olarak degiştigini paylaştım.O kadar mahkeme açtım. Yeni ismimi gizli gizli kullanmak istemedim. Bunu duyan akrabalar babamı arayıp benim ne biçim evlat oldugumu, koca bulunca bir yerlere kalktığını falan söylemiş.Babamda numaram yok. O da kardeşimi arıyor. Baba tarafı baya tepki gösterdi. Halam aramış kızacaktı bana. Mesaj atmış. Tam bk yedin kanını da degiştir falan yazmış. Amcam halam delirmiş. Ki bu insanların bana bir gram faydası yok. O kadar mutluydum ki taa ki o saçma sapan mesajlarını görene kadar
Konu acmakla kalınmamış medyayı sallamış tilililiHah bende diyodum acaba ne zaman konu açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?